Dün fbtv de Okachanın attığı golleri izledim. Gollerden ziyade takım tertibine baktım. Uche Hoegh ikili var stoperde. Ortada Kemalettin ve Tarık ileri üçlü Tayfun Okacha Boliç santrafor Saffet başka maçta Boliç santrafor vs.... tek ön libero Kemalettin muhteşem işler yapıyor. Top bizdeyken 3-4-3 gibi oynıyoruz, bazen 3-5-2 gibi. ne günlerdi beeee not: birazdan araştırıp tam kadroları yazarım
işte kadro. 4 adet 10 numara, 4 adet santrafor, 1 Ön libero olduğu yıllar. vay canına.... < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
ama bu takım 97 Lazaroni sonrası Rıdvan, 98 de İviç ile şampiyon olamadı, sonrada Löw geldi ama yine olmadı. Bu gözle Okaçayı izledi ya, yeter. < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
ezbere bildiğim tek fenerbahçe kadrosuydu. 1 Rüştü 2 İlker 3 Uche 4 Högh 5 Oğuz 6 Kemalettin 7 Tayfun 8 Bülent 9 Boliç 10 Atkinson 11 Aykut hangi maçın kadrosuydu? o maçın önemi neydi? neden ezberledim? niye ezberledim? bana ne katmıştı? hiçbir zaman bilemedim. o dönemden bu kadroyu biliyorum. sanırım en fenerbahçeli olduğum zamana ait kadroydu bu.