Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.713
Cevap
208
Favori
436.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne demek rica ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi benim nvidia shield pro wifi bluetooth kartı arızalı bu haliyle ethernet üzerinden yıllarca kullandım ancak turkcell superboxlara öyle zam yaptı ki 2 aylık ücrete yeni nvidia alınır artık nvidianın olduğu yere ethernet götürme şansım kalmadı arayıştaydım rocktek gx1 de ihtiyacı görünce şu anda boşa çıktı forumdan bir arkadaş almak siterse sarı siteye koymazdan önce burada duyurayım dedim kablolu kullanma şansı olan bir arkadaş yar olsun

4000 tl diyorum sarı sitede 9500-10.000 aralığında yarı fiyattan aşağı hatta kendi kumandasını satarsanız 4000den de aşağı gelir bende artık yer kaplamaktan başka işe yaramıyor özelden ilk yazana göre vereceğim haksızlık olmasın

Kutusu yok ama havalı poşete sararım ya da İstanbul Altunizadede yerim gelip elden alırsınız

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 6 Mart 2025; 13:53:24 >

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı satışların olsun kardeşim bu rocket 1 tv görüntü kalitesi nasıl çünkü nıvıda bu konuda mükemmel

• Biraz daha iyi ama yazılım olarak zayıf ben sadece stream ve usbden film izliyorum bana yetiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serengeta kullanıcısına yanıt

Hocam tekrar merhaba, tivibu ile yaptığım uzun görüşmeler sonucunda problemi çözdürdüm galiba. Sizin uygulamayı da kontrol edermisiniz düzelmiş mi? Bu arada güncelleme gelmiş olabilir önce onu kontrol edin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Evet çalışıyor şu an.Uygulamayı güncellemişler.Nasıl ikna ettiniz güncellemeyi :)

Ben salona senin aldığın gx1 rocket almak istiyorum 1000 mb net hızım var bundan alcam uyarmı bu cihazda 3 2 giriş yok ve 1000 mb desteklemiyor Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

• Arkadaşlar rocktek gx1 salona alcam bunu takcam cihaza kullanan varmı güzelmi bu ürün ? Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

• nevrans kullanıcısına yanıt

Chipi uyumsuz değilse, usb 2.0 üzerinden 300 mbps civarı hız alırsın. Gx1 wifisi ile daha fazla alınır.

Ethernet aparatı ile bende denemiştim ama nedense Netflix ağ yok hatası veriyordu. Wifi ye dönünce sorun yoktu.

Valla kolay olmadı. 10 gündür hergün arayıp cihaza uzaktan erişim yaptılar ve farklı farklı seçenekleri denettirdiler. Birde problemi anlatmak için video göndermiştim onun üzerinden yürüdüler. Aslında hiç umudum yoktu ama bir şekilde çözdüler. Bu arada adamlar benden habersiz benim cihazdaki uygulamaya müdahale edip sürüm düşürdüler ona şaşırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Ben salona senin aldığın gx1 rocket almak istiyorum 1000 mb net hızım var bundan alcam uyarmı bu cihazda 3 2 giriş yok ve 1000 mb desteklemiyor
    Type c giriş yok rocktekte

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Evet garip bir cihaz yapmışlar 5500 etmez 2.0 yerine 3.1 yapmaları lazımmış

• Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

Bu cihaz alınır işte.

Homatics aynı S905x5 işlemcili çıkarıcak bakalım.

AI, Gigabit lan, Usb 3.0, wifi 6 da olursa memnun eder.

Forumdaş bu cihaz nerde satılıyor Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 8 Mart 2025; 22:5:11 >
  • nevrans kullanıcısına yanıt
    Daha çıkmadı,okuduğum yazıda firma yakında çıkıcak diyor ama tam bir tarih vermemiş.

Çok iyi bir cihaza benziyor hangi ülkenin malı ? ülkemizde satışı olursa çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 9 Mart 2025; 0:7:12 >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Bende mı box ugreen denemiştim internet hızı hiç artmamıştı

Forumdaş iki cihazı test ettin gx1 görüntü kalitesini beğendinmi iki cihaz arasında hangisi ağır bastı sana

• Gx1 daha net evdekiler bile farketti beni bırak
    Ancak cihaz yazılımı çok dandik

Beni idare eder ama olgunlaşmış oynatıcı isteyen adamı bozar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 12 Mart 2025; 20:24:5 >
  • 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.