V22,27 shielde yüklerken eski android sürümü içindir,yeni gizlilik politikalarını içermez uyarısı verdi.yinede siz kullandığınız için yükledim. Ancak videoları oynatmıyor, 403 hatası veriyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 24 Temmuz 2024; 17:38:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (419. sayfa)

-
-
yeni sürüm hazır birazdan ekleyeceğim
-
nvidia shield tv ve armeabi-v7a tabanlı cihazlar için
sTubeTR v.22.65
https://rebrand.ly/0kk5rt0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thawtes -- 24 Temmuz 2024; 23:19:29 > -
teşekkürler
-
selamlar,
kendi cihazımda sıkça kullandığım SmartTube uygulamasını Türkçe çevirisi yetersiz ve anlamsız olduğu için modladım.
- Türkçe Çeviri baştan sona kendi çevirim ve anlaşılır şekildedir!
- Türkçe ve İngilizce haricindeki diğer tüm dil paketleri kaldırıldı!
- Uygulama simgeleri biraz daha estetik olması açısından değiştirildi!
işlemler son sürüm 22.69 'de yapıldı, aşağıdaki görüntülerden fikir edinebilirsiniz
aşağıdaki linke tıklayıp indirin (sadece nvidia shield veya armeabi-v7a tabanlı cihazlar içindir - nvidia shied tv de test edildi)
SmartTube v22.69 TR MOD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thawtes -- 25 Temmuz 2024; 3:5:30 >
-
Avantajı ne?quote:
Orijinalden alıntı: thawtesselamlar,
kendi cihazımda sıkça kullandığım SmartTube uygulamasını Türkçe çevirisi yetersiz ve anlamsız olduğu için modladım.
- Türkçe ve İngilizce haricindeki diğer tüm dil paketleri kaldırıldı!
işlemler son sürüm 22.69 'de yapıldı, aşağıdaki görüntülerden fikir edinebilirsiniz
aşağıdaki linke tıklayıp indirin (sadece nvidia shield veya armeabi-v7a tabanlı cihazlar içindir - nvidia shied tv de test edildi)
SmartTube v22.69 TR MOD
5.1 ses ve hdr filan mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
- Türkçe ve İngilizce haricindeki diğer tüm dil paketleri kaldırıldı! dolayısı ile uygulama boyutu küçüldü.
5.1 ses hdr vb. sizin kullandığınız cihazın sunduğu destek ile alakalıdır.
-
Emeğinize sağlık ❤️quote:
Orijinalden alıntı: thawtes- Türkçe Çeviri baştan sona kendi çevirim ve anlaşılır şekildedir!
- Türkçe ve İngilizce haricindeki diğer tüm dil paketleri kaldırıldı! dolayısı ile uygulama boyutu küçüldü.
5.1 ses hdr vb. sizin kullandığınız cihazın sunduğu destek ile alakalıdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nokia 8010 cihazım geldi. TrueHD passthrough yapmıyor. Alacak olan arkadaşların bilgisi olsun amfide DD+ olarak gözüküyor. DTS ve DTS-HD de herhangi bir sorun yok. Sorunsuz bir şekilde passthrough yapılıyor.
Bu kayıpsız formatlar sorun çıkarmasa dişimi kırıcam zaten. Shield tv pro da dts ve DTS-HD de sorun çıkarıyordu. Elimde dts-hd daha fazla film olduğu için benim için böylesi daha iyi oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni yazılımla yaptığı söyleniyordu.yazılımı güncellemeyi denermisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 27 Temmuz 2024; 18:49:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Shield ile ses sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum. DTS HD olsun Dolby TrueHD olsun hepsini gönderiyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de nokia 8010 modeli elime ulasti, DTS-HD cozuyor fakat truehd filmlerde dd plus olarak görünüyor ses sistemi ekraninda.quote:
Orijinalden alıntı: RaDReS
Nokia 8010 cihazım geldi. TrueHD passthrough yapmıyor. Alacak olan arkadaşların bilgisi olsun amfide DD+ olarak gözüküyor. DTS ve DTS-HD de herhangi bir sorun yok. Sorunsuz bir şekilde passthrough yapılıyor.
Bu kayıpsız formatlar sorun çıkarmasa dişimi kırıcam zaten. Shield tv pro da dts ve DTS-HD de sorun çıkarıyordu. Elimde dts-hd daha fazla film olduğu için benim için böylesi daha iyi oldu.
Edit: truehd filmler dolby atmos olarak görünüyor samsung soundbarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *planet* -- 28 Temmuz 2024; 12:22:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nokia 8010 da truehd yi hangi playerlar ile alamadımız. İcerik ne torrent mi yoksa stremio tarzi uygulamalarmı.
Açılır açılmaz yeni güncellemeyi yaptı maalesef passthrough yapmıyor...
-
Bende de DTS-HD lerin hepsi DTS oluyordu... belki amfiden diyeceğim ama şu anda sorun gözükmüyor...
-
Plex serverdan açıyorum...
-
Ses sisteminiz ne, 8010 a hangi playeri kurdunuz icerik ne Bunları tam acıklamadan çözümü bulunamaz.
Plex ses ayarlari ile 8010 da ki ses ayarlarini yaptinizmi.
Hdd de true hd torrent filmleriniz varsa, kodi kurup , dogrudan gecisi acıp altindaki kodeclerin hepsini aktif edip denermisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 27 Temmuz 2024; 19:51:22 >
Next Start 4K bile TrueHd sesleri pass ediyor.
Nokia 8010 gibi cihazın verememesi icin hic bir sebeb yok.
Muhakkak bir yerde ayar eksikliği vardır
android 12 yazılımına geçişle yeni yazılmda , truehd alınabildiği yazıldı forumda.1 hafta kadar önce.hatta mesajı yazan kişi uyarıda bulundu.yazılım güncelleme kapatılamıyor , yeniden bir yazılım geldiğinde uçabilir diye.uçmuş olabilir
hiç hoş olmamış öyle ise.sırf bu özellik nedeniyle bu cihaz nvidia shield alacak kişilere prime kampanyasında ki uygun fiyatı nedeniyle önerildi.alan aldı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X