Teşekkürler |
Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (421. sayfa)
-
-
Türkiyede çin malı android boxlar bu fiyat kaçırmaquote:
Orijinalden alıntı: gacvokemcevabın için teşekkür edderim su an 160 dolar amazon amerıkada kaçırmayayım . sağlıcakla kal esenlıkler dilerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adım hocam teşekkür ederim ilginize..
-
Bu cihazda netflix videolarını çevrimdışı (indirerek) izlemenin bir yolu var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoktur.
Banker Bilo filminden bir sahne :
Bilo depoda oturmaktadır ve maliye kaçak yağ satıp satmadığını denetlemek için depoyu basar.Tabii ki bu esnada Maho da panik içinde.
Maliyeci : “ Yağ var mıdır ? “
Bilo : “ Vardır “
Maho : “ Yokturrr “
Hay yaşa sen , tebessüm ettirdin ve güldürdün ya beni.Allah’ta seni güldürsün…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Sıfır alıp yaklaşık bir buçuk yıldır kullandığım shield tv pro açılmıyor. Cihazmı yada adaptörümü bozuldu bilemiyorum. İstanbulda baktırabikeceğim bir yer varmıdır. Acil desteklerinizi rica ederim. Yenilerinin fiyatı aşırı uçmuş. Umarım basit bir şeydir
çok kısa bir süre kullandığım shield 4k pro satışta.ilgilenen arkadaşlar mesaj gönderebilirler
https://forum.donanimhaber.com/nvidia-shield-tv-pro-4k-2019-mediaplayer--159187699
-
En azından adaptörü avometre ile test edebilirsiniz. Tecrübe yoksa yakınlarınızda bir tv telefon tamiri işi yapan bir yere rica edebilrsiniz (adaptör sağlam mı değil mi anlamında). Geçmiş olsun.
-
2019 shield tv pro mu satıyorum arkadaşlar alacak varsa foruma özel ekstra 500₺ indirimli girdim
https://forum.donanimhaber.com/2019-shield-tv-pro--159446593#159446593
Değerli dostlar Nvidia Shield TV ülkemizde yaygın olarak medya oynatıcı olarak kullanılsada yurtdışında resmi GeForce Now desteğinden dolayı etkin olarak stream oyun konsolu olarakda kullanılmaktadır. GeForce Now'ı ülkemizde Game+ (Game plus) pazarlamaktadır. Garanti BBVA ile Game+ kampanya yaparak Bonus kartlılara özel 1 aylık GeForce Now premium aboneliği için ücretsiz kod vermektedir. Geçen ay kampanyalara biraz geç baktığımdan kodlar tükenmişti. Bu ay yakaladım. Denemek isteyen Bonus kart sahipleri kaçırmasın, kodlar bitmeden alsın.
Daha önce GeForce Now aboneliği almamış, sistemi bilmeyenler için not: GeForce Now'da oyun yoktur, akış hizmeti verir. Ubisoft, Epic Games, Steam, Xbox Game Pass gibi üyeliklerinizi bağlayarak oyunlarınızı konsola veya güçlü oyun bilgisayarına ihtiyaç duymadan Smart TV, TV box, telefon, tablet, PC gibi cihazlarda oynayabilirsiniz. Hal-i hazırda hiç bir ücret ödemeden Basic kullanıcısı olabilirsiniz ama Basic kullanıcılarını oynaması için sıraya alır, sırada bekletir, oyun oturumları yarım saat olur; ücret ödemiş Premium kullanıcıları ise sıra beklemez/az bekler, daha uzun oturum süreleri vardır ve oynayacağı oyunların -destekli ise- RTX özelliği açılır. Detaylı bilgi:www.gameplus.com.trBulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+https://gameplus.com.tr/
Bonus kartlara özel ücretsiz GeForce NOW GAME+ üyeliği!
