Şimdi Ara

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
6
Favori
28.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kraken x72 kullanan var mı ? H150i pro ile kıyaslanırsa hangisi tercih edilmeli ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donmez82

Corsair Vazgeçilmezim...
    Görünümü çöp

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Kraken x72 kullanan var mı ? H150i pro ile kıyaslanırsa hangisi tercih edilmeli ?
    NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma
  • woundedknee kullanıcısına yanıt
    İslemci nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

İslemci nedir
    2600x
  • Nzxt kraken x62 yi asus auraya eklemek için hue mi gerekiyor ? Cosmos kasanın ledleri, anakartın ledleri trident z rgblerin ledler vs. her şeyi hallettim. Thelmaltake riingleri asus auraya eklemek için aparat sipariş ettim. Fakat nzxt ye çözüm bulamadım. Hue buna çözüm mü sizce bu kasaya led şeritler gereksiz olmaz mı ?

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 20 Temmuz 2018; 0:9:46 >

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Kutsal Tanrı Aşkına o kasayı nereden ve kaç türk lirasına aldınız detaylı bilgi vermenizi önemle rica ediyorum.
    Ben 2. el aldım uyguna geldi 1150 tl verdim fakat sıfırı 2000 tl civarına bulunabiliyor genelde 2.250 civarlarında. Modeli cooler master cosmos c700p olarak geçiyor.

Nzxt x62 krakenin ledlerini anakart üzerinden kontrol etmek istiyorum yok mu bir yolu ?
    Sadece CAM yazılımı ile entegrasyonu olduğu için CAM yazılımı ile kullanılabilir.
    Yok anakart üzerinden kontrol ediliyor da bunun için hue mi gerek yoksa başka bir yol var mı onu merak ediyorum.
    NZXT nin ürünlerini CAM uygulaması üzerinden kontrol edebilirsin sadece. Hue+ ile kontrol edebildiklerin Led stripler ve fanları. Hue+ ın kontrolü de CAM üzerinden oluyor. Anakart değil. HUe+ Anakarta USB üzerinden bağlanıyor o da elektrik ve CAM ile haberleşme için.

Edit : Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 24 Temmuz 2018; 11:56:16 >
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    Şimdi net anladım teşekkürler benim gördüğüm video da audio modunda olduğundan anakart ile eşleştirmiş sanmıştım yanılmışım. Kasa da ki her şeyi asus aura ile eşleştirmeyi planlıyordum sadece nzxt kaldı onu da değiştirmeye cam'dan devam ederim artık. Cam uygulamasına nedense ısınamadım audio modu bile aylardır çalışmıyordu son update de düzeldi. Kaydettiğim ayarlar her pc kapatıp açınca sıfırlanıyordu geçen çıkan versiyon da oda haftada 4 kere falan güncelleme alınca düzeldi. Her pc açıldığında o camın başlaması falan gıcık ediyor insanı :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 2 Ağustos 2018; 16:23:47 >
  • Arkadaşlar Kraken X62 mi Corsair H115İ PRO mu ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Arkadaşlar Kraken X62 mi Corsair H115İ PRO mu ne dersiniz ?
    şahsi fikrim kraken.

• 850 tl iken inventustan almayı düşünüyordum fakat zam sonrası 1030 tl olmuş birden 180 tl zam gelmesi üzdü açıkçası.

• Merhaba arkadaşlar NZXT G12 almayı düşünüyorum acaba aranızda kullanan varmı?Birde Hem onu hem yeni soğutucu almak mı daha mantıklı yoksa direk artuç hydro almak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

şahsi fikrim kraken.

Alıntıları Göster
    biraz acarmısınız neden kraken bende x62 var. 8700k işlemci (ocsiz) oyunlarda 50 55 arası geziniyor.şu sıcak yaz gunlerinde boş ta ise 35 39 arası geziniyor.normalmidir? corsairi de merak ediyorum.

edit: biraz araştırdımda avrupa forumlarını. x62 yerine corsair 115i yi tercih edilmeli yazıyor.yazılım ve pompası daha sessizmiş corsair in. corsair in tek - si sogutucunun gorunumu cok kotu diyorlar. nzxt icinse sadece yazlımı icin bile birakanlar olmuş x62 yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 3 Ağustos 2018; 15:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baracos

850 tl iken inventustan almayı düşünüyordum fakat zam sonrası 1030 tl olmuş birden 180 tl zam gelmesi üzdü açıkçası.
    An itibariyle soğutucu 1388 tl. Alamadığım her gün fiyat artmaya maalesef devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baracos -- 10 Ağustos 2018; 19:14:34 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.