Şimdi Ara

O değilde selçuğa 90 dk katlanmak nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi ersun teknik direktörlüğün T sinden anlıyosa biley bilmiyorum. Selçuk un hazır olmadığı okadar belliki adam topu kaptırıyor kıcını kaldıramıyor geri koşarken bu adam 2 yıl doğru düzgün topmu oynamışda şl macında oynatıyon. Okadar orta sahan varken hele. Yazıktırya yeninle salihin oynamayıpta selçuğun oynamadı insanın kanına dokunuyor. Salihi harcamamak için oynatmıyolarmış mış hadiya wallcot 17 sindemi ne arsenalde oynuyordu ilk maç 3-0 yenilmişsin zaten oynatsana salihi. Ersun yanalın feneri batırmak için geldiğini düşünücem neredeyse. Yeminle aldığı para haram. Şu kadro şu oyuncular ve aldıkları paralar ve oynanan oyun azizde hata getir zicoyu ne biliyim işi bilen bi hoca bjk bile fıstık gibi hoca buldu bunlar bi adam getiremedi arkadaş.

Trollük felan değil amacım çoluk çocukta değilim yaşım 21 sadece türk takımlarının okadar para harcayıp avrupada bu hale gelmesini hazmedeniyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 - Selçuk sahanın en iyilerindendi.
    2- Selçuk son 2 yıldır bir sürü maça çıktı.
  • block
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

block

Ne olur bloklama üzülürüm sen bloklarsan ben ne yaparım bu forumda. Hayır blokluyosan blokla buraya niye yazıyon ? Adam gibi trollük yapmadan yorumumu yaptım gelip burda alayda edebilirdim ettimmi ? Neyse çokta fı fı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.