Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.712
Cevap
209
Favori
436.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shield in yanına kimse yaklaşamıyor maalesef.Çok cihaz denedim ama stabilite,hız ne dersen de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nvidia Shield Proyu sarı sitede sattim genç bir arkadaşa hayrını görsün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun Üstad,

Envanterde ne gibi değişiklikler olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: sanalgezgin

Hayırlı olsun Üstad,

Envanterde ne gibi değişiklikler olacak?

İzleme alışkanlıklarım stream tarafa kaymıştı rocktek gx1 aldım realtek chipli yazılım sıfır ama görüntü çok iyi

Sen şimdi biraz kullan ve hevesini al Rocktek’ten.

Sonrasında ben nasılsa iki onluk veririm…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 25 Mart 2025; 22:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Sen şimdi biraz kullan ve hevesini al Rocktek’ten.

Sonrasında ben nasılsa iki onluk veririm…
    😂

Hayırlısı olsun cihazını satmışsın rocktek görüntü kalitesini bana merak ettirdin sonunda sırf merak ettiğim için aldırcan bana rocktek

• Arkadaşlar merhaba
    Kusura bakmayın buraya yazıyorum doğru yeri bulamadım, zidoo z9x pro 4k kullanıyordum hala duruyor ancak nvidia shield 4k görüntü kalitesini çok beğendim ve aldım hem renk hem kesinlik netlik anlamında benim zevkime uygun.

Ancak ne kodi de ne VLC de ne de nova player da bir türlü zidoo gibi 2 hdd yi de aynı anda bağlayıp sorunsuz kullanamıyorum. Birinde 1 hdd yi görüyor diğerini görmüyor birinde 4k 1080 filmleri görüyor ama audio dosyaları çalmıyor, bir dosya altında sıralı audio dts vs şarkılar var hepsi aynı anda oynatılamaz diyor vs vs

Kodi yeni versiyon da yüklü sanırım 21.2 vs ama kullanıcı dostu pratik çalışmıyor bir türlü oysa zidoo da sıfır sorun vardı kullanım anlamında...

Kodi tek bağlasam hdd yi görüyor çıkar tak yapmak ta istemiyorum 3 tane hdd var... Karmakarışık geldi bana yani....

Nasıl yönlendirirsiniz? Nvidia shield dediğim gb görüntüsünü çok beğendim ama sonuçta 2019 bir cihaz bundan mı kaynaklıdır yoksa kodi VLC nova vs bunlarda mı bir eksiklik karışıklık var

Nedir yorumlarınız nvidia shield diye konu göremedim buraya yazdım tekrar kusura bakmayın

Teşekkürler

• Bir de nvidia da 2 usb girişi var ama sanırım aynı anda 4 er tb lık 2 hdd takınca problem oluyor... Hdd yi görüyor filmler listeli kodi de ama tıklayınca dosya boş gibi

• MURGAYLI M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;
    Bu ikinci mesajınız bende sorunun kaynağının izinler olduğunun düşündürdü.
    - Kodi'nin uygulama ayarlarında izinlerini kontrol edin ve tüm dosyalara ulaşmasına izin verin.
    - Kodi'nin dosya gezgininden kaynak olarak her takılı HDD'nin seçilmiş olduğundan emin olun.
    - Yanlış hatırlamıyorsam Ayarlarda depolama birimine erişim ile ilgili ayarlar vardı, ilgili uygulamalar için izinleri verin.
    - Shield açık iken HDD'leri takıyorsanız bazı uygulamalar görmeyebilir. Tüm HDD'leri taktıktan sonra Shield'i yeniden başlatın.
    - Taktığınız HDD'lerden biri veya birkaçı ekstra güce ihtiyaç duyuyorda olabilir. Öncelikle depolama birimi olarak sistemin tanıyıp tanımadığından emin olun. Tanımıyorsa güç girişide olan Y tipi kablo ile deneyebilirsiniz veya Shield'de güç girişi olan kaliteli bir USB çoklayıcı takabilirsiniz.

