Şimdi Ara

Nwn 2 SkyMirror Lake Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sky mirrorda takıldım ağaçlar falan bişi dio ama anlamıyorum gölün kenarına druıd kız bişeyler diyor onuda anlamıyorum yardım ederseniz çok
    sevinirim.

• selam arkadaşım

sorunun cevabı büyülerde gizli ilk 2 ağacı hallettim kolayca ama büyüleri hatırlayamıyorum şu an ya ben ne deiyorum
    kardeşim sorunun cevabı kısaca şudur.
    druid hatun ile bütün büyüleri teker teker yap ağaca zaten doğru büyüyü yapınca mavi bi ışıklar çıkacak ağaca tekrar tıkladığında yazan yazı değişmişl olacak göreceksin hepsini tek tek yaptıktan sonra göle git otomatik demoya geçecek
    görüşmek üzere
  • Arkadaşım;ben de şu "Blackdale Districts" denen yere geçemiyorum ,hani cinayet işlenmiş de kapatmışlar orayı...
    Buraya nasıl geçebileceğimizi bilen var mı?Şu City Watch daki Captain e gideceğim ama orası da kapaşı??
  • Neyse ordan geri döndüm moire isimli psikopat karının isteklerini yapıyorum şimdi ama city watch ı yakıp yerle bir etmemi istiyor???Bu arada qara mıydı şu mage akademiyle kapışan kızı nasıl grubuma katacağım amcamın hanında bekliyor,çıkarken seçiyorum ama gelmiyor?
  • Bence kötülere değilde iyilere çalış derim oyunda Chaoticlik biyere kadar aslında Lawfull good (genelde paladin-divine Champion gibi Divine holy classlarda olur) olarakta chaoticlik yapabilirsin...

Blacklake en son bi Arşiv görevinden sonra açılıyor sen görevleri yap görevler bi süre sonra (herzaman NWN serisinde olduğu gibi ) çakışıcak...Ondan NW City deki görevleri yap derim...
  • Mirror Laketeki ağaçlara stat lara veren büyüleri uygulucaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.