Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (427. sayfa)

-
-
Hah şimdi oldu zira bir önceki mesajinda yazılım hızlandırma var demiştin o zaman bana şart oldu bu oynatıcı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle mi yazmışım pardon ben donanım yazdığımı zannediyordum ama yazılım yazmışım benim hatam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski bir Shield Pro 2019 kullanıcısı olarak diyebilirim ki AI upscaling kalitesi ve gaming hariç RockTek GX1 her anlamda daha üstün bir cihaz. Hele fiyatını da göz önüne alınca tam bir başyapıt. DV-HDR geçiş hatası yazılım güncellemesiyle düzeltilir. USB 3.0 eksikliği de can sıkıcı fakat anakartın power gücünü WiFi 6 ve BT5.2'ye yöneltmek istemişler diye yorumladım.
-
2025 de bildiğiniz çıkıcak iyi bir cihaz var mı.nvidia yı satmayı düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serengeta
2025 de bildiğiniz çıkıcak iyi bir cihaz var mı.nvidia yı satmayı düşünüyorum.Realtek RTD 1325 ve Amlogic S905X5 işlemcili yeni nesil yapay zeka destekli cihazlar çıkacak hocam. RockTek GX1 bunların ilk örneği. Nvidia'nın da artık yeni Shield modelini tanıtacağını düşünüyorum kesinlikle.
-
Şu sei Robotics s905x5m eylülden beri çıkıcak ama çıkmadı.Ben aslında bu cihazı bekliyorum
Ben nivediayi shieldpro yu dun yolcu ettim. Ve su anda yeni oyuncağım zidoo×pro 8 k
Keşke önceden alsaydım. Tavsiye ederim ....
ürün sayfası nedir? çıkmadı böyle bir model.
-
Yok ki resmi satış yurtdışından alacaksın bir şekilde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
Yok ki resmi satış yurtdışından alacaksın bir şekildeHocam arkadaş satıştan ziyade incelemek için ürünün resmi sitesini sormuş galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Zidoo z9x 8k diye anlamıştım. Zidoo'nun resmi sitesinde tüm ürünleri görülebilir:
teşekkürler. ağır grip nedeniyle ilaçların etkisi altındayım. ben de siteden bakabilirmişim, başka 8k yok zaten. beynim durmuş herhalde o soruyu sorarken
dahili plex server avantajı sayesinde bizim shield hâlâ tercih edilebilir durumda bence.
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/z9x-8k-dolby-vs10-is-worse-than-z9x-pro-and-dune-8k.98952/
-
-
iyi günlerde kullanın. nereden kaça aldınız?
-
Tesskkurler Shieldproyla takas ettim 9000 tl üste verdim. Ve buna değdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 24 Ocak 2025; 18:0:22 >
umarım gerçekten değmiştir. bir kaç mesaj önce paylaştığım linke göre, bir başka versiyonuna göre geride kalmış bir cihaz gibi görünüyor.
almanya'da 12300 TL ürün. fiyat olarak da biraz fazla geldi bana.
-
Güncel fiyat 19000 tl kardesim. Gerisini ilerisini bilemem ama cihaz canavar shieldproya göre.
etmez ilk çıktığında da yazdım nvidiaya göre iyi olabilir ama aradaki fiyat farkına değmez
-
Zidoo Z9X 8K fiyatı 329 Euro şuanda anlık kurla 12.302 TL dir.19000 TL ( 507 Euro ) ediyor …
Amazon.de şuan anlık ürüne %19 indirimde ayrıca sunuyor . ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X