Şimdi Ara

O düşünceden sonra hayat iyice anlamsız geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zor bişey yapıodum sonra buda bitcek dedim sonra eve geldim işte bitti dedim.Sonra kendi kendime zaman devamlı ilerliyo dedim.O gün bugundur zor bi yaparken elbet bitcek diye düşünüyorum.Bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim.

Artık hayatın aslında ne kadar boş ve cabuk gececiğini anladım.

Lütfen seviyeli ve düzgün konuşalım.Saygılarımla!

• Acaba ne yapıyordun sorabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dungeon16 -- 12 Mayıs 2009; 17:23:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dungeon16

Acaba ne yapıyordun sorabilirmiyim

• quote:

hayır.
  • Bendede ona benzer birşey var.Mesela bir oyunu açtım ve loading ekranında bekliyor.Birden kendi kendime 10'dan geriye doğru saymaya başlıyorum.Eğer 10 olup açılmassa çıkcam diyorum.Genelde açılıyor ama artık tik gibi birşey oldu kurtulmak istiyorum bende.

Senin konunuda işgal ettim ama bir an aklıma geldi yazdım.Seninkide kötü bir durum.
  • Takam Kafana Salla Gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

quote:

zor bişey yapıyodum diyor

• İçinde bulunduğun zamanın tadını çıkar...
  • Aynısı banada oluyor resmen beni anlatmışsın zaman çabuk geçiyor korkmaya başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

quote:

zor bişey yapıyodum diyor

Sertleşme Sorunu Varsa Zordur Tabi Ona Göre? Neyse Konu Kaymasın Kimse Benden Alıntı Yapmasın

• kurtulmak isteiğin düşünce bence güzel bi düşünce :D
  • aynısı banda oluyor.. geçenlerde disipline gitmiştim bütüm müdür yardımcıları disiplin kurulu başkanları filan vardı gerçekten kötü bir durumdu içimden nasıl olsa geçicek çıkıp gidicez filan diyorum.... rahatlamamı sağlıyor
  • buna "hayatta yaşamak için amaç gereklidir." felsefesi diyebilirsin.
    tünelin ucunda hr zaman ışık göreceksin ama ulaşamaman gerek. yoksa hayat anlamsızlaşır. o tünelden çıkmaman gerekir o ışığın yani amaçlarının yerini hep başardıktan sonraki diğer amaç almalı.
  • hayat bu işte gelir geçer
    nasıl geçtiğini bile anlamazsın

herşey sadece bir zaman meselesi işte,
    akarsın... akarsın... akarsın... zamanla,
    sen aktığın içinmi zaman vardır yoksa
    zaman olduğu içinmi sen akarsın,
    işte bunada akıl erdiremezsin.
    hayat da böyle değilmidir ki?
  • bakınız hazıra konma merakı insanları bu düşüncelere itmiştir kendinize yeni ufuklar açıp yeni bir şeyler üretmeye iterseniz o zaman bunun vereceği mutluluk size bu hüzünlü melankolyayı tamamen unutturacaktır bir deneyin daha önce hiç merak etmediğiniz bir konuyu araştırın bunun gibi şeyler...
  • bu düşünce de elbet bir gün geçicek geçicek.

yerine daha farklı bir düşünce kalıbı koymalısın. "kimbilir sırada daha yaşayacağım ne güzellikler, göreceğim renkler ve alacağım tatlar var" gibi bir şey mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.