Şimdi Ara

o/c nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o/c hakkında sadece işlemci hızını arttırdığını biliyom. bende pentium d 820 var. nasıl o/c yaparım teşekkürler

• Kardeş şimdi sana yazacakları cevaplar şöyle olacak. Konunun yeri burası değil. Overclock bölümüne bak üst konu olarak overclock hakkında herşey yazıyor orda!
  • Yanlış biliyorsun;oc sadece işlemciyi kapsamaz;ekran kartı,ram vs sistemleri komple etkiler.Sana ilk önerim oc işine gireceksen en başta PSU dediğimiz elektrik sistemini;yani sigortasını enermax,silverstone gbi kaliteli markalar ile değiştirmen;ikincisi ise sisteminin soğutmasını iyi yapman gerekir.Çünkü intel işlemciler yük altında aşırı ısınan işlemcilerdir..İyi br fan alman şart.İmzamdaki igloo'dan çok memnunum...
  • Konunun yeri burası değil. Overclock bölümüne bak üst konu olarak overclock hakkında herşey yazıyor orda!

• quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

Konunun yeri burası değil. Overclock bölümüne bak üst konu olarak overclock hakkında herşey yazıyor orda!

• quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

Kardeş şimdi sana yazacakları cevaplar şöyle olacak. Konunun yeri burası değil. Overclock bölümüne bak üst konu olarak overclock hakkında herşey yazıyor orda!

quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

Konunun yeri burası değil. Overclock bölümüne bak üst konu olarak overclock hakkında herşey yazıyor orda!

o/c hakkında bilgi edinmeden girme bu işe. Doğru parçalarla doğru işlemi yapmak en iyi performansı elde etmeni sağlar. Dikkat et işlemci hızını artırıym derken başın yanmasın

• TEŞEKÜRLER
    BİLGİLER
    İÇİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgi edinmede gerek yok.... hiç yapma derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurshun

bilgi edinmede gerek yok.... hiç yapma derim

düzgün şekilde yaparsa çok yayarlı birşey
  • Overlock bölümüne bakıpta overlock yapabilecek bi adam tanımıyorum. çok fazla teknik terim var anlaşılabilir diil bende heveslenmiştim sonra overlock bölümünü okuyunca vazcaydım

Mesela denmişki ( boot ayarlarından şöle yapın böle yapın.... veya biosa girin şöyle böyle öyle.... nası girilir daha onu bilmioz ))
  • o/c bölümündeki arkadaşların yardım edeceklerini düşünüyorum. ama eğer gerçekten istiyorsan bazı tehlikelerini göze alman gerek ve bence belli bir düzeyde bazı şeyleri bilmen gerekiyor. mesela bios ile ilgili bazı şeyleri ve bence birazda makineni tanıman gerek.
  • benim bundan önceki bilgisayarım PIII-866 tıydı ve donanımdan hiçbirşey anlamazdım ayrıca internetimde yoktu şimdiki sistemimle birlikte internete ekim ayında sahip oldum ve overclock la ilgili ne varsa ''overclock & soğutma '' bölümünden öğrendim 2 haftada overclock nedir öğrendim ve gayet stabil bir makinam oldu bence öğrenme meselesi ilgi ile orantılı ve overclock bölümündeki üst başlık yeterli tek gereken cesaret ve sabır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.