Şimdi Ara

O Gerçek Soru!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun yıllardır sorulmakta olan ve sorulacak o malum soruyu ben de siz değerli forum üyelerine yöneltiyorum...

3,5-4 bin tl arasına alınabilecek araçlar nelerdir?.

Bulunduğum şehir dolayısıyla motosikletimi satıp bir araba almak istiyorum ancak elimde ki bütçe bu kadar bu bütçe ile ne alabilirz?

Araştırmalarıma göre Murat 131 uygun görünüyor.

Edit:Motosiklet alacak olsam sıfırh bajaj boxer alıp cafe racer yapacaktım.Ulaşım aracı arıyor olmamın sebebi hafta sonları kız arkadaşımla veya arkadaşlarımla Kütahya dışında bir yere seyahet etmek istemem.(Kütahya merkezde malesef zaman geçirecek,doğaya çıkacak yerler bulunmuyor şehir dışındaki noktalara gitmek içinse bir araç şart) Arkadaşlarımla olmasada kız arkadaşımla bir yere gitmek istediğimde onada kış şartlarına dayanıklı koruma ekipmanları almam gerekecek ve buda minimum 700 lira demek kendi yazlık ekipmanlarımıda kışlık ekipmana çevirmemde minimum 600-700 lira olduğu için bu işi zorlamadan araba ile çözmek istiyorum.(Motoru ise bir dahaki sene alabilecek durumum olacak.).Ekipmanları halletsem bile şehir dışına çıktığımda küçük cc li motor ile kendim seyahat etsem bile kız arkadşımı artçı olarak alıp,emanet canla ufak cc li motorla anayolda seyahat etmek istemiyorum.

Edit 2:Piyasada binlerce Murat 131 ve Samara mevcut,ilk araba olarak sanıyorum ki aramızdaki sayılı kişinin aracı audi,toyoto vs.dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degisik -- 11 Ekim 2015; 23:44:31 >

• Motosikleti satıp yenisini alın. En temizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lada.
  • lada başka araç yok zaten :S veya motorunuzu sıfırlamak en mantıklı seçimler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

Motosikleti satıp yenisini alın. En temizi.

Bende motosiklet tutkunu biri olarak bunu tercih ederim ancak Kütahya şartların çoğu zaman sürmek mümkün olmuyor.
  • motosikleti satıp daha iyi bi motosiklet alıp kötü hava şartlarında da toplu taşıma tercih edebilirsin.
  • Taunus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    6 yıl önce açıldı
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akbil doldur kafana göre takıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Taunus.

Çok yakar :(
  • lada + çorum kaloriferi.kütahyanın soğuğu pek yaman oluyor.5 sene emet ve tavşanlıda kaldım oradan biliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamtar36

motosikleti satıp daha iyi bi motosiklet alıp kötü hava şartlarında da toplu taşıma tercih edebilirsin.

Motosikleti seçeneklerden çıkarmak zorunda kaldım malesef,Lada baktım ancak onların da fiyatları nedense bir yükselişe geçmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degisik

quote:

Orijinalden alıntı: yamtar36

motosikleti satıp daha iyi bi motosiklet alıp kötü hava şartlarında da toplu taşıma tercih edebilirsin.

Motosikleti seçeneklerden çıkarmak zorunda kaldım malesef,Lada baktım ancak onların da fiyatları nedense bir yükselişe geçmiş.

işte ülkemizin geldiği noktaya bakar mısınız? 4 bin tl'ye alacak araç yok!
    Çok mu zengin ülkeyiz?
    ayrıca o paraya bulabileceğin aracın soğuk hava şartlarında çalışması çok güç olacaktır. Umarım güzel bir araç bulabilirsin.
  • degisik kullanıcısına yanıt
    o fiyata alacağın arabayı da hocam çoğu zaman şartları sürmeni mümkün kılmayacaktır sanayiden çıkartmaz seni
  • konu nik uyumu4-5 liraya çinde bile araba yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

konu nik uyumu4-5 liraya çinde bile araba yoktur

Türkiyede var ne kadar şanslıyız :D,benim anlamadığım herkesin ilk arabası auid bmw vs. mi bu sokaklarda ki muratlara ladalara kim biniyor? :D

Şimdi bu fiyatlara yürürü temiz (6 ayda bir sanayiye gitmesinde sorun olmaz :) ) bir araba bulamaz mıyız?
  • 4 bine araba ne var acaba dedim kendi kendime sonra olsa olsa arabanın bırak hurdasını ötv si bile daha pahalı dedim.

Yani yok sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

konu nik uyumu4-5 liraya çinde bile araba yoktur

Türkiyede var ne kadar şanslıyız :D,benim anlamadığım herkesin ilk arabası auid bmw vs. mi bu sokaklarda ki muratlara ladalara kim biniyor? :D

Şimdi bu fiyatlara yürürü temiz (6 ayda bir sanayiye gitmesinde sorun olmaz :) ) bir araba bulamaz mıyız?

yaw 20 bin liralık araba bile 6 ay sanayi yüzü görmese çatlar4 liralık araba zaten sanayinin demirbaşı sayılır,kafa yapma bizle,
    akbil kullan keyfine bak ,başını belaya sokma

• Elimdeki parayı yemektense uygun gördüğüm bir araca yatırmayı tercih edecek gibiyim ama hayırlısı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

Motosikleti satıp yenisini alın. En temizi.

Bende motosiklet tutkunu biri olarak bunu tercih ederim ancak Kütahya şartların çoğu zaman sürmek mümkün olmuyor.

Tricity tarzı veya atv tarzı birşey bakmayı düşündünüz mü? Tam size göre.

• quote:

Elimdeki parayı yemektense uygun gördüğüm bir araca yatırmayı tercih edecek gibiyim ama hayırlısı olsun.

sen yemezsen sanayide yerler,git dolar yuro al,çizme al bot al meyve sebze alaraba alma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.