Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.662
Cevap
211
Favori
433.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun zamandır bakmamıştım sarı siteye şimdi baktımda yazdığınız gibi ve eskisi kadar çok ilanda yok.
    Boşverin o zaman, keyfinize bakın 👍🏻...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Hepsiburadan aldım sanırım 14 gün içinde iade edebiliyorum tüm mağazalarda 15-17 bin tl satılıyordu en uygun hepsiburada gördüm almanya mediamarkt 10 bin tl satılıyormuş
    Tv ne?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Samsung 4K evde net hızım 1000 mb

• Ben atlamışım, TV'nize göre uygun bir seçim olup olmadığını öğrenmek istiyor @sadays üstad.

Samsung TV'lerde Dolby Vision yok, HDR10+ var; Shield'de ise HDR10+ yok Dolby Vision var. Yani bu durumda TV'nize uygun bir media player seçmemiş oluyorsunuz. Ürünü iade imkanınız varsa değerlendirebilirsiniz.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Merhaba cevabınız için teşekkürler bundan önce en son özellikli formuler bt 11 pro vardı yalnız nıvıda'nın görüntü kalitesi daha iyi geldi ama bende sizin gibi düşünüyorum sanırım geri vereceğim

• Yapay zeka görüntü yükseltme (ai upscaling) özelliği ile belki farkı hissettiniz; güzel bir özelliktir. GeForce Now aboneliğiniz falan varsa değer ama Samsung TV kullanıcısı olmanız hasebiyle HDR10+ desteğinin olmasının yanında AV1, YouTube HDR desteğinin olmaması, Android 12 almayıp yaşından dolayı geride kalmasından dolayı alternatif seçenekler değerlendirilebilir.

Bu konuda tecrübeli olan @sadays üstada kulak vermenizi tavsiye ederim. Ayrıca kullanım amacınız, şekliniz nedir; mesela kayıpsız sesleri destekleyen bir soundbar veya AVR'ye sahip misiniz bilmiyoruz. Yoksa seçenekler içinde daha uygun, light ürünler mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 20 Şubat 2025; 17:30:40 >
  • Nıvıda iyi fakat bunu geri verip yeni özellikli yeni işlemcili sürümü beklemek daha iyi olur diye düşünüyorum

Cevaplarınız için çok teşekkürler birde nivida hesabıma giremedim cihazdan telefondan giriyorum kare kod'dan bağlanmadı nıvoda tv box

• nevrans kullanıcısına yanıt
    Bizde uzun zamandır bekliyoruz ama Nvidia sanki şunu diyor:

ÇOK BEKLERSİN 😃

Cihazı yeterli görüyorlar demek 2019 yılında çıkmış bir cihaz bence bir yenilik lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 20 Şubat 2025; 17:41:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Samsung 4K evde net hızım 1000 mb
    Yanlış cihaz nvidiada hdr10 + yok senin tvde de dolby vision yok tayaydınin dediği doğru sana uygun cihaz bu değil senin tvin stream platformları her media playerdan daha güzel gösterir kullanım amacın bu ise hiç alma media player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 20 Şubat 2025; 21:2:22 >

nvidia shield tv proyu nintendo switch duyurulduktan sonra çıkarmış. aynı işlemci olduğu için. nisan ayında da nintendo switch 2'yi duyuracak. ben yıl sonuna doğru switch ile aynı işlemciye sahip yeni shield tv'nin duyurulmasını bekliyorum. T239 işlemcili bir shield tv piyasanın tozunu attıracaktır. zira S928 li tv boxlar bile 10bin TL seviyesinde satılıyor. 10-12bin TL bandında epey rağbet görecektir.

• Sanmam nvidia shield media player olarak çıkmadı amaç g-force nowdı ondan da beklenen ilgi olmadı bence nvidia shield pro son cihazları bekleyen çok bekler

• noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt

evet hocam; Yeni Nesil Tegra, hdmi 2.1, dolby vision ve dts-x pro, Ai upscale, av1 desteği, wifi 7, geforce now 4k 120hz desteği ile harika cihaz olabilir.

• Yapmayacak en ufak bir işaret bile yok yıllardır takip ediyorum

• hız4ok kullanıcısına yanıt
    Tam 5 yıl olmuş yeni cihaz çıkarmamış bundan sonra'da çıkarcağını sanmıyorum

• Asla çıkmaz. Şirket odağını bu cihazdan kaydıralı çok zaman oldu.

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısınız yeni cihaz çoktan çıkmalıydı

• noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar bende arkadaşlar gibi düşünsemde geçenlerde gelen süpriz güncelleme ve sizin bu yazdıklarınız "acaba" diye içimde bir umut yeşertti. (Süpriz güncelleme dediysem içeği ile ilgili değil zamanlaması ile ilgili...)

Nvidia'nın Shield'lere aynı anda aynı güncellemeyi verdiği bilinir. Yeni ürün ile beraber yeni Android sürümü ve Shield yazılımı çıkarsa eskilerinede gönderilmesi muhtemeldir... Bu süpriz güncelleme ondan dolayı verilmiş olabilir; çünkü içeriğinde pek bişey yok. Nvidia, Shield'in fişini çektiyse öyle bir güncelleme ile niye kendini hatırlatmak istemiş olabilirki?

Umut fakirin ekmeği. Yemeye devam etmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.