Şimdi Ara

nvlddmkm.sys Mavi Ekran Hatası [ÇÖZÜLMEDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette birçok forumdaki yorumları denedim fakat bir sonuç alamadım herhangi bir oyun açışımda ve nvidia nın denetim masasını açışımda mavi ekran veriyor.Bilgisayarımda Intel HD Graphics 4000 ve Nvidia GT 630m bulunmakta. Model : Casper A15FB

Denediğim Yöntemler :
    1-(NVIDIA)Grafik sürücüsünü güncelle
    2-(NVIDIA)Grafik sürücüsünü tamamen sil baştan yükle
    3-iki Grafik Kartı sürücüsünüde sil baştan yükle (Display Driver Unistaller ile silip ilk olarak Intel'i yükledim.) 3x
    4-ComboFix
    5-(NVIDIA)nvlddmkm.sy_ dosyasını expand et.(Bunu yaptığımda dosya genişletilemiyor diyor ve %55 de kalıyor.)
    6-(NVIDIA)Grafik sürücüsünün eski bir sürümünü yükle.
    7-Windows Güncelleştirmeleri

ve aklıma gelmeyen birkaç şey daha.(O kadar uğraşınca...)

İşletim Sistemi : WINDOWS 7 X64 Proffesional

Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

hata ss'si.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKeopSs -- 10 Mayıs 2016; 12:34:21 >

• Ekran kartı yada ram arızası. ramler icin memtest86 ile test edin. ramler saglam cikarsa ekran kartıdır.
  • dediğinizi yaptım memtest86 ile hiçbir sorun bulmadı 4/4 13 aşamada
  • Edebiyet kullanıcısına yanıt
    orada söylenenlerden sadece yeni bir işletim sistemi kurulumu yapmadım son çare olarak onu deneyeceğim ama zaman alacak ilgi için sağolun
  • Ekran çipi sıkıntılı olabilir cihaz ısınıyormuydu ve öyle uzun süre ısıl halde kullandınız mı?
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    siz dedikten sonra sıcaklık değerine bakayım dedim gpu temp ile
    furmark gpu tester ile baktığımda intel hd graphics 4000 gorunuyor sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    silindi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Program yanlış ölçmüş cihaz zaten aşırı ısınır varmıydı böyle bir ısısı ve uzun süre kullandınız mı böyle...
    bilgisayarın kapandığını hatırlamıyorum hep uyku moduna alınıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKeopSs

bilgisayarın kapandığını hatırlamıyorum hep uyku moduna alınıyordu

Anlatamadım..Normal kullanımında bilgisayarınız çok ısınırmıydı uzun süre yüksek ısıda çalışan bilgisayarlar ekran çipi arızası verir ..Ekran kartını tanıtırken mavi ekran hatası verir ya a ekranda çizikler renk bozmaları olur..
    evet ısınma vardı uzun sürede çalışıyordu hatta şuanda söyle bir sorunla karşı karşıya kaldım oda bilgisayar daha çok ısındığında fan bir çalışıp bir duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKeopSs

evet ısınma vardı uzun sürede çalışıyordu hatta şuanda söyle bir sorunla karşı karşıya kaldım oda bilgisayar daha çok ısındığında fan bir çalışıp bir duruyor

Sürücüyü doğru kurduysanız eğer çip arızası olabilir..W8 kurup sürücüleri tanıtmayı deneyin eğer doğru sürücü ile yine aynı sıkıntıyı yapıyor ise çip arızasıdır büyük ihtimal bir süre sonra ekranda çizikler renk bozmaları olacaktır ...İçini bir temizleyin hemen altta kapağını sökün 4 vidası var fanında 3 vidası var sökün zaten orada biriken pisliği göreceksiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.