Şimdi Ara

O2 XDA Atom (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
19.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadslar bende bu cihazdan var isteyen olursa 1320 de veririm kutulu hersey içinde üstelik kayıtlı bu gün telsimden yaptırdım
  • arkadaslar bu arada bu cihazda radyodan kayıtda var
  • Ya yok mu arkadaşlar bana bu telefonu satacak? Ya da satan bir yer söyleyecek?
    Bu arada ben iki telefon arasında kaldım O XDA ATOM ve VODAFONE VPA COMPACT 2(I-MATE KJAM hardware li,kasa değişik,klavye jasjar klavyesi ve kjam den daha güzel kasa...)
    Bu iki telefon arasında net bir karar verebilmiş değilim...Şöyle dokunsam yoklasam ikisini de karar verebilirim ama resimlerle olmuyo işte...
    Fikirlerinizi bekliyorum...
  • ATOM mu VPA COMPACT 2 mi,ATOM mu VPA COMPACT 2 mi, ATOM mu VPA COMPACT 2 mi,ATOM mu VPA COMPACT 2 mi,ATOM mu VPA COMPACT 2 mi,ATOM mu VPA COMPACT 2 mi,ATOM mu VPA COMPACT 2 mi??????
  • Tek tercih: Attttoooooommmmmmmmm....................
  • yarın tel satılaacak bilginiz olsun çok isteyerek aldım ancak işten çıktım o yuzden satıcam ve yarın bu işi bitiricem ciddi alıcılar görüşebilirim
  • arkadaşım şu an kullanıyorum xda atomu her yönüyle k-jam den üstün.eğer özelliklerinede bakarsan görürsün.hem xda atom jam -jamin-ve k-jam dan ufak.isteyen varsa doğubankta ganimet gibi var.gidip fiyat araştırması yapabilirler.şu an tek cihaz.xda atom.( bu arada tuna hayırdır neden satıyosun?)
  • satıyorum çünki

birde jasjar ı deneyeyim dedim
  • ahmet arkadaşım

ya hani ben kayıt yaptırınca seni arayıp teli satacaktım.

evet yaptırdım...

ama senin teli kaybetmişim girersen görürsen ararsın...

• Arkadaşlar sonunda atoma kavuştum
    şu an inceleme ve intibak aşamasındayım
    ama bazı içinden çıkamadığım sorunlar var bana atom kullanan bir arkadaş yardım edebilir mi?

sorunlar şunlar;

*oncelikle bu telefonun yukarıdaki telefon hoparlörünün oradaki ledler ne zaman kırmızı ne zaman yeşil yanıyo? kırmızı yanması pili bitiyor mu demek? eğer öyleyse şarjdan çıkarır çıkarmaz bile bir iki dakika sonra kurcalarken kırmızı yanıyo...

*bir diğeri telefon contact ları kendi hafızasındakilerden görüyo o yüzden simdeki kişileri eklemeye çalıştım simdeki kişileri görmüyo ve eklemiyo dolayısıyla...

*son olarak telefondaki radyