< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
hahahahah sesli güldüm. yüksek kalitede film öyle yapay zekayla ya da uyduruk apklarla izlenmez. kaliteli bir torrent sitesinde üyeliğiniz olur, oradan high bitrate indirip izlersiniz. |
Arkadaşlar, android oyunlar için bir cihaz almak istiyorum. Amacım sadece oyun oynamak için. Nvidia Shield TV mi daha iyidir, yoksa Xiaomi Mi Box mu? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler hocam. Depolama alanı 16 GB’mış. Bu önemli mi? SD kart ile depolamayı artırıp buraya uygulamalar yükleyebiliyor muyuz? 16 GB az gibi çünkü. Bugün bir tane TV Box gördüm depolams alanı 128 GB imiş. İsmi “Ugoos X4Q Extra Android Tv Box” < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 17 Şubat 2025; 9:14:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba Homatics Box R 4K Plus önerebilirim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zukauskas -- 18 Şubat 2025; 23:20:27 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 20 Şubat 2025; 0:23:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 20 Şubat 2025; 13:54:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 20 Şubat 2025; 14:27:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |