< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 16 Eylül 2024; 16:52:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 16 Eylül 2024; 16:52:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam teşekkür ederim sayende istediğim uygulamayı yükleyebilirim. Bir sorum daha olacak Nvidia shield tv box 2017 cihazın kumandasını air Mauser gibi kullanabiliyor muyuz bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ben de böyle nvidia shield logolu 4k wallpaperlar aradım ama bulamadım. needen buldunuz bunu hatırlıyor musunuz? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
teşekkürler |
Temiz ikinci el satan varsa satın almak istiyorum arkadaşlar. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Pro düşünüyorum, teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://forum.donanimhaber.com/nvidia-shield-tv-pro-4k-2019-mediaplayer--159187699 ilanda yazıldığı gibi |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kırmızı karttan sonra böyle oldum.çift sarıyı biliyorum da çift kırmızı görürsem ne olur diye düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 20 Eylül 2024; 20:41:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
rakam nedir acaba silindir modeli için düşündüğünüz |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 10 Ekim 2024; 7:55:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |