Şimdi Ara

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
6
Favori
28.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam
    Hue + bu 3 fanı satmayı düşünür musunuz ?

Bende H700 ve Hue alacakdım ama siz satarsanız hue sistemini sizden satın alayım ?
  • vedkum kullanıcısına yanıt
    Gürültüde fark oldu biraz, soğutmada fazla olmadı zaten kendi fanlarıyla fullde kullanmıyordum bunlarda da full de kullanmıyorum.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Satmayı düşünmüyorum.
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Fan Kontrol işlemi pompa'dan bağımsız HUE cihazı ile mi oluyor ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Nzxt nın cam yazılımı var. Hue+ ile fanları bağladığını zaman program görüyor fan rpm'lerini cam üzerinden ayarlayabiliyorsunuz.
  • Selam.
    Cam programını tam ekran yapınca sizde de böyle yarım kalıyor mu, bu sorunu nasıl çözebilirim ? "sürüm 3.5.8"

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma
  • ssschutzstaffel_ss kullanıcısına yanıt
    Suan sürümü 3.7.2 bende
  • Arkadaşlar merhaba sizce bu değerler nasıl uzun zamandır corsair marka sıvı soğutma kullanıyordum kraken x62 geçiş yaptım 1 hafta oluyor kendi üzerindeki macunu silip arctic MX4 kullandım sanki kulağımı kasaya dayadıgımda çok hafif cızır cızır ses var gibi hani eski hddler işlem yaparken çıkan ses gibi:)

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma
  • stEelFoot kullanıcısına yanıt
    Pompa devrini arttırdıktan sonra yine ses geliyorsa pompadandır. Kısınca da sesin azalması lazım.
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Düzeldi.
  • Merhabalar
    3.5.8 sürümünden yeni sürüme yükselttim. Nzxt hesabıma giremiyorum her pc açıldığında misafir moda almak zorunda kalıyorum. Mail ve şifrem doğru nzxt sitesinde login oluyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
  • arkadaslar x62 sahibiyim

şöyle bir sorunum var pc acılısında ve normal kullanımda urunde hicbir sorun yok.hersey normal.ancak pc yi kapat dedigimde pc kapandıgında trrrr diye sadece 1 2 saniye lik işlemci uzerindeki sogutucudan bir ses geliyor.dedigim gibi normal kullanımda ve pc acılısnda gelmiyor sadece kapat dedigimde geliyor.
  • Bu bende de var. Normal karşılamamız mı gerek emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssschutzstaffel_ss

Bu bende de var. Normal karşılamamız mı gerek emin değilim.
    Valla bozulursa garantisi var.direk yenisini gonderiyorlar zaten.suan bu ses icin sokup gonderemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssschutzstaffel_ss

Bu bende de var. Normal karşılamamız mı gerek emin değilim.
    hocam az once inventus la gorustum.bu durumu anlattım.zaten satın aldıgım yerdi inventus.bu şikayetten daha once de bir kaç kişiden gelmiş.ancak bir arıza teşkil etmemiş.ses cıkaran ürünüde incelemişler arızalık bi durum değilmiş.ancak tabiki sesin gelmesi hoş degil.işlemci sogutucunun icindeki fan gibi bişeyin ani durması ile fanın sesli durma sesiymiş.araclardaki abs sistemi gibi düşünün.
    simdilik kullanıcam ama ben nzxt markasıni bir daha tercih edicegimi sanmıyorum.corsair pro serisi almadıgıma pişman oldum.belki yazın pro satın alıp bunuda garantiden sıfırı ile degiştirip satarım.
  • Arkadaşlar, X62 yi performans moduna aldığımda yada fixed modda devrini yükselttiğimde bilhassa %75 in üzerine çıkardığımda zırıltı gibi bir ses geliyor. Bazen yapıyor bunu bazen yapmıyor. Kraken den geldiğine eminim çünkü o ses geldiğinde %50 seviyesine çektiğimde bu zırıltı kayboluyor. Fanların ayarlarıyla oynamıyorum, onlar hep sabit duruyor.

Bu tip birşey yaşayan oldu mu? Garantiye göndereceğim de, üşeniyorum. Gerçekten herkesin yaşadığı bir sorun değilse uğraşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 17 Ekim 2018; 14:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşlar, X62 yi performans moduna aldığımda yada fixed modda devrini yükselttiğimde bilhassa %75 in üzerine çıkardığımda zırıltı gibi bir ses geliyor. Bazen yapıyor bunu bazen yapmıyor. Kraken den geldiğine eminim çünkü o ses geldiğinde %50 seviyesine çektiğimde bu zırıltı kayboluyor. Fanların ayarlarıyla oynamıyorum, onlar hep sabit duruyor.

Bu tip birşey yaşayan oldu mu? Garantiye göndereceğim de, üşeniyorum. Gerçekten herkesin yaşadığı bir sorun değilse uğraşacağım.
    ürün garantilik olmuş.işlemcinin ustundeki motorda icinde kucuk bi fan motor gibi bişey var.oradan geliyor ses.gittikce o ses daha da yogunlaşıcak ve daha yuksek sesler cıkaracak..boş bir vaktinizde sokun gonderin.bende de bilgisayarı kapat dedigimde kapanırken 1 saniyelik trrrrrr diye ses geliyor.inventusla gorustum baskalarında da bu tarz sikayet gelmiş ancak arıza vermemiş henuz.bidaha nzxt urun almiyacagım.corsair den vazgecmiycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 17 Ekim 2018; 15:48:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşlar, X62 yi performans moduna aldığımda yada fixed modda devrini yükselttiğimde bilhassa %75 in üzerine çıkardığımda zırıltı gibi bir ses geliyor. Bazen yapıyor bunu bazen yapmıyor. Kraken den geldiğine eminim çünkü o ses geldiğinde %50 seviyesine çektiğimde bu zırıltı kayboluyor. Fanların ayarlarıyla oynamıyorum, onlar hep sabit duruyor.

Bu ses bende de var alalı 1 sene oldu. Normal oldugunu düşünüyorum. Bence Hiç uğraşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssschutzstaffel_ss -- 19 Ekim 2018; 0:56:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    kasa buysa sıvı soğutma takılmıyor maalesef en azından ürün bilgisinde bahsetmiyor

• önereyim de pahalı olur kalitesi ve fiyat fena olmayan bunlar gözüme takıldı

www.hepsiburada.com
    Aerocool Quartz Blue 3xMavi Led Fanlı USB 3.0 Siyah ATX Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/aerocool-quartz-blue-3xmavi-led-fanli-usb-3-0-siyah-atx-oyuncu-kasasi-ae-qrtz-bl-p-HBV00000C1F19

www.hepsiburada.com
    Asus IN-WIN 303 Siyah ATX Kasa Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/asus-in-win-303-siyah-atx-kasa-p-HBV00000AHQGW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Ekim 2018; 8:35:14 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.