Nvr kayıt cihazımın , adaptör ( 5 volt DC 2 amper) ile bağlantı noktası micro usb şeklinde ,
Ben elektrik kesintilerinden etkilenmesi için aküden micro usb ile ( siyah ve kırmızı ) kablolardan enerji verdim NVR çalışıyor ancak içindeki 2.5 inc HDD yi NVR tanımıyor , orijinal adaptör ile bağlayınca HDD yi görüyor , satıcı firmadan (Çin ) bağlantı şemasını istedim , Ancak gönderdikleri şemadan bilgim yetersiz olduğundan birşey anlayamadım , gönderilen ekli şemadan anlayamlar bana yardımcı olabilirmisiniz , micro usb uçlarına ne şekilde bağlantı yapmam konusunda
Orijinal şarj cihazı nasıl bişey. Fotoğrafı var mı?
selamlar,
bildiğimiz adaptör şeklinde yanlız NVR ye girişi micro usb şeklinde , dediğim gibi bende bulunan zannedersem nokia nın bu şekilde olan şarjın ucunu kestim , usp den gelen ucu kırmızı ve siyaha bağladım . NVR enerji aldı ama HDD çalışmadı
Akım yetersiz gelirse hdd çalışmaz. Yeni adaptör ile eski adaptörün akımı aynı mı?
Adaptörlerin fotoğraflarını ve özelliklerini paylaşırsanız yadım daha kolay olur.
NVR nin güç girişi bu şekilde ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerkan -- 1 Aralık 2016; 3:53:22 >
Arkadaşların dediği gibi akım yetersiz olduğu için HDD çalışmaz.Aküyü direkt bağlayamazsın.Bunun için 2A regülatör devreye ihtiyacın var.
Ben , 12 volt güç kaynağını step down modül ile 5v a düşürerek bağladım , bu açıdan akım yetersiz olması fikri pek uygun gelmiyor bana , yukarıda verdiğim bağlantı şemasında bir espri olmalı gibi geliyor ,
+up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme