|
Nvidia yeni teknolojisiyle oyunlarda yeni bir devrim yapacak
-
-
Artık eskisi gibi döküm yap sat devri bitti, işte böyle teknoloji geliştirerek trilyon dolarlık şirket olunuyor.
-
Tamamen balon Nvidia yakında çökecek zaten abartmayın trilyon dolar nedir ?saçmalık tüm ülkenin üretiminin 3 katı paramı bir şirkette var.. bir günde -12 düşen sirketmi olur?? yalan dolan tamamen, ürettiği elle tutulur hiçbir şey yok,parayı kaptırmayın sakın. En büyük balon patlamak üzere..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 30 Temmuz 2024; 20:51:59 > -
Tam capslik paylasim :) -
-
Capslik derken ne kastettiginizi anlamadım. Alaya almaksa kastın bence siz paranın nasıl basıldığını bile bilmeyen cahilsiniz. 10 pcmin 9u Nvidia rtx 3060 ti ve üstü. içi dışı Nvidia olan ben bile onu savunmuyorken, ovmuyorken hatta yeriyorken neyin mücadelesindesiniz , hâlâ anlamıyorum... Açıklarsanız sevinirim, cidden...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 30 Temmuz 2024; 21:12:59 > -
Nvidia kendini pazarlıyor.Oyun yapımcıların olaya nvdia gibi yaklaşacağını sanmıyorum. -
RT çıktı fps'lerin anasını ağlattı.Nvidia'ya kalsa hiçbir performans sorunu olmayacaktı.DLSS yetmedi FG geldi yine full rt açamıyorsun
Bu yeni teknolojiyi 1-2 oyun firmasına aşırı destek olup (CDPR gibi) gazlamaya çalışırlar.İş gücünü aşırı arttırır bu muhabbet, hiçbir firma girmez
Boş muhabbetler -
Yaklaşsa ne olacak ki? Kaç tane, 8 veya 9 tane mi model var, segmentasyon adına; kaç tanesi çalıştırabilecek adam gibi? Oyun yapımcısının elinde patlayacak yaptığı kadarı? Ayrıca, medya ile veremiyoruz diye dijitale geçtiniz. Bir bakıyorsun 10/100'lerce GB boyut var? Hadi indirdin, bir güncelleme geliyor, bir o kadar daha indiriyorsun. Nasıl olacak, internette mi yetmecek? -
adamlar zaten piyasada neredeyse tekeliz en iyi yazılımları biz yapıyoruz cilalar satarız demek yerine çok deli inovasyon yapıyorlar bu yüzden 1t dolar değerini devirdiler -
Rezalet yaa.. paramızın karşılığını verin. Donanım ArşiviyoutubePARAMIZIN KARŞILIĞINI VERİN - Ray Tracinghttps://www.youtube.com/watch?si=hFCnqW1iTp_Ycv0H&v=0ulMZnPx15s&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 31 Temmuz 2024; 11:1:30 >
-
Nvidia artik ne yapsa olay oluyor.Aslinda bu beni endiselendiriyor. Nvidia bisi yapiyor ve hemen fiyatina yansitiyor.
Kendi adima 4080 kunlaniyorum, 165Hz de 2K da. Bana 10 sene + yeter. Hatta kart olene kadar kunlanabilirmisim gibi geliyor. -
Her yeni mimaride yenilik deyip de bunu sadece yeni satışa sunacağı karta koyacaksa kalsın ya, gerçekten istemez. En az 2-3 mimari öncesinin de kullanımına sunmalı yoksa hiçbir anlamı yok. Sırf böyle bir özellik gelecek diye elimdeki kartı satıp da NVidia 5000 serisine geçmem şahsen.
-
öyle olmuyor işte, gelecek ne getirir bilinmez ama 5-6 yıl önce çıkan kartlar günümüzde rağbet görmüyor. bir devrin en kaslı efsane kartı 1080Tİ (2017)'yi bırak 2080'lere bile millet dönüp bakmıyor. ha 4080 gibi bir kart sizi 5-6 yıl rahat götürür, ama sonrası ne olur bilinmez..
(Kıymetini bilin kartınızın cigerci kedisi gibi baktığım bir kart )
-
Tamam bu teknolojiyi kullanmak istiyorsanız. 5000 serisi ekran kartlarından almanız gerekiyor. Maalesef daha alt serideki kartlar bu teknolojiyi desteklemiyor. -
nvidia kendisiyle yarışıyor.
-
güçlü uygun çıkarsa doğrusu da odur. Teknoloji standartları yükselmeli. 8K standart olmalı
-
RT'den daha faydalı bir teknoloji gibi görünüyor.
-
Rtx 4080 tahmini 2035 yılına kadar yeterli olacak bir kart. Neredeyse 10 yıllık Gtx 980 halen iş görebiliyor. Driver desteği devam ettiği sürece iş görür. Sadece bazı yeni teknolojilerden faydalanamayabilirsiniz, bu da Nvidia'ya bağlı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Artık eskisi gibi döküm yap sat devri bitti, işte böyle teknoloji geliştirerek trilyon dolarlık şirket olunuyor. |
|
Tamam bu teknolojiyi kullanmak istiyorsanız. 5000 serisi ekran kartlarından almanız gerekiyor. Maalesef daha alt serideki kartlar bu teknolojiyi desteklemiyor.
|
Benzer içerikler
- reklam engelleyiciler youtube"un hizmet şartları"nı ihlal ediyor
- instagram önbellek temizleme
- stalklamak nedir
- office 2024
- whatsapp aramaları sessize alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X