Şimdi Ara

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyası yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
117.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar youtube a girmek icin host dosyasını kullanacaktım host dosyası yok ; hosts1.bak , Imhosts.sam , networks , protocol ve services dosyaları var , bu sorunu nasıl halledebilirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hosts Dosyası Yok

"C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts" dosyanızın olmadığını fark ediyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir.

• Gizli olabilir: Hosts dosyası varsayılan olarak gizlidir. Görünüm ayarlarınızı kontrol ederek gizli dosyaları göstermeyi etkinleştirmeyi deneyin.
    • Silinmiş olabilir: Hosts dosyası yanlışlıkla silinmiş olabilir. Dosyayı geri yüklemek için sistem geri yükleme noktası kullanmayı deneyin.
    • Kötü amaçlı yazılım tarafından silinmiş olabilir: Kötü amaçlı yazılımlar, kötü amaçlı faaliyetlerde bulunmak için hosts dosyasını silebilir veya değiştirebilir. Virüsten koruma yazılımınızı çalıştırarak bilgisayarınızı kötü amaçlı yazılımlara karşı tarayın.
    • Yazma izinleri ayarlanmamış olabilir: Hosts dosyasını açamıyorsanız, üzerinde yazma izinlerinizin olmaması muhtemeldir. Dosyanın özelliklerini kontrol edin ve gerekli izinlere sahip olduğunuzdan emin olun.

Hosts dosyanız yoksa, yeni bir tane oluşturabilirsiniz. Hosts dosyasını indir butonuna tıklayarak yeni bir tane indirin ve ardından "C:\WINDOWS\system32\drivers\etc" konumuna kopyalayın.

Hosts dosyası, web sitelerinin belirli IP adreslerine yönlendirilmesini sağlar. Bu, web sitelerine erişimi engellemek veya hızlandırmak için kullanılabilir. Hosts dosyanız yoksa, bu özelliklerden yararlanamazsınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kendin oluşturmayı dene.
  • Amacınız Youtube'ye mi girmek? yok...
  • Başlat-Çalıştır.Pencereye şunu kopyalayın ve Enter a basın.

attrib -r -h -s C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

MSDOS ekranı açılıp kapanacaktır.

Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız. Artık açılacaktır.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
  • cok tesekkürler ;)
  • Rica ederim.
  • bende olmadi yaptm dedgini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • webkurdu47
    Çok teşekkür ederim :)
  • Teşekkürler işe yaradı..
  • çok teşekkürler...

@webkurdu77

işe yaradı sorunsuz çalışıyor şuanda...
  • Hocalar ben durumu anlatayım. Youtuba son günlerde girmeyince sorunun C:\Windows\System32\drivers\etc dosyasındaki hosts dosyasında olduğunu google amcadan öğrendim. Oynarken felan iyice bozdum Sonra canım sıkıldı host dosyasını sildim Bundan dolayı artık youtuba da girmiyor , wampserver da kurulu idi. Onda da çalıştıramıyorum hiçbirşeyi. Herşeyin sorumlusu bu hosts dosyası imiş

Bu çözüm önerisini denedim.
    Başlat-Çalıştır.Pencereye şunu kopyalayın ve Enter a basın.

Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız. Artık açılacaktır.

Bu işlemi yaptığımda en son çalıştıra yazdığım C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts yazdıktan sonra entere bastığımda windows bu dosyayı bulamıyor.

http://imageshack.us/photo/my-images/217/adszpp.png/?login_error=2/

Burda mevcut. Sorunun giderilmesi için yardım edebilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• yaw arkadaslar acin bi txt formatli dokuman. googledan hosts file yazin , yada host dosyasi. orada buldugunuz icerigin aynisini yaratmis oldugumuz txt nin icerisine yazin sonra belirttiginiz path teki etc nin icerisine sadece hosts olarak kaydedin. sonunu silin txt yi. uzantilarida gizleyin olsun bitsin. command prompt ta yapmaz zorunda deilsiniz ki.
  • Olmuyor naptı bu youtube :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: of5

Olmuyor naptı bu youtube :(

farkli browser lar ile denedin mi ? suanda neyle deniyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Başlat-Çalıştır.Pencereye şunu kopyalayın ve Enter a basın.

Arkadaşım dediğini yaptım şimdi daha kötü oldu bu sefer facebook ve daha fazla sitelere erişimim iptal oldu An error occurred while handling your request- Connection timed out diyor.

nasıl geri alacağım şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1khan

quote:

Orijinalden alıntı: of5

Olmuyor naptı bu youtube :(

farkli browser lar ile denedin mi ? suanda neyle deniyorsun ?

firefox ve explorer var ikisndede açılmıyor
  • evet açmıyor. firefoxta; problem loading page - the reguested URL could not be retrieved.

explorer; bu sayfada komut dizinde bir hata oluştu

bunlar çıkıyor.
  • neyse diğer siteler ve facebook geldi tekrar. youtube gene yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magancı -- 16 Ocak 2013; 21:04:44 >
  • Merhabalar,

https://www.dropbox.com/s/3fjjrgnnyufdxqm/hosts.rar

Burdaki orjinal hosts dosyasını indirip C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ klasörünün içine atın büyük ihtimalle düzelecektir.

Kolay gelsin. İyi günler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.