19bin TL ye S928 li box satılabiliyor olması takdire şayan. |
Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (428. sayfa)

-
-
Eki kökü Amlogic yahuu
Bir üretici düşünün bir önceki chipseti 100 euro bir sonraki 328 böyle bir şey mümkün mü böyle bir gelişim gösterebilir mi örneği var mı bu cihazın fiyatı manipülatif ben almam alana da mani olmam
-
Keşke Amazon.de'de bahsedilen rakamlara Zidoo Z9X 8K alınabilse ama gönderi bölgesini Türkiye seçtiğinizde ürün gönderilemiyor.
Yani Zidoo Z9X 8K için gördüğümüz 329 Euro'luk fiyata, vergi v.s dahil değil gibi düşünmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 27 Ocak 2025; 13:20:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Cihazı Noel zamanı 289 Euro bir arkadaşıma aldım Amazon.de .Amacınız ağ içinde Nas vs kaynak kullanılırsa performans iyi.Fakat uzaktan bağlantı ( seedbox / FTPS ) ,WebDAV veya PLEX ise ( Uzaktan bağlantı ) o an sınıfta kalıyor.Zidoo kendinin PLEX işlemcisi çok kötü.Benim için sınıfta kalan bir cihaz. ..
çok normal bir anormallik yok hocam
ikiside 5.1 diyor. bu ses için
apple da 4k Dolby vision
nvidia da 4k hdr diyor bunlarda görüntü ile ilgili .
-
-
-
modelden modele değişiyor bu işlev ama benim bildiğim hdr sinyal için bağlı olan hangi hdmi ise onda etkinleştirilmesi gerekir
-
-
Shield Experience Upgrade 9.2 gelmiş.
855 mb
-
Buralar şenlenir şimdi 😀...
Güncelleme detayları şu linkte:
https://www.nvidia.com/en-us/shield/software-update/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Auro-3D nedir.
Yeni format mış.
ilgilenen var mı?
Yada bu desteği bekleyen.
Bilgisi olan bizleri de bilgilendirse.
-
Yeni mi 🤔
Atmos ve dts-x ile beraber duyurulmuştu tutulmadı çok az film var benim bildiğim varsa elinizde auro3d film auro3d destekli avr shield bunu avrye passtrough edecekmiş pehh pehhh helal olsun nvidia yıllardır bekliyorduk
dün akşam bu güncelleme geldi. bende merak ettim soracaktım?
-
Merhaba arkadaşlar, akşamki güncelleme sonrası TİVİBU GO uygulamasında sıkıntı yaşayan oldu mu?
-
Aynen bende de oldu.Ve çözümünü bulamadım.Samsung tv ile boxun versiyonu aynı tv de açıyor ama box açmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, tivibu uygulamasını bendeki mi box 2 nd gen ve samsung tv nin kendi uygulamasında da denedim problem olmadan açılıyor ancak shield de hangi kanal yada içeriği seyretmek istersem isteyeyim siyah ekrandan öteye gitmiyor. Uygulamayı silip tekrar kurmak problemi çözmedi. Müş hiz. Kayıt açtım ama çözüleceğini sanmıyorum. ( uygulama değilde cihaz kaynaklı olduğunu düşünüyorum.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz kaynaklı olduğu aşikar ama çözüm yok gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese iyi akşamlar iyi forumlar, bu ürünü yeni gördüm yeni keşfettim. LG OLED TV kullanıyorum. Uygulama mağazasında Stremio olmadığı için bir box kutuya ihtiyacım var. Aynı zamanda Samsung Q990D soundbar kullanıyorum. Hem görüntü hemde ses kaybı yaşamadan güzel bir deneyim elde etmek istiyorum. Apple TV hediye olarak geldi ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum :) İade edip bu cihazı almaya değer mi ? Dolby Atmos Dolby True HD desteği var diye biliyorum. Görüntü için Dolby Vision desteği de var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X