buda guzel ama e 63 veya 65 bir baska yav(kavga degil sadece icteki bastirilmis duygunun disa vurumu)
quote:
Orijinalden alıntı: qabdkq
buda guzel ama e 63 veya 65 bir baska yav(kavga degil sadece icteki bastirilmis duygunun disa vurumu)
Hepsi güzel onların tadı başka, ama o bir efsane
bunu çok seviyorum ya veyrona değişmem
quote:
Orijinalden alıntı: cakaltmfb
Aşk üç harftir
GTR
Şaka bir yana Bmw nin M serilerinin hastasıyım adamlar x6 da bile sanat yapıyorlar....
quote:
Orijinalden alıntı: kick down
ben m1 yada c63 coupeyi bile degismem cok itici bir tasarimi var bana gore veyronun heleki o vitesi yokmu insanin ustune kusasi geliyor
quote:
quote:
ben m1 yada c63 coupeyi bile degismem cok itici bir tasarimi var bana gore veyronun heleki o vitesi yokmu insanin ustune kusasi geliyor
bana göre tasarım 2. sırada gelir ilk sırada her zaman araçtan aldığım zevk gelir hoş veyron sürmedim ama uçak gibi bi makina
arkadan itiş
quote:
quote:
quote:
bana göre tasarım 2. sırada gelir ilk sırada her zaman araçtan aldığım zevk gelir hoş veyron sürmedim ama uçak gibi bi makina
arkadan itisli hafif ama guclu araclari severim ama benim icin once ic sonra dis tasarim gelir veyronu begenmedim isterse 20.0l motor 2000bg olsun bana bir toyota ft-86 tadi vermez
quote:
quote:
quote:
quote:
arkadan itisli hafif ama guclu araclari severim ama benim icin once ic sonra dis tasarim gelir veyronu begenmedim isterse 20.0l motor 2000bg olsun bana bir toyota ft-86 tadi vermez
bazı araçlar vardır insana hiç bi araç o tadı veremez yada bazı zamanlar mesela küçükken babamın kucağında araba sürmekten aldığım zevk hiç bişeyde yok bide araba sürmeyi öğrendiğim rahmetli dedemin 94 kartal slx i bu arabayıda m5e değişmem bulabilsem tekrar alıp adan zye restore ettirip fabrika çıkışlı gibi kullanırım anısı ve manevi değeri var
BMW Hot Lap - The Ultimate Driver
En son Connect ile karda bu haraketleri yapınca kendimi su kanalında buldum :))
quote:
Orijinalden alıntı: yek_ka
En son Connect ile karda bu haraketleri yapınca kendimi su kanalında buldum :))