Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.502
Cevap
206
Favori
425.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 15 aralıkta cihaza shield beta diye bir güncelleme gelmiş ne olduğunu bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt
    https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/shield-tv/9/554449/shield-beta-update-in-playstore/

Resmi Nvidia Shield TV formunda kullanıcının biri bu konu ile ilgili başlık açmış ama net bir cevap yok.

Başka bir kullanıcının "bu aslında yalnızca Play Store gereksinimlerine ayak uydurmak için" fikri bende ağır basmakta...

İnşallah süpriz bir güncelleme ile bizi şaşırtırlar; beklemedeyiz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • API güncellemesi diyor son kullanıcıyı ilgilendirmez geliştiriciler için zaten alet eskidi yahuu güncellenecek hali mi kaldı yenisini de çıkarmıyor hepimizi mağdur ediyor

• sadays S kullanıcısına yanıt

Hocam keşke yenisini çıkarsa ama aletin eskidiğine de katılmıyorum. Şu an benim diyen boxlardan hala daha iyi performans veriyor. Yurtdışına gidecek bir yakınımı bulsam son stoklardan 1 tane daha almayı planlıyorum. Bugünün şartlarında bana göre hala çok iyi bir tercih.

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

tvinde dolby vision varsa evet ama bizim samsung ve hdr10+ yok nvidiada 

Onları aramıyorum hocam evdeki xiaomi box gen 2. ile kıyaslanmayacak kadar iyi çalışıyor hala. Xiaomi geçen sene çıktı diğeri 5 yıllık cihaz ve hala rakibi yok. Şirket şimdi bütün enerjisini yapay zeka altyapısına harcadığı için yeni cihaz çıkarmıyor ama güncel bir cihaz çıkarsa önümüzdeki 5 yılı domine eder.

• AI destekli yeni bir model hoş olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozcan69 O kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen siteleri, forum kuralları gereği açıktan yazmak, yönlendirme yapmak uygun değildir. Bununla beraber ben sorununuzu uzaktan torrent yolu ile herhangi bir dosya indirme olarak görüyor ve öyle cevap vermeye çalışıyorum.

- Uzaktan indirme talimatından kastınız ev içi ağ mı yoksa ev dışı da dahil mi?

* Ev dışı indirme talimatı için statik ip hizmeti veya domain hizmeti alıyor olmanız gerek. Örneğin Keenetic modemlerin öyle bir hizmeti var, size domain adı tahsis ediyor sizde ona bazı hizmetleri bağlayıp uzaktan yönetebiliyorsunuz. Mesela transmission dahili torrent istemcisini veya opkg olarak modeme kuracağınız aria2 indirme hızlandırıcısını bu şekilde uzaktan yönetebiliyorsunuz.

* Ev içi ağda uzaktan yönetme için Shield TV'ye uygun torrent istemcisi BiglyBT'dir, zaten kullandığınızı yazmışsınız.

- Torrent indirme hız ve süreleri seed, leech, ratio gibi pekçok etkene bağlı olduğu için torrentları h t t p linklerine çeviren debrid hizmetleri kullanılıyor artık. Örneğin şu an real-debrid oldukça popüler...

- Ayrıca size daha önce özel mesaj olarak yazdığım; soundbar sayfasında da değindiğim şu mesaja bakınız:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160139331

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Cevap için emekleriniz için cok teşekkür ederim. Indirme sorununu çözdüm cat6 bagladim halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 20 Aralık 2024; 13:45:25 >
    Üstat bi film izliyorum şu an. Senkronizasyon tayaydin yazıyor? 😮🤔

• kimnotyze1983 kullanıcısına yanıt
    işte o benim 🤭...

Blu-ray Remux; kayıpsız sese sahip içerikler izlemeye çalışıyorum. Onlarda WEB-DL sürümlerinden sonra çıktığı için mevcut altyazılar uyumsuz oluyor bazen. İçeriğin barındırdığı orijinal altyazıya göre dolaşımdaki Türkçe altyazıyı senkron yapıyorum. Uğraşmışken de internete yüklüyorum 😉...

