Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.664
Cevap
211
Favori
433.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir masrafa girmeden önce Stremio'nun performansını TV'nizde görün derim.

LG OLED TV'niz hangi modeldir? 2020 ve üstü LG TV'lerde Stremio kurulabiliyor.

https://blog.stremio.com/stremio-is-now-available-on-lg-tvs-for-models-2020/

LG Türkiye Uygulama mağazasında Stremio bulunmuyor. Şartları uygun değil heralde. Diğer yandan uygulamanın yayınlandığı ülkelerden hesap oluşturarak indirebilir sonra tekrar Türkiye hedabına geçebilirsiniz. LG OLED TV Ana Kullanıcı Sayfasında bunu yazışmıştık. İlgili mesajlara şurdan ulaşabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158737017

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Hocam LG OLED55CX6LA  modeli kullanıyorum. LG uygulama mağazasında maalesef Stremio göremedim. İlgili gönderdiğiniz linki şu anda inceliyorum eğer bir şekilde bu işlemi yapıp televizyona Stremio kurabilirsek çok duacınız olurum :)

• hakandnzhn H kullanıcısına yanıt
    İnşallah ihtiyacınızı çözer çünkü bu aralar çok duaya ihtiyacım var 🙂...

Üst linkte yazılana göre LG 2020 CX OLED modellerine Stremio kurulur. Benimki B9. Bir yıl ile kaçırıyorum. Kayıpsız TrueHD veya DTS-HD performansı nasıl olur bilemiyorum. 2020 modellerde DTS desteği yok diye hatırlıyorum. q990d'in hakkını vererek kullanmanızı isterim açıkcası. Stremio'yu bi deneyin sonra yine değerlendiririz.

Bu arada oyun konsolu olarak Xbox Series X veya S'iniz varsa başka bir çözüm yoluda önerebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Üst linkte yazılana göre LG 2020 CX OLED modellerine Stremio kurulur. Benimki B9. Bir yıl ile kaçırıyorum. Kayıpsız TrueHD veya DTS-HD performansı nasıl olur bilemiyorum. 2020 modellerde DTS desteği yok diye hatırlıyorum. q990d'in hakkını vererek kullanmanızı isterim açıkcası. Stremio'yu bi deneyin sonra yine değerlendiririz.

Bu arada oyun konsolu olarak Xbox Series X veya S'iniz varsa başka bir çözüm yoluda önerebilirim.

İnşallah çözeriz duanız olcam zaten :) Oyun konsolu olarak Ps5 var ordan da kaçırıyoruz maalesef :) Hocam ben size pm gönderemiyorum başlığı kirletmemek için ordan konuşalım isterseniz. LG uygulama mağazasının ülke değişimini nasıl yapabilirim bilginiz var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Hocam pm mesajınızı gördüm ama cevap veremiyorum. Özel mesaj gönderme kapalı uyarısı alıyorum bu konu için destek ekibe yazdım cevap bekliyorum. Bu sorunu çözünce pm den yazcam size :)

Hocam Allah senden binlerce kez razı olsun dediğin gibi yaparak çözdüm işi beni masraftan kurtardın :) İşin gücün rast gitsin inşallah çok teşekkür ederim. Ülkeyi tekrar değiştirmedim henüz eğer değiştirirsem silinir diye tereddüt ediyorum 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben kullanamıyorum siz güle güle kullanın 😀. İçiniz rahat olsun, ülke değiştirince silinmediğini yazmış arkadaşlar:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158737017

Ayrıca TV'de developer modu açınca reklamsız YouTube ve Kodi kurabilirsin. Kodi sesi stereo veriyor, tam olmamış ama reklamsız YouTube güzel oluyor 👍🏻:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158828931

Tamamdır hocam teşekkürler:)

konudan bağımsız apple tvyi açmadan sat

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Bugün geri iade ettik çok kararsız kalmıştım açıp kullansam mı falan diye ama çokta gerekli olmadığını düşünüyorum

q990d varsa kullanamazdın zaten iyi olmuş

Aynen Q990d var ama uyumlu değil miydi ? 🤔

evet stream servisler hariç atmos vermez apple tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 8 Şubat 2025; 14:37:10 >
    Kutunun arkasında atmos desteği falan yazıyordu çünkü olmamasına şaşırdım

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

Yıllardır desteklemiyor ama utanmadan yazabiliyor yersen hiç olmazsa bir yıldız filan koy da altına minicik yazarsın netflix amazon disney filan diye ama nerede bunlarda yüz filan kalmamış gemi azıya almış

O zaman iyi ki iade etmişiz

• şu anda en opitmum nvidia shield var sonra

amlogic s905x4ler var (nokia 8010 homatics box r 4k plus)

realtek chipli daha iyi görüntü veren rocktek gx1 var ama dolby vision ve hdr geçişi sorunlu düzeltirlerse ki (sanmıyorum mayıs filan diyorlar yazılıma ölme eşeğim ölme düzelip düzelmeyeceği de belirsiz) rakipsiz bir fiyat performanssa sahip olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 8 Şubat 2025; 14:53:39 >
    Evet Stremio yu kuramasaydım muhtemelen Nvidia almayı düşünüyordum zaten

kurdun diyelim e-arcden q990'a true hd atmos veremeyebilir tv lg bile olsa

• Evet; Hakan beyden bende onun testini rica edeceğim. Ama Hakan beyin kayıplı Atmos ile kayıpsız Atmos (Dolby TrueHD Atmos ile Dolby Digital Plus with Atmos) arasındaki farkı bildiğine emin olmak istiyorum. Çünkü ikiside q990d ekranında Dolby Atmos olarak görülüyor.

Hakan bey; Stremio'da oynatılan içeriğin ses seçeneklerinden TrueHD Atmos olan ses dosyasını seçin. Sorunsuz oynatılıyor ve soundbar ekranında Dolby Atmos yazısı çıkıyorsa tamamdır. İçeriğin bir kaç ses dosya seçeneği olabilir. Stremio'nun dahili oynatıcısıda TV'nin desteklediği ses dosyasını otomatik seçip oynatabilir. O yüzden manuel olarak TrueHD Atmos seçmeniz ve oynatmanız önemli...

• 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.