Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.664
Cevap
211
Favori
433.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19bin TL ye S928 li box satılabiliyor olması takdire şayan.

• noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt

Eki kökü Amlogic yahuu

Bir üretici düşünün bir önceki chipseti 100 euro bir sonraki 328 böyle bir şey mümkün mü böyle bir gelişim gösterebilir mi örneği var mı bu cihazın fiyatı manipülatif ben almam alana da mani olmam

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Keşke Amazon.de'de bahsedilen rakamlara Zidoo Z9X 8K alınabilse ama gönderi bölgesini Türkiye seçtiğinizde ürün gönderilemiyor.

Yani Zidoo Z9X 8K için gördüğümüz 329 Euro'luk fiyata, vergi v.s dahil değil gibi düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 27 Ocak 2025; 13:20:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günaydın sevgili forumdaşlar.

Q990c soundbar aldım. samsung uhd tv ye bağlı Nvidia sheld pro ve Apple 4 k cihazlar var. Örneğin Nefglix izlerken Samsung uhd tv ve Apple 4k dan daha kaliteli ve yüksek ses alırken

Nvidia Shel prodan kısık ses alıyorum?

Ayrıca aşağıdakı iki cihaz fotolarına bakarmısınız? Netfliz aynı film ekranı apple de dolby yazıyor ,Nvidia da dolby değil sadece 5+1 var?

Bu Apple 4k ekran fotosu.

Nvidia Shel Pro ekran fotosu.

Nvidia kulanan arkadaşlardan bir ricam olacak, Nvidia nın ses ayarları konusunda bilgi lütfen...

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Cihazı Noel zamanı 289 Euro bir arkadaşıma aldım Amazon.de .Amacınız ağ içinde Nas vs kaynak kullanılırsa performans iyi.Fakat uzaktan bağlantı ( seedbox / FTPS ) ,WebDAV veya PLEX ise ( Uzaktan bağlantı ) o an sınıfta kalıyor.Zidoo kendinin PLEX işlemcisi çok kötü.Benim için sınıfta kalan bir cihaz. ..

• mamoste1 kullanıcısına yanıt

çok normal bir anormallik yok hocam

ikiside 5.1 diyor. bu ses için

apple da 4k Dolby vision

nvidia da 4k hdr diyor bunlarda görüntü ile ilgili .

Hocam; Apple TV'deki Netflix'te her ne kadar Dolby Vision yazsa da Samsung TV'leri Dolby Vision desteklemediği için gösteremez. Samsung Dolby Vision yerine kendi geliştirdiği rakip HDR10+ teknolojisini kullanmaktadır.

Ben LG OLED TV kullanıyorum, Dolby Vision desteği var; Shield'de görüntü ayarlarını şöyle yaptım, sizde kendi TV'nizin özelliklerine göre ayarlarsınız. Sanırım ekranda görülen default ayarları sizin TV'ye uyar:

Ses olarak da soundbarın i tuşu ile her ikisinin formatlarını kontrol edin. Pekçok formatın 5.1 şekli var. Ayrıca düz geçiş ayarı açık ise cihaz sese dokunmadan soundbara gönderir. Diğer türlü sesi işler. Bu yönü ile baktığımızda Shield düz geçiş ile gönderip Apple TV sesi işliyor olabilir. Öyle olunca Apple TV'nin sesi daha yüksek ve ekolayzer uyguladığı içinde daha güzel gelebilir. Sağlıklı olan düz geçiş ile alınan sesi soundbardan ayarlamaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 29 Ocak 2025; 14:22:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tayaydin kullanıcısına yanıt

ben iki adet samsung uhd kullanıyorum. aşağıda fotosu olan 7000 serisi. Q800T VE 8500 arka hoperlörler ile ses harika. küçük oda avantajı olur mu bilmem.ses harika.

ayrıca bir bilgi daha rica ediyorum.

Harici cihaz bağlantıda

Giriş sinyali genişletme hdmı aktif olsun mu?

modelden modele değişiyor bu işlev ama benim bildiğim hdr sinyal için bağlı olan hangi hdmi ise onda etkinleştirilmesi gerekir

• 2019 model Samsung Qled tv de ayarlar daha farklı. Bu model Samsung un en lüx modeli .Tüm Kablolar bir kutu

ya,kutudan saydam optic kablo ile panele bağlanıyor. Harika görüntüsü var.ip tv ile uydu veya hd ile uhd pek ayrıt edilmez kalitede.

• Shield Experience Upgrade 9.2 gelmiş.

855 mb

• ratsx kullanıcısına yanıt
    Buralar şenlenir şimdi 😀...

Güncelleme detayları şu linkte:
    https://www.nvidia.com/en-us/shield/software-update/

• Auro-3D nedir.

Yeni format mış.

ilgilenen var mı?

Yada bu desteği bekleyen.

Bilgisi olan bizleri de bilgilendirse.

• Yeni mi 🤔
    Atmos ve dts-x ile beraber duyurulmuştu tutulmadı çok az film var benim bildiğim varsa elinizde auro3d film auro3d destekli avr shield bunu avrye passtrough edecekmiş pehh pehhh helal olsun nvidia yıllardır bekliyorduk

• ratsx kullanıcısına yanıt

dün akşam bu güncelleme geldi. bende merak ettim soracaktım?

• Merhaba arkadaşlar, akşamki güncelleme sonrası TİVİBU GO uygulamasında sıkıntı yaşayan oldu mu?

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de oldu.Ve çözümünü bulamadım.Samsung tv ile boxun versiyonu aynı tv de açıyor ama box açmıyor.

• serengeta kullanıcısına yanıt

Merhaba, tivibu uygulamasını bendeki mi box 2 nd gen ve samsung tv nin kendi uygulamasında da denedim problem olmadan açılıyor ancak shield de hangi kanal yada içeriği seyretmek istersem isteyeyim siyah ekrandan öteye gitmiyor. Uygulamayı silip tekrar kurmak problemi çözmedi. Müş hiz. Kayıt açtım ama çözüleceğini sanmıyorum. ( uygulama değilde cihaz kaynaklı olduğunu düşünüyorum.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Cihaz kaynaklı olduğu aşikar ama çözüm yok gibi.

• Herkese iyi akşamlar iyi forumlar, bu ürünü yeni gördüm yeni keşfettim. LG OLED TV kullanıyorum. Uygulama mağazasında Stremio olmadığı için bir box kutuya ihtiyacım var. Aynı zamanda Samsung Q990D soundbar kullanıyorum. Hem görüntü hemde ses kaybı yaşamadan güzel bir deneyim elde etmek istiyorum. Apple TV hediye olarak geldi ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum :) İade edip bu cihazı almaya değer mi ? Dolby Atmos Dolby True HD desteği var diye biliyorum. Görüntü için Dolby Vision desteği de var mı ?

• 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.