Meraklısı için;
    MKVToolNix programı meşhurdur, içinde olan mkvextract ile içerikteki orijinal altyazı çıkarılır. İlk altyazı ile son altyazı süreleri alınır.

mkvtoolnix.download
    MKVToolNix Downloads – Matroska tools for Linux/Unix and Windows
    https://mkvtoolnix.download/downloads.html

Subtitle Workshop programı ile Türkçe altyazıya bu süreler girilerek senkronlanır ve kaydedilir...

https://subworkshop.sourceforge.net/

Ayrıca arşivciler MKVToolNix programı ile içerikte lüzumsuz gördüğü ses ve altyazıları silip Türkçe altyazıyı yükleyerek tek dosya haline getirebilir 👍🏻...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 20 Aralık 2024; 18:20:46 >

valla tebrik ediyorum sizi. eskiden ben de altyazı vs faydalı işler yaptığımda paylaşmaya çalışırdım. sonunda baktım hem kıymet veren yok hem de eline sanal yetki geçiren ergen irileri en ufak eleştiride bile hesaplarımı kapatıyor, her şeyi bıraktım sonunda. sadece kendime çalışıyorum artık.

shield tv pro alanların film/dizi işine önem veren torrent kullanıcıları olabileceğini düşünüyorum onlar için de örnek olabilecek ya da ilham alınabilecek 3 scriptimi anlatayım bu bahaneyle.

ilk scriptim altyazı sitelerinde, ekşisözlük'te ve blu-ray.com'da arama yapmayı sağlıyor.

m.imdb.com adresini www.imdb.com adresine yönlendiriyor. (imdb.com nedense bu yönlendirmeyi otomatik yapmıyor)

dizilerde "episode guide" yazısını gizliyor. "episode count"ı dizi adının sağına yazıp parantez içine alıyor, dizi adını tıklanabilir hale getirip "episode guide" fonksiyonunu dizi adına taşıyor.

ikinci scriptim üye olduğum torrent sitelerinde ister tek ister topluca arama yapmamı sağlıyor.

üçüncü scriptim RT ve MC'den puanları çekip badgeleriyle birlikte gösteriyor. benim için gereksiz olan "popularity"yi gizliyor.

scriptler film/dizi oluşuna göre gereksiz ikonları gizliyor ve sol click ya da orta click'e göre farklı davranabiliyor.

örneğin opensubtitles ikonuna sol tıklarsam ingilizce, orta tıklarsam türkçe arıyor.

dizi ise tvmaze ikonunu gösteriyor, film ise gizliyor.

"tv series" ise PTP ve ANT ikonlarını gizliyor. "tv mini series" ise sadece ANT'yi gizliyor.

"search on all trackers" butonuna sol tıklarsam yabancı sitelerde arıyor, orta tuşla tıklarsam yerli bir torrent sitesini de de bu aramaya dahil ediyor.

eklediğim çıkardığım trackerlara göre "search on all trackers" butonunun genişliğini otomatik olarak hesaplıyor.

ve işin güzeli, bunların hepsini Claude.AI ile yaptım. evet kod okumayı bilmemin bunda tabii ki faydası oldu ama yazmayı unutalı yıllar oldu.

bunlara ek olarak youtube'da abone olduğum ve yeni içeriği olan kanalların sayfalarını tek tıkla açma, kanal başlık resmi gizleme ve /videos sekmesine yönlendirme scripti yaptım.

yine ekşisözlükte abone olduğum ve yeni mesaj içeren başlıkları tek tıkla otomatik olarak açma scripti yaptım.

daha bi çok script yaptırdım, anlat anlat bitmez. web'de her gün yaptığınız işler varsa Claude ve tampermonkey ikilisi hayatınızı çok kolaylaştıracaktır arkadaşlar. kesinlikle denemelisiniz.

(aşağıda scriptleri gösteren 2 adet gif var ama yüklenmesi zaman alıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 21 Aralık 2024; 17:52:32 >

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sizin çalışmalarınızın yanında benimkiler çerez kalır...

Yaşama inancımızı korumak adına üç, beş densize rağmen paylaşmaya devam 👍🏻...

bu cihazı almayı düşünüyorum, hdr10+ desteklemiyor mu?

• m184 M kullanıcısına yanıt

HDR10+ desteklemiyor. Dolby Vision destekliyor.

Televizyonun samsung değilse önemi yok samsung ise başka oynatıcı bak

samsung :(

netflix amazon ve disneyi tvden hallet zidoo z9x veya z9x pro al hddten hdr10+ filmler için

• Merhabalar arkadaşlar shield pro cihazimda disnet+ uygulamasini baslatip geri cikinca uygulama kumandadan herhangi bir tusa basinca kendini tekrar baslatiyor uygulamayi kaldirip tekrar kurmama rağmen aynı sorunla tekrar karsilasiyorum böyle bir problemle başka karsilasan oldu mu acaba?

• Merhabalar Shield pro satan varmı? Tercihim sıfır kutulu yada az kullanılmış.

• 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.