Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.663
Cevap
211
Favori
433.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan sadece denemek istedim. Fiyat karşılaştırması yapmadım. Alacağım zaman eğer çok büyük farklar yoksa aylık alarak devam ederim. Real debrid e hiç bakmadım fiyat açısından ama ona da bakarım sağolun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir butun K kullanıcısına yanıt

hahahahah sesli güldüm. yüksek kalitede film öyle yapay zekayla ya da uyduruk apklarla izlenmez. kaliteli bir torrent sitesinde üyeliğiniz olur, oradan high bitrate indirip izlersiniz.

• Arkadaşlar, android oyunlar için bir cihaz almak istiyorum. Amacım sadece oyun oynamak için. Nvidia Shield TV mi daha iyidir, yoksa Xiaomi Mi Box mu?

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Shield TV bir oyun cihazı zaten, her durumda Mi Box'tan iyidir ama sizin oynayacağınız oyuna, beklentinize bağlı biraz. Örneğin atıyorum tetris oynama hedefiniz varsa o masrafa değmez ama GeForce Now ile 4K RTX özellikte oyunlar oynayacaksanız değer...

https://gameplus.com.tr/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Depolama alanı 16 GB’mış. Bu önemli mi? SD kart ile depolamayı artırıp buraya uygulamalar yükleyebiliyor muyuz? 16 GB az gibi çünkü. Bugün bir tane TV Box gördüm depolams alanı 128 GB imiş. İsmi “Ugoos X4Q Extra Android Tv Box”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Depolama birimi tabiki önemli. 16 GB bana da yeterli gelmediğinden bilgisayardan çıkma 256 GB'lık M2 NVMe SSD'yi şu kutuya takıp Shield TV'de dahili depolama olarak kullanıyorum.

amazon
    SSK M.2 NVMe Muhafaza, Aletsiz SSD Muhafaza Adaptörü, USB C 3.2 Gen 2 10Gbps PCIe MKey Harici Katı Hal Sürücü Kılıfı, 2230/2242/2260/2280 için UASP Trim Desteği (SATA Desteklenmez)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B097H7JZVG

Ayrıca Shield'in ağ depolamalarını rahat bir şekilde görmesini çok seviyorum. Router'a takılı 2 TB USB3.0 HDD sanki Shield'de takılı harici HDD miş gibi kullanabiliyorum. Özellikle kayıpsız ses ve görüntüye sahip 70-80 GB boyutundaki filmleri izlemek için kullanıyorum. Bununla beraber Android 11'de kalıp 12 güncellemesi almadı. Uygulamaların yazma/okuma izinlerinde bazen sıkıntı çıkıyor, belki bundan olabilir...

Bu arada Shield TV'nin 2015, 2017, 2019, tüp ve Pro modelleri var. En güncel ve üst versiyon olan Nvidia Shield TV Pro 2019'u esas alarak yazıyorum bunları. Genelde kayıpsız ses ve görüntülü BluRay Remux film/dizi izlemek için tercih ediliyor. Bunu destekler tarzda AVR, soundbar, 4K Dolby Vision TV'niz varsa alınır ama sade ve sadece Android oyunlar için pahalı bir tercih olurdu.

Şahsen ben ürünün sınırlarını zorlayıp masa üstü tarzında kullandığım oluyor. Klavye/fare bağlayıp Google dokümanlar ile ofis işleri, Firefox ile masaüstü internet sörfü gibi:
    Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 17 Şubat 2025; 9:14:45 >

• Merhabalar, projeksiyon cihazım için (Xgimi halo) Tv Box önerisi alabilirmiyim. USB li olanlardan bakıyorum. Preimum verim alacağım bir ürün tavsiyesi alabilirmiyim? Yakın zamanda yurtdışına gideceğim, ordan almak daha mantıklı olsa gerek ? Açıkçası daha önce nvidia shild kullandım, çok başka tabiki…çok büyük olmayan ancak, nvidia yakın bir ürün öneriniz ?

• Covannii kullanıcısına yanıt

Merhaba Homatics Box R 4K Plus önerebilirim.

• kralAY kullanıcısına yanıt
    Hocam, kutu büyükmüş, USB tarzında Tv stick bakmıştım. Xiaomi stick tarzında ama ondan daha kaliteli, Amazon fire Tv stick 4k Max gibi büyüklüğü….o nasıl onu da bilmiyorum açıkçası…

• suskun4449 S kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun olmaz hocam, vpn kullanmıyorum ben, biraz zor kurulumu haklısınız ama değer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zukauskas -- 18 Şubat 2025; 23:20:27 >
  • Arkadaşlar bende aranıza katılıyorum inşallah memnun kalırım 13 bin tl hepsiburada'dan sipariş verdim cihaz kargoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 20 Şubat 2025; 0:23:50 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Nerede satılıyor ülkemizde sstışı yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Nerede satılıyor ülkemizde sstışı yok sanırım
    Avrupada yaşıyor qrockfire siz de gelen gidene aldırın yoksa turkiyede fiyatı korkunç can hifi getiriyor

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Can hifinin hiç acıması yok valla :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşi bu değil çünkü zidoonun streamerlarını getiriyor hifi dünyası alışıktır 1 tllik malı 10 tlye almaya buna da alışır diyor herhalde ama donanımhaberi tanımıyor ölücülüğün kitabını yazdı bu forum hey yavrum heyy😂

• Arkadaşlar benim cihaz kutuyla geldi yalnız hiç cihazda jelatin yoktu piller kumanda içinde takılıydı kullanılmış ürünmü acaba gerimi vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 20 Şubat 2025; 13:54:38 >
  • nevrans kullanıcısına yanıt
    Açarken kutu güvenlik bandının deforme olmadığını görüp daha önce açılmamış olduğuna kanaat getirdiyseniz sorun yok; kullanılmamış üründür. Ben tanıdığım bir arkadaşın akrabası aracılığıyla yurtdışından getirttim, aynen öyle idi. Pillerin kumanda da olmasına bende şaşırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 20 Şubat 2025; 14:27:0 >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Yan bantlarda sorun yoktu bıcakla açtım cihaz üstünde jelatin görmeyince poşetin içinde kumanda görmeyince kullanılmış sandım çok sağol bilgilendirme için

• nevrans kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Alınmış alınmıştır, bu saatten sonra canınızı sıkmak istemeyiz ama keşke almadan önce bir sorsaydınız. 13 bin lira çok bu cihaza, resmi satışı olmadığından istifade edip ederinden fazlaca fiyata konuluyor online satış mağazalarında. Resmi distribütörü olmadığından garanti konusunda sarı sitede açılmamış kutu satışları ile aynı şartlara haiz denilebilir.
    Neyse dediğim gibi alınmış alınmıştır. Sıkmayın canınızı keyifle kullanmaya bakın bu saatten sonra...

• Hepsiburadan aldım sanırım 14 gün içinde iade edebiliyorum tüm mağazalarda 15-17 bin tl satılıyordu en uygun hepsiburada gördüm almanya mediamarkt 10 bin tl satılıyormuş

• 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.