Şimdi Ara

O değil de komple bilgisayar olmadan Linux kurulabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Bilgisayar yok. Linux kurulabilir mi?

• telefona falan kurulabilir. (bu protesto mu?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

telefona falan kurulabilir. (bu protesto mu?)
    Vaay... Çalışmadığım yerden cevap geldi... (maksat muhabbet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tumra

Vaay... Çalışmadığım yerden cevap geldi... (maksat muhabbet :)

Alıntıları Göster
    Daha önce hiç kuruldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillagoguslu

Daha önce hiç kuruldu mu?

Alıntıları Göster
    ılgınc soru arabaya mı kurucaksın
    dreambox var uydu receıver lınux tabanlı veya cep teelfonları var lınux tabanlı ama her lınux her seye kurulmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur106 -- 13 Temmuz 2010; 10:43:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

dreambox var uydu receıver lınux tabanlı veya cep teelfonları var lınux tabanlı ama her lınux her seye kurulmaz

Alıntıları Göster
    Arkadaş sanırım bana taş atıyor "USB ve CDROM olmadan kurulabilirmi" şeklinde sormuştum. Sağlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Arkadaş sanırım bana taş atıyor "USB ve CDROM olmadan kurulabilirmi" şeklinde sormuştum. Sağlık olsun.

Alıntıları Göster
    Zamanında PS2, Xbox 1, Wii, iPod gibilere Linux kurmuştum :D Fantezi olsun diye :D Şimdiki hedefim uydu alıcısı falan, MIPS veya MIPSel tabanlı bir Debian iş görür bence
  • Dalga mı geçiyorsun arkadaşım, arabaya Linux mu kurulurmuş?

Ben oturma odasına, saksının oraya kurmayı düşünüyorum. Güneş görmesi lazım.

quote:

Hehe :) Şaka olsun dedik, aramızda Wii'ye Linux kuran manyaklar varmış, onu öğrendik... Dur bakalım daha neler çıkacak...
    (ahmet'ciğim, alınganlık gösterme)
  • quote:

Dalga mı geçiyorsun arkadaşım, arabaya Linux mu kurulurmuş?

quote:

Hehe :) Şaka olsun dedik, aramızda Wii'ye Linux kuran manyaklar varmış, onu öğrendik... Dur bakalım daha neler çıkacak...

Alıntıları Göster
    İltifat ediyorsun

• quote:

quote:

Saksıya kur diyecektim tam.
    Bu soruda maksat ne anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

quote:

quote:

Saksıya kur diyecektim tam.
    Bu soruda maksat ne anlamadım.

Alıntıları Göster
    senin bilgisayarın olmasına gerek yok. 2 dk. lık ödünç kullanman gerek. 256 mb ve üstü usb bellek yeter. örnek SLAX
    zamanında disketten çalışan linux sürümleri varmış. bak şimdi aklıma geldi. tak çalıştır calışan cd sürümleriyle linux sahibi olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: qazxcv

senin bilgisayarın olmasına gerek yok. 2 dk. lık ödünç kullanman gerek. 256 mb ve üstü usb bellek yeter. örnek SLAX
    zamanında disketten çalışan linux sürümleri varmış. bak şimdi aklıma geldi. tak çalıştır calışan cd sürümleriyle linux sahibi olabilirsin

Umarım bu Slax tavsiyesini tumra için yapmıyorsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marvinous

quote:

Orijinalden alıntı: qazxcv

Umarım bu Slax tavsiyesini tumra için yapmıyorsundur.

Alıntıları Göster
    ben bizim evin çatısına kurdum geçen ordan iyi çekiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: marecrisium

ben bizim evin çatısına kurdum geçen ordan iyi çekiyo

Alıntıları Göster
    Linux Destekleyen Herşeye Kurulabilir Daha Önce Ps2 ye kuruldu.Android destekelyen telefonlara zaten kurulabiliyor.Ayrıca benimki gibi airties rt 104 modemin varsa telnetle bağlanıp bakabilirsin modem üzerinde linuxu kurulu(Orjinalinde).Modemi açtığında linuxun web serveri çalışıyor ve web arayüzünden yapılandırıyorsun. I love you Linux heryerdesin :D.Sizin farkına varamadığınız bir çok yerde kullanılıyor havaalanları vesaire.Gerçi bir çok havaalanında java dili yaygın ama linux kullanan endüstri makinaları sayısı oldukca göze batıyor.Yeni nesil üretilen cihazların çoğunun frimwaresi linux tabanlı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hworm -- 3 Ağustos 2010; 12:19:25 >

• dvd oooooooooynatıcıya dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

dvd oooooooooynatıcıya dene
    Oyuncaklara kur
  • quote:

Arabaya kurulmuş Windows Xp gördüğüme göre Linux neden kurulmasın. Arabayı çalıştırdığında araba teybinin ordan bir ekran çıkıyor ve windows açılıyor. Usb bellek girişi ve cd romu da var. Bu bilgisayarda navigationda yüklü. Ekranıda dokunmatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Korkmazz -- 8 Ağustos 2010; 10:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

quote:

Arabaya kurulmuş Windows Xp gördüğüme göre Linux neden kurulmasın. Arabayı çalıştırdığında araba teybinin ordan bir ekran çıkıyor ve windows açılıyor. Usb bellek girişi ve cd romu da var. Bu bilgisayarda navigationda yüklü. Ekranıda dokunmatik.

Alıntıları Göster
    bende geçen mousa kurdum, şimdi hedefim tv kumandası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Kumanda için, içinde hazır linux kurulu piller kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.