Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.713
Cevap
208
Favori
436.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun fiyatı 8 saat oyun 290 tl nıvıda shıld tv box oynanıyormu satın alayımmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 23 Şubat 2025; 0:5:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nevrans kullanıcısına yanıt
    Evet, Nvidia Shield TV'ler resmi olarak bu iş için yapılmış cihazlardır. Yalnız, daha önce tecrübeniz yok ise uyarmış olayım. GeForce Now sadece akış hizmeti sağlar; Steam, Epic Games, Xbox Game Pass gibi platformlarda abonelikleriniz var ise onları bağlarsınız, aboneliklerinizdeki GeForce Now'ın desteklediği oyunları bu şekilde oynarsınız. Oynaması ücretsiz oyunlar bile olsa (örneğin BUPG, Fortnite, CS gibi) ilgili platformlarda kütüphanenize eklenmiş olmalıdır.

GeForce Now 4K yayın desteği başka ülkelerde uzun zamandır var, bize yeni geldi (yıl sonu itibariyle geldi). Ayrıca daha önce tecrübeniz yoksa Game+ üzerinden (kaldırmadılarsa) ücretsiz Basic olarak abonelik başlatıp deneyebilirsiniz. Basic aboneler oynamak için sıraya alınır, sınırlı oturum süreleri vardır ve 1080p olarak oynarlar. Ölü saatlerde, örneğin sabahın çok erken saatlerinde girerseniz sırada beklemezsiniz.

Oyun merakı ve Shield TV'si olanlar mutlaka denemeli. Bende oyun konsolu olduğu için kullanmıyorum.

• dream multimedia gibi bir firma iflas etti bildiğiniz gibi. nvidia yeni cihaz çıkarsa maliyeti ve tüketici alım gücünü hesaplamak lazım. kaldiki artık amazon ,aliexpres vs ülkemize mal göndermiyorlar. gtcombo diye bir android uydu cihazı var. forever geldi mars yazılımı ile,ispanya albertisleri oto açan bir cihaz. arkadaşın biri için yurt dışı tüm dünyayı eledik, herkes çağ atlıyan ülkemizi kıskanıp mal satmak istemiyorlar...

ürünü amazonda veya aliexpresten seçiyorum "satıcı bu adrese ürün göndermiyor, adresi değiştirin" yazıyor....

elimizdeki cihazların değerini bilelim...

• Bakalım apple tv bu yıl nasıl bir cihaz çıkarcak nivida gibi görüntü keskinleştirme özellğini aplle tv yeni cihazına eklese çok iyi olur

• mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Nivida 17 bin tl satılıyor amazon'da sanırım artık son cihazlar bende formuler bt11 pro'da var oda çok iyi cihaz fakat yeni seri nivida çıkarsa alınacak tek cihaz bence nivida olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 23 Şubat 2025; 12:19:46 >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim bende'sony ps4 pro var nivda'da alternatf oldu oyun konusunda birde ps 4 kolu kablolu bağlanıyor sanırım kablosuz bağlanmıyor

PS4 gamepadini bilmiyorum, bluetooth'u varsa kablosuz bağlanır; diğer türlü mecbur kablolu bağlamak zorundasınız. PS evrenini bilmiyorum, uzun zamandır Xbox kullanıcısıyım. PS4 pro'nun eşdeğer jenerasyonu Xbox One X ile birlikte çıkan 8. nesil game padlerden itibaren Xbox gamepadleri bluetooth'ludur...

Shield'in (sanırım) 2017 serilerinde kendi orijinal gamepadi ile satılalan paketleri varmış. Shield gibi keskin kıvrımlara sahip bu gamepadi kullanıcılar çok ergonomik bulmamış. Güzel tarafı titreşim desteği olması. Xbox gamepadleri GeForce Now oyunlarında titreşim vermiyor.

Bunun haricinde Logitech gibi firmaların gamepadleri de kullanılabilmektedir.

• mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Hocam Nvidia yeni Shield çıkarmıyorsa sebebi maaliyet falan değildir. Son gelişmeleri takip ediyorsanız ne kadar büyüdüklerini, yapay zekalı ekran kart teknolojisinde tekel olduklarını, siparişlere cevap verme konusunda zorlandıklarını duymuşsunuzdur. Yani artık bir TV box gibi bişeyle uğraşırlar mı diye düşünenler çok. Son gelen süpriz güncellemeye bile herkes çok şaşırdı. Bu kadar süreden sonra herkes Nvidia'dan Android 12 içeren baba bir güncelleme bekliyordu. Gelen güncelleme; fişi çekilmiş, unutulmuş bir birimde Shield sevdalısı tek bir yazılımcının gayreti diye yorumlandı 😀...

• serengeta kullanıcısına yanıt

Hocam tekrar merhaba, tivibuya bir çare bulabildiniz mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef.Tv ye kurdum oradan seyrediyorum.Türksat kf 1500 aldım onda da takır takır çalışıyor.nvidia son yazılımdan kaynaklı çalışmıyor muhtemelen.

• serengeta kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Standart Murphy kuralı

"Çalışanı güncelleme"😀

Topicte var aslında adb ile bir alt sürüme inebilirsiniz tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Mart 2025; 7:19:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silindir modelini kullananlar var mı? Aşırı yavaş ve sürekli kilitleniyor. Var mı bir çözümü?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • StoraX kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum ama basic şekilde yani çok fazla uygulama yüklü değil. Genelde streaming için kullanıyorum. Bende yavaşlama gibi bir durum yok.

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

Bende de Amazon, Stremio ve Tivimate var. Acaba microsd yüzünden vs mi yavaş anlam veremiyorum. Yani dandik android box gibi çalışıyor.

• StoraX kullanıcısına yanıt

Micro sd bende de var okuma yazma hızı fena değil. Sendekinden şüphen varsa çıkarıp öyle kullanmayı dene istersen. Fark varmı öğrenmiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 4 Mart 2025; 22:13:2 >
  • Bir ara TV nin hafızasını genişletmek için USB 3.2 bir bellek takip varsayılan hafıza olarak onu seçmiştim. Televizyon tanınmayacak hale geldi resmen. Güncel sayılabilecek 2021 model bir sony TV. Resetleyince düzeldi. Velhasıl shield da benzer bir durum yaşanıyor olabilir zira benim tube shield da hız olarak sorunsuz çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Merhabalar ,bu ürün acaba görüntü iyileştirme özelliği sadece amazon prime netflix yada youtube demi geçerli,atıyorum tivimate üzerinden iptv izlerkende geçerlimidir ve silindir modelide aynı kalitedemidir acaba,usb girişleri harici

• Meriçli M kullanıcısına yanıt
    Iptv dahil hepsinde upscale yapıyor

Çok tşk ederim hocam 🙏

• 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.