Şimdi Ara

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
792
Cevap
6
Favori
28.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canlee89

https://www.qpbilisim.com.tr/nzxt-kraken-x72-rgb-360mm-sivi-islemci-sogutucusu

Stoğa gelmiş ama fiyata bak kur sağolsun
    maşallah
  • 900 tl olması gereken h700i 1600 tl h700 1200 tl olmuş neden böyle oluyor anlamıyorum
  • Arkadaşlar kraken x62 kullanıyorum. CAM programı sürekli uyarı veriyor. işlemci 81 dereceye çıktı dikkat edin diye. Fanları %100'e çıkarırsam çok rahatsız ediyor. Yanlış montaj mı yaptım acaba?
    işlemcim i5 8600k overclocksuz. pubg oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Arkadaşlar kraken x62 kullanıyorum. CAM programı sürekli uyarı veriyor. işlemci 81 dereceye çıktı dikkat edin diye. Fanları %100'e çıkarırsam çok rahatsız ediyor. Yanlış montaj mı yaptım acaba?
    işlemcim i5 8600k overclocksuz. pubg oynuyorum.
    pompa devri kaç görünüyor ?
  • şu şekilde
    NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma
  • quote:

şu şekilde
    işlemci 80 derecelere çıktığında liquid temperature kaç derece oluyor ?
  • 39-40 derece. Yalniz camapp'deki degerlerde max 73 derece olmuş diyor işlemci ısısı. Ama windowsa uyari gönderiyor cpu'nuz 81 derece oldu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tLqA -- 19 Ağustos 2018; 14:57:13 >
  • quote:

39-40 derece. Yalniz camapp'deki degerlerde max 73 derece olmuş diyor işlemci ısısı. Ama windowsa uyari gönderiyor cpu'nuz 81 derece oldu diye.
    radyatör 40 dereceyken işlemcinin 80 derece olması montajın doğru yapılmadığını gösterir konrol edin. fakat 81 derece anlık bir sıçramada olabilir. hwmonitor gibi bir programla takip edin cpu sıcaklığı.
  • Teşekkür ederim. Peki ne kadar sicak olması normal bu havalarda? Kasa nzxt s340 elite.
  • quote:

Teşekkür ederim. Peki ne kadar sicak olması normal bu havalarda? Kasa nzxt s340 elite.
    Bendede i5 8600k, kraken x62 ve s340 elite var. Termal macun olarak cooler master mastergel maker nano kullandım. İşlemci 5.0 ghz overclocklu Pubg oynarken maksimum 72 dereceyi gördüm bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baracos -- 19 Ağustos 2018; 21:43:52 >
  • Baracos kullanıcısına yanıt
    peki fanlar ve pompa %100 mü çalışıyor? fanlar çok ses yapıyor %70i geçerse..
  • quote:

peki fanlar ve pompa %100 mü çalışıyor? fanlar çok ses yapıyor %70i geçerse..
    Fanlar otomatikte ben hiç karışmıyorum fakat yüzde 100 çalışmıyor bende çünkü ses sıfır denecek kadar az.
  • Baracos kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler o halde benim montajda bi sorun var. Bir ara tekrar macunlayayim. Xigmatek macun var bende de.
  • tLqA kullanıcısına yanıt
    Anladım, o macunda gayet iyi deniyor. Siz soğutucunun montajını tekrar kontrol edin.
  • Selam
    Arkadaşlar Nzxt KrakenX62 nin fanlarından birisini anakart daki Cha_1 slotuna taktım çalişacak mı diye ve FAN çalıştı buraya kadar bir problem yok.Fanı geri Kraken kablosuna taktım şimdi fan tam güçde çalışıyor bunun sebebi ne olabilir ?

Bu sabah Fanlardan birisi bir çalışıyor bir duruyor anlıyamadım neden böyle yapıyor bilgisi olan var mı ?
  • Bugun x62 aldim ve wraith spire rgb fani soktum.ryzen 1700 3.6 ghz oc ile yuk altinda tum cekirdeklerle 80 85 derecede calisiyordu. Dosya isliyorum bu yuzden islemci gunlerce yuzde yuz calisiyor. X62 ile oc 3.8 e cikardim ve sicaklik 60 65 arasi geziyor. Gayet memnun oldum aldigima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 1 Eylül 2018; 23:51:30 >
  • Arkadaşlar NZXT Kraken X62 aldım. Kendi fanları yerine NZXT Aer RGB takan var mı öyle birşey düşünüyorum ama ?
  • Evet ben kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 3 Eylül 2018; 19:12:11 >

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam memnun musunuz derecelerde gürültüde fark oldu mu
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.