Benim Shield'de USB'lerin birinde 255GB'lık m2 SSD takılı, onu dahili depolama destek adına kullanıyor uygulamaları oraya yüklüyorum. Diğer USB'ye Ugreen güç girişide olan USB çoklayıcı takılı. Arada orayada HDD bağlarım, belki iki tane HDD beraber takıp kullandığım olmuştur; daha fazlasını test etmedim. Shield ağda router'a bağlı HDD'mi NAS olarak tanıdığı için çoğu ihtiyacımı o şekilde çözüyorum. En çok beğendiğim tarafı da o. Yalnız onunda paylaşılan depolama birimine erişim ayarları var, izin verilen uygulamalar ulaşabiliyor. Benim medya içeriklerim o HDD'de mesela. Kodi için izin vermezsem ulaşamaz o içeriklere...

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 17 Nisan 2025; 19:0:38 >

• Teşekkürler kontrol edeceğim izinleri..
    Yani anladığım aynı anda 2 hdd takmaktan shield açısından bir sorun yok hatta usb çoklayıcı ile 3.sünü de takabilirim

Nova uygulamasını da beğendim orda afişler filmin konusu direk geldi kodi de bunun için işlem yapmam gerekiyor sanırım...

İzinlerdrn olabilir çünkü audio dosyaları nerdeyse hiç alamadım... Arada bazı dts demo remux lar vardı bluray seçenekli olarak onu falan hiç görmüyorum menüde...

Kodi yi kaldırıp yeniden kursam mı acaba baştan izinleri verip

• Hdd yi görüyorum liste halinde filmleri de görüyorum ama birini çalıştırmak istediğimde dosya altı boş

Sorunun kaynağı izinler. Daha önce aynı sorunu yaşamış arkadaşlar vardı, sorunu çözünce de paylaşmışlardı:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156622508

• İzinler tarafında bir çok anlamadığım şey vardı hepsini etkin hale getirdim şimdi yüzde 90 ını gördü kodi

Hdd leri de dediğiniz gb takınca ikisini de gördü teşekkürler

3.hdd yi de usb çoklayıcı ile takarım onda önereceğiniz bir çoklayıcı var mıdır rastgele bir çoklayıcı yola da olur mu?

• Bir de kodi de afiş görebiliyor muyuz?

• Sadece dts demo bluray remux ları görmedi nedense seçenekli bluray remux onlar 3 adet vardı 3 ü de boş yine

Ne olur ne olmaz USB çoklayıcınız ekstra güç girişli olsun. Çok bilinmedik markalardan uzak durun.

Kodi size çok daha fazlasını sunar. Kodi'yi daha önce çok kullanmadığınızı tahmin ediyorum. Kodi kütüphanesine içerik arşivinizi film, dizi, müzik, fotoğraf diye kategori olarak ayarlardan tanıtırsanız afişleri ve bilgileri dahili eklentisi aracılığıyla internetten çeker. Kodi ile ilgili sorun ve çözümler için forumda ekstra sayfa var, ordan daha detaylı bilgiler alabilirsiniz:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/89718549

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 17 Nisan 2025; 20:22:40 >
    Bu dosyaların uzantıları nedir? .mkv mi .m2ts mi? m2ts'yi dosyaları oynatmada sorun oluyor. Just (Video) Player eskiden oynatırdı, artık o da oynatmıyor.

Bu arada düz oynatıcı olarak Just (Video) Player'ı da öneririm:

play.google.com
    Just (Video) Player - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brouken.player

• Çok teşekkürler desteğinize evet kodi ilk kez, hep zidoo kullandığım için iht olmamıştı... Arşivlemeyi yapamadım sadece, adımları takip ettim ancak "çıkan seçeneklerden dosyalarınızı nerdeyse seçin" yazıyordu o ekranda da 7-8 tane seçenek var ne demek ist anlamadım hepsini denedim, birinde yarıyormuş gb yaptı ama 3 saniye, diğerlerinde taraması bile... Dosyanız nerdeyse derken? Neyi kastediyor ağda mı upnp de mi videolarda mı vs vs

• İlk kullanıyorum diye mi karmaşık geldi bana bilmiyorum da zidoo da afiş yaratmak kumandaya tek basışta oluyordu :) burda uzun uzun dizinler :)

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.