ARKADAŞLAR BU DURUMDAN TIRSIYORUM YA GEÇEN SENE 2 3 FASİKÜL BİTİREN ARKADAŞLARIM BU DURUMU YAŞADI . ŞİMDİ GELİP İNTEGRALDEN BAŞLA DİYENLER OLACAK AMA O ZAMANDA YİNE SORULARI GEREGİNDEN UZUN SÜREDE ÇÖZERSEK BU SEFER DİĞER BASİT SORULARDA STRES YÜZÜNDEN SORU KAÇIRMA İHTİMALİ VAR SİZ NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ BU KONUDA
Hocam bu durumu soyle aciklayayim Ilk olarak 12. Sinifim ve ygs den kaynaklanan tecrubemi aktarayim Sene basinda rehberlik hocasi herkese (gecen seneden yola çıkarak) merek etmetin ygs de sosyaliniz yetismeyecek calismayin dedi ama ben herkesin kucumsedigi diger olasiligi goz onunde bulundurdum "ya sinav basit olurda zaman yeterse ve sosyal belirleyici olursa" bu dusunceyle ben calistim diger derslerde attigim farki sosyalle pekistirmis oldum. Yani olurda lys basit gelirse ve turev intg belirleyici olursa? Dolayisiyla bizler zamanin yeticegini dusunerek calismaliyiz. Tahminimce ve aldigim tavsiyeler ise "Bol bol mat denemesi coz ve zamanı kisa tut" oluyor belki boyle hallederiz.
geçen sene başıma gelen durum son 15 soruya 10 dk zaman kalmıştı. Aklıma geldikçe kötü oluyorum . Deneme çözmemenin cezaları...
Bu sene en az 70 80 adet deneme çözmeyi düşünüyorum.
hukukisteyenmezun
kullanıcısına yanıt
ben geçen yıl sondan başladım,elim ayağım titredi.tavsiye etmem
Deneme çöze çöze aşmak lazım Bir de şu var 6 integral varsa 3 ü hardcore ve bunu yapanlar az sen diğer 3 ünü yap kalan 3 ün birine ikisine de vakit harcarsın
quote:
Orijinalden alıntı: del ray
Deneme çöze çöze aşmak lazım Bir de şu var 6 integral varsa 3 ü hardcore ve bunu yapanlar az sen diğer 3 ünü yap kalan 3 ün birine ikisine de vakit harcarsın
İNTEGRALDEN BAŞLA
Maalesef bnde geçen sene aynı durumdan müzdaribim... Hani integrale fazla çalışmsamda en azından temelini otyrtmuş olmama rağmen sorulardan sadece birini görebildim onuda yanlış yaptım ... İntegrali her sene zorluyorlar baya ... Sana tavsiyem hızlı çözebiliyorsan integral çalış çözemiyorsanda çalış ama en azından 1-2 soru yaparsın belki... Kolay gelsin
İntegral sorularını göremezsen para iadesi talep et
quote:
Orijinalden alıntı: dadaşşşş
Hocam bu durumu soyle aciklayayim Ilk olarak 12. Sinifim ve ygs den kaynaklanan tecrubemi aktarayim Sene basinda rehberlik hocasi herkese (gecen seneden yola çıkarak) merek etmetin ygs de sosyaliniz yetismeyecek calismayin dedi ama ben herkesin kucumsedigi diger olasiligi goz onunde bulundurdum "ya sinav basit olurda zaman yeterse ve sosyal belirleyici olursa" bu dusunceyle ben calistim diger derslerde attigim farki sosyalle pekistirmis oldum. Yani olurda lys basit gelirse ve turev intg belirleyici olursa? Dolayisiyla bizler zamanin yeticegini dusunerek calismaliyiz. Tahminimce ve aldigim tavsiyeler ise "Bol bol mat denemesi coz ve zamanı kisa tut" oluyor belki boyle hallederiz.
Nasıl bi gereksiz rehberlik hocasıymış o ya öyle sacmalık mı olur
Bu yıl mat1 den de bayağı soru gelecek yeni müfredata geçiş aşamasındayız bakın ygsde doğru düzgün mod mantık falan sormadilar
Merak etmeyin matematiğine güvenen herkes yetiştirir sırf çalışmayla bi yerlere gelmiş kimseler yetiştiremez kolay kolay
sebastian2121S
kullanıcısına yanıt
zor soruların dağılımı ve bana göre değişen bi şey.demek ki bana göre zor olan sorular türev ve integralmiş.ortalara doğru hızlanmıştım.bi de ilk defa sınavda denedim sondan başlamayı.aklında varsa bile bi kaç denemede dene
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet demirkol 123
Hahahahhaahhaha Zamqi yine güldürdün
hocam sen benim felsefe sorumu çözen adammıydın ben mi yanlış hatırlıyorum.
Acayip şekıilde düşünüyorum ,deneyecegim zaten.bunu yapmamın nedeni gerçekten türev integral sona kalinca acayip heyecan yapiyorum ve kolay sorularıda yanliş yapiyorum.ha türev integralden başlayip diğer sorularida riske edebilirim ama en azından türev integralı riske etmeyecegim.
Hocam felsefe sorusu deme bana yarısını yanlış yapmışım ygs de D
sebastian2121S
kullanıcısına yanıt
türev integral baba konular diye böyle düşünüyosun sanırım.yoksa türev yapınca fazladan puan almayacaksın.hedefin 35 45 aralığı ise bilemem