|
Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (424. sayfa)
-
-
Merhaba ürün hala satılık . Pro modeli değil değil tube olan model silindir diye de geçiyor . Sarı site numarası 1190403114 -
nvida shilds tv proda sorunsuz olarak kullanabileceğim oyun konsolu ne önerirsiniz arkadaşlar...
-
Oyun konsolu derken oyun kolu demek istediniz sanırım.
Aslında seçenekler oldukça fazla: USB alıcılı Logitech gamepadleri, Bluetooth yolu ile PlayStation, Xbox gamepadleri kullanılabilir. Ben Xbox Series X'imin gamepadini (9. nesil) kullanıyorum. Sadece titreşimi desteklemiyor. Sanırım orijinal gamepadi hariç diğer gamepadlerde titreşim çalışmıyor. Xbox'ın bluetoothlu 8. ve 9. nesil gamepadlerini kullanabilirsiniz. Xbox gamepadlerinin doğal PC desteği de olduğunu unutmayın. Hem bluetooth ile hemde USB kablosu ile kullanabilirsiniz. -
teşekkür ederim orjinalin satışı yok galiba artık dedıklerınızden birini alacagım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 16 Kasım 2024; 0:31:37 > -
merhbalar
elimde nvidia shield pro var satıp XIAOMI MI TV BOX S (2.NESİL) buna geçeyim mi ne farkı var elimdekinin media oynatma kalite performansı mı üstün
tavsiyeniz nedir ?
-
2017 mi 2019 mu? -
Bu dediğiniz BMW'yi satıp Hyundai almaya benzer. Birinin fiyatı 2000 TL, diğerinin fiyatı 8500 TL.
Nvidia Shield'ın işlemcisi elbette çok daha üstün. Bu da hem hız, hem de görüntü kalitesi açısından yüksek performans sağlıyor.
-
2019 pro modeli
Ne bileyim onu alıp işi film olan bir oynatıcı da almak ayrı bir mantık olabilir
Mesela zappiti ile çom fark var mıdır nv shield pro da -
2019 modelinin rakibi olacak cihaz fazla yok piyasada anladığım kadarıyla... AI 4K upscale özelliği ayrıca değer katıyor. Meraklısı için GeForce Now özelliği ayrı bir değerli, üstelik 4K RTX4080 kart destekli abonelik seçeneği de geldi Game+'a... Şöyle süpriz bir güncelleme gelse 5 sene daha götürür gibime geliyor...
Sadece medya oynatıcı olarak kullanılacaksa Zappiti'yi bilmiyorum ama forumlarda okuduğum kadarı ile Zidoo z9x pro olabilir mesela... Ama ciddi bir fiyat farkı var. -
Ben Nvidia Shild TV Pro 2019 modelini kendi odamda, Xiaomi TV Box S (2.Nesil) olanını salonda kullanıyorum.
Salonu daha çok eşim kullandığı için ben çoğunlukla Nvidia ile zaman geçiriyorum.
Bazen salona geçip Xiaomi'yi kullandığımda hüsrana uğruyorum.
Nvidia, media player konusunda gerçekten çok başarılı. Özellikle hız ve tepki süresi anlamında rakipsiz.
Size tavsiyem sakın Nvidia'yı satmayın. Çok değerli bir ürün.
-
Tmm hocam görğntü farkı oluyor mu aralarında -
33.2.0.201 Hotfix ile ilgili aşağıdaki uyarıları dikkate alın lütfen.
Caveats of the HotFix process:
1. There is no way to roll back from the HotFix.
2. The HotFix is per public release build. If you sign up for this HotFix, you will receive all updates to it until the next public release and that's it. If you want to partake in future HotFixes, you'll need to join them as they appear.
3. There is no way to leave the HotFix process once you join it but you can ignore updates to the HotFix images if you don't want to install them.
4. When the next public release drops, you will receive it like usual.
5. HotFix images are not Google certified. The next official release will have all certifications. The negative side affect we've noticed from this so far are listed below and others may appear as time goes on:
a. You won't be able to install or update Disney+ from the Playstore if you haven't installed it yet or do a Factory reset on this image.
b. HD Homerun DRM channels will not work.
This thread is not for asking questions like the following and any questions like this will be deleted.:
1. Why isn't xyz included in this hotfix.
2. When will this be released as an official release.
-
Nvidia shield pro yu satıp macera aramayın. Dönüp dolaşıp tekrar bu cihaza talip olursunuz. Yeni modeli çıkmadığı sürece -
Satılık Shield Tube modeli var ilgilenen var ise ulaşabilir :)
Proyu satıp eksikliğini hissedip bunu almıştım ama artık bunu da kullanmıyorum fazlalık durumunda o yüzden satılıktır.. -
Mutlaka fark olacağına inanıyorum. Çünkü donanım farkı var.
Salonda LG QNED ve odamda LG OLED TV kullandığım için bu farkı anlayabilmek için aynı TV'de aynı içeriği kontrol etmek gerekiyor.
Birara zamanım olursa bunu kontrol ederim.
-
Ankara içinde Pro satmayı düşünen var mı?
-
Arkadaşlar shield pro için usb çoğaltıcı almak istiyorum. Yalnız bu usb çoğaltıcıya 1tb Hard disk ve klavye maus kullanmak istiyorum hangi marka almam gerekiyor ve böyle bir imkan varmi ve kullanan varmı. İkinci usb portumda 8 tb lik harddisk mevcut. Teşekkürler -
Ben Ugreen'in USB 3.0 çoklayıcısını almıştım, type-c güç girişli. Evde oğluma üçboyutlu yazıcıda stand bastırıp ona göre yuva ayırmış ve o yuvaya yerleştirmiştim. Aynı ürünü internette bulamıyorum hatta Ugreen'in tüm ürünlerini bulmak zor artık varsa da uçuk kaçık fiyatta. Normalde saydığınız donanımları kaldırır ama yinede alacağınız üründe ekstradan güç girişi olsun. Güncel bir adaptörle kullanabilmek adınada bu güç girişi type-c'li olsun...
https://www.amazon.com.tr/dp/B08Y8CJKJC
-
Bu değerli bilgileriniz için size çok teşekkür ederim kardeşim. Su anda Amazon turkiyede stoklarda kalmamış. Elbette birvyerde online veya teknosa mediamarktta bulabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X