Kampanya Dönemi: 30/08/2024-31/10/2024
Kampanya Detayları:
• Bonus kartlara özel ücretsiz GeForce NOW GAME+ üyelik fırsatı! Kampanyadan yararlanmak için BonusFlaş üzerinden alınan kodun; 31 Ekim 2024 (saat 23:59)'a kadarwww.gameplus.com.tr web sitesine giriş yaptıktan sonra Profil > Kod Aktivasyon adimlarını takip ederek, erişim kodu alanına girilmesi gerekmektedir. Kod belirtilen alana girildikten sonra GAME+ dünyasına ücretsiz katılabilirsiniz.
• Bonus kart sahipleri GeForce NOW GAME+ Paketini 1 ay ücretsiz olarak kullanım hakkı elde edeceklerdir.
• Mevcut GAME+ üyeliği bulunan kullanıcılar kampanyadan yararlanamaz.
• Kampanya kapsamında kullanılacak promosyon kodu ile GAME+ Premium Paketini 1 ay boyunca ücretsiz kullanabilecektir. 1 ay sonunda üyelik otomatik yenileme özelliğiyle güncel GAME+ Premium Paketi aylık fiyatı üzerinden yenilenir.
• Üyeliğiniz başladıktan sonra GAME+'1 cep telefonunuzdan, tabletinizden, bilgisayarınızdan ya da akıllı televizyonunuzda tarayIcınız üzerinden hemen oynamaya başlayabilirsiniz.
• Promosyon kodu tek kullanımlıktır, başka kampanyalarla birleştirilemez ve ticari amaçlarla kullanılamaz.
• Her Katılimcı, kampanyaya 1 kez katılabilir.
Kampanyadan Yararlanmak İçin:
• İIk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl" butonunu tıklayin ve kampanya kodunu alın.
• Kampanyaya BonusFlaş üzerinden katıldıktan sonra çikan kod ile Bonus kart sahipleri Premium GeForce NOW GAME+ Paketini 1 ay ücretsiz olarak kullanım hakkı elde edeceklerdir.
Kampanya Tarihleri:
• Kampanya 30 Ağustos - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya Dahil Kartlar:
• Kampanyaya Garanti BBVA Bonus kartlar dahildir.
• Sanal ve ek kartlar kampanyaya dahildir.
Diğer Bilgiler:
• Katılımcilar, GAME+ yayınlarına ilişkin sorular için 0 850 808 0 808 numaralı destek hattıyla ya da info@gameplus.com.tr üzerinden GAME+ Müşteri ilişkileri ekibiyle iletişime geçebilir.
• GAME+ üyeliğe dahil hizmetlerin içeriğini ve hizmet koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
• Kampanya, Garanti BBVA Bonus kart üyelerine özeldir.
• FastPay ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Bu mesajı telefondan okuyor ve BonusFlaş uygulaması yüklü ise şu linke tıklayarak direkt BonusFlaş'taki kampanya linkine ulaşabilirsiniz:
https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20¶meterId=I000067817
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 2 Eylül 2024; 13:33:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
arkadaşlar isteyenlere sıfır kapalı kutu avrupa versiyonu nvidia shiield tv 2019 pro versiyonunu 8500 liradan temin edebilirim
gamepad temin edebilir misiniz.
-
Shield gamepadi önceki jenerasyonlarla beraber satıldığı için sıfırını bulmak zor olur diye düşünüyorum. Xbox gamedi ile kullanabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tv de atmos yok ama soundbarda mevcut shield ile atmos alabiliriz değil mi?
-
Evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ben de öyle kullanıyorum
shield -> soundbar -> tv
şeklinde bağlantılar.
-
Teşekkürler
-
rica ederim. iyi günlerde kullanın.
-
Arkadaşlar Nvidia shield tv 2017 cihazına Google Play'de olmayan APK uygulamalarını nasıl yüklerim tarifini anlatılan bir yer var mı bilgi verirseniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X