Şimdi Ara

O/C için cpu+anakart+ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS P5K SE P35 DDR2 1066Mhz 1333FSB KATI KAPASITOR ANAKART
    CORSAIR - 1 GB XMS2 DDR2 675(1 GB 667 MHZ PC5400 DDR2 CL4)

işlemciyi günlük yaklasık 3.0ghz da kullanmam yetecektir gidebildigi yere kadar gideyim gibi bir düşüncem yok :)
    bunlardan daha pahalı secenekleri alamam eğer baska bir parça tavsiye edecekseniz fiyatları yukardakilerle hemen hemen aynı olursa iyi olur

• e2160 85
    gigabyte p35 ds3 125
    corsair xms2 iki tane
  • e2160
    dfi blood iron p35 / gigabyte p35 ds3 / asus p5k se / biostar tp35d2 / msi p35 neo2 fr
    corsair xms2 2*1gb ddr2 675mhz(800 garanti) dual kit (mavide 60$)

bütçen daha fazla ise ramleri ocz, team extreem, crucial ballistix gibi perf ramleri ile değiştirebilirsin. bu aralar epey ucuzladılar.

konu o.c ise dfi 1. tercihin olsun. (yabancı sitelerde gördüğüm incelemerde çok rahat 500fsb yi geçiyordu hatta 600 bile gördüm.) dfsbilgisayarda kampanyalı olacak.
  • cevaplar için teşekkürler
  • @TurkishShadow

Yakın zamanda ben de sistem arastirmasina girdim ve almayi planladigim sistemi sizinle paylasmak isytıyorum :

Anakart : GIGABYTE P35 DS3R Bearlake ICH9R PCI-E x16 FSB 1333 MHz LGA775

CPU : INTEL Core2 Duo E4300 , 1.80 GHz, 64 Bit, 2MB L2 Cache, 800MHz, 65 Nm

RAM : OCZ Reaper 2GB 800 MHz CL4 Heat-Pipe DDR2 Kit (2x1GB) – OCZ2RPR8002GK

Ben de E2160 ile E4300 arasinda kaldim ve zor da olsa E4300 buldugum icin E4300'e yoneldim.

@silikon tabancası

DFI Blood Iron P35 in artilarini belirtebilirmisiniz lutfen ? Yukarida almayi planladigim anakart ile kiyaslama imkaniniz olabilir mi acaba ?

Saygilar.
  • öncelikler dfi bu fiyata düşmüşken kaçırmamanızı öneririm.(gerçek fiyatı 160$) zira o.c konusunda gerek bios ayarları gerekse destek yazılımlarıyla dfi bir numaradır. nette aratırsanız birçok incelemsi mevcut. link vermek yerine özetini söyleyeceğim. 600 fsb ye kadar yolu var ki elinizdeki işlemci zaten 400 ü geçemeyecektir.

bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın. gigabyte da çok kalitelidir. fakat tamamen aynı çipsetlerle donatılmış iki karttan dfi 120$ gigabyte 130$ olursa dfi tercih edilmelidir.

http://www.dfsbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?brand=DFI&group=OEMMBDINT

bu iki kartın da hem dh de hem de diğer donanım sitelerinde incelemeri mevcut. bunlara bakarsanız daha sağlıklı bir seçim yapmış olursunuz. (ben baktım benim şahsi tercihim dfi dan yana olurdu.)

eğer dfi alıp da ilerde satacak olursanız ben talip olabilirim. ankaradaysanız bizzat ilgilenebilirim. çünkü kartı çok sevdim.

• @silikon tabancası

Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. Karti detayli olarak inceledim, zaten daha oncede inceleme firsatim olmustu, gercekten kaliteli bir kart. H.sonu kadikoye gidip bir arastirma yapacagim, bakalim karti bulabilecekmiyim ? Detayli bilgileri sizinle paylasacagim.

Saygilar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.