Şimdi Ara

***** O2 ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda O2 kullanıcılarını görüorm benim bildiğim kadarıyla türkiyede o2 satışı yok kullanan arkadaşlar nerden temin ettiklerini söyleyebilirler mi? özellikle O2 XDA Orbit modelini türkiyede bulmak mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1984 -- 16 Ocak 2007; 20:00:08 >

• turkiyede suan icin yok
    orbit be htc p3300 ayni cihaz
    yurt disindan bi tanidik vasitasi ile geliyor veya sahsin kendi getiriyor
    gittigidiyor a bi bak ben orda bitane htc gormustum
  • bu cihazın yurtdışından getirtsek kayıtta sorun yaşanır mı? radyodan dolayı felan trt bandrol hede hödö?
  • tabi yurtdışından getirirsen kayıt yaptırman gerekiyor.önceden gümrükte telekomnksynda kayıt yaptırıyordun 01.01.2007 itibarı ile bu işlem kalktı.artık abone merkezlerinden yurda giriş çıkış kaşesinin olduğu pasaport fotokopinle cihazını kaydettirebiliyorsun.ama 1 yıl içinde sadece bir adet telefon getirip kaydettirebiliyorsun.Telekomünikasyon kurumunun ilgili yazısı aşağıda.

Bu çerçevede, 01.01.2007 tarihinden sonra yurda giriş yapanlar, pasaportlarının asılları ile birlikte Abone Kayıt Merkezlerine başvuracaklar, pasaportun yurda giriş/çıkış yaptıklarını gösteren sayfası ve kimlik bilgilerinin bulunduğu sayfasının bir fotokopisi ile üzerinde cihaz IMEI numarasının bulunduğu dilekçeyi sunmaları halinde kayıt işlemi gerçekleştirilecektir.

Abone Kayıt Merkezleri tarafından pasaportun aslı görüldükten sonra dilekçe ile üzerine "Aslı Görülmüştür" damgası ve başvuru mercii kaşesi basılan pasaport nüshaları Telekomünikasyon Kurumuna gönderilecektir

• ne galeli iş miş yaw ben arkadaşa getirtcektim böyle oolunca olmaz git denmezki bnm için abone merkezlerine pasaportunla :( bide acaba bu abone merkezleri neyin abone merkezi ki telsim mi turkcel mi hepsi mi yoksa telekomun abone merkezi felan mı varki?
  • turkcell telsim ve avea abone merkezlerinin hepsinde yaptırıyorsun.madem arkadaşın getirecek türkiyeye geldiği zaman tek yapması gereken telefonla ve belgelerle abone merkezine gitmek okadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: conjure

tabi yurtdışından getirirsen kayıt yaptırman gerekiyor.önceden gümrükte telekomnksynda kayıt yaptırıyordun 01.01.2007 itibarı ile bu işlem kalktı.artık abone merkezlerinden yurda giriş çıkış kaşesinin olduğu pasaport fotokopinle cihazını kaydettirebiliyorsun.ama 1 yıl içinde sadece bir adet telefon getirip kaydettirebiliyorsun.Telekomünikasyon kurumunun ilgili yazısı aşağıda.

Bu çerçevede, 01.01.2007 tarihinden sonra yurda giriş yapanlar, pasaportlarının asılları ile birlikte Abone Kayıt Merkezlerine başvuracaklar, pasaportun yurda giriş/çıkış yaptıklarını gösteren sayfası ve kimlik bilgilerinin bulunduğu sayfasının bir fotokopisi ile üzerinde cihaz IMEI numarasının bulunduğu dilekçeyi sunmaları halinde kayıt işlemi gerçekleştirilecektir.

Abone Kayıt Merkezleri tarafından pasaportun aslı görüldükten sonra dilekçe ile üzerine "Aslı Görülmüştür" damgası ve başvuru mercii kaşesi basılan pasaport nüshaları Telekomünikasyon Kurumuna gönderilecektir

Arkadaşlar bu dilekcenin örnegini nerede bulabilecegimizi bilen var mı ya da bunu yapan biri oldu mu daha önce

• ben benimkini kazakistandan getittirdim o2 xda atom
  • Dilekce içerigi nedir peki?Örnek var mı sende
  • gubidikkk ya dilkceyi biz kendimiz yazicaz abone merkezinde.yada orda hazir olacak biz bosluklari doldurup yazicaz.eger biz yazarsak sanirim su tarihte turkiyeye giriş yaptim.yanimda su imei nolu cihazi getirdim gibi seyler yazariz herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.