< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (434. sayfa)

-
-
-
Hayırlı satışların olsun kardeşim bu rocket 1 tv görüntü kalitesi nasıl çünkü nıvıda bu konuda mükemmel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biraz daha iyi ama yazılım olarak zayıf ben sadece stream ve usbden film izliyorum bana yetiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam tekrar merhaba, tivibu ile yaptığım uzun görüşmeler sonucunda problemi çözdürdüm galiba. Sizin uygulamayı da kontrol edermisiniz düzelmiş mi? Bu arada güncelleme gelmiş olabilir önce onu kontrol edin isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet çalışıyor şu an.Uygulamayı güncellemişler.Nasıl ikna ettiniz güncellemeyi :)
-
-
Chipi uyumsuz değilse, usb 2.0 üzerinden 300 mbps civarı hız alırsın. Gx1 wifisi ile daha fazla alınır.
Ethernet aparatı ile bende denemiştim ama nedense Netflix ağ yok hatası veriyordu. Wifi ye dönünce sorun yoktu.
Valla kolay olmadı. 10 gündür hergün arayıp cihaza uzaktan erişim yaptılar ve farklı farklı seçenekleri denettirdiler. Birde problemi anlatmak için video göndermiştim onun üzerinden yürüdüler. Aslında hiç umudum yoktu ama bir şekilde çözdüler. Bu arada adamlar benden habersiz benim cihazdaki uygulamaya müdahale edip sürüm düşürdüler ona şaşırdım.
-
Evet garip bir cihaz yapmışlar 5500 etmez 2.0 yerine 3.1 yapmaları lazımmış
-
Homatics aynı S905x5 işlemcili çıkarıcak bakalım.
AI, Gigabit lan, Usb 3.0, wifi 6 da olursa memnun eder.
-
Daha çıkmadı,okuduğum yazıda firma yakında çıkıcak diyor ama tam bir tarih vermemiş.
Çok iyi bir cihaza benziyor hangi ülkenin malı ? ülkemizde satışı olursa çok iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 9 Mart 2025; 0:7:12 >
Bende mı box ugreen denemiştim internet hızı hiç artmamıştı
Forumdaş iki cihazı test ettin gx1 görüntü kalitesini beğendinmi iki cihaz arasında hangisi ağır bastı sana
Gx1 daha net evdekiler bile farketti beni bırak
Ancak cihaz yazılımı çok dandik
Beni idare eder ama olgunlaşmış oynatıcı isteyen adamı bozar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 12 Mart 2025; 20:24:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X