Şimdi Ara

nvmi m2. ssd için hangi adaptör tercih edilmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 960 evo ssd aldım anakartımda m2 slot olmadığı için adaptörle bağlantısını yapacağım bunun için 2 tür adaptör var sizce hangisini tercih etmem mantıklı olur ?

• aliexpress.com
    US $2.86 8% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Eklenebilir Kartlar'de Yeni varış alüminyum alaşımlı kabuk Led Genişletme Kartı Bilgisayar Adaptörü Arabirim M.2 NVMe SSD Ngff'ye PCIE 3.0X16 Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    http://tr.aliexpress.com/item/32951433342.html?spm=a2g10.search0104.3.70.35fa77c0rjIbyb&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Şu ürün x4 ile x16 arası çalışıyor, ve veri aktarım hızı çok daha yüksek. Sizin takacağınız slot kaç X? Ona göre karar vermek gerekiyor.

• AnacoN kullanıcısına yanıt
    x4 slot var boşta ona takmayı düşünüyorum
  • Linkini paylaştığımı temin etmenizde fayda var o zaman.
    x4 slota onu takma imkanı olur mu çinden siparşi vericem o kadar bekleyip yanlış ürün gelmesi kötü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 9 Temmuz 2019; 19:26:12 >
  • Özelliklerinde X4 slota takılabildiği yazıyor.

Specifications:
    Material: aluminium alloy
    Color: black
    Model: LM-311
    Port: PCI-E 4X
    Data transmission speed: 6000MB/s
    Expansion interface: M-KEY M.2
    Suitable port: PCI-E 4x、PCI-E 8x、PCI-E16x
    Power supply mode: PCIE
    Supports M.2 card size: 2230,2242,2260,2280
    evet destekliyor ama x16 slot için sabitleniyor sanırım iki ucunda çentikler için boşluk mevcut yani x4 taksam biraz sakat gibi kalıcaktı o yüzden metal saclı vida ile sabitlenen adaptörü aldım yinede cevaplar için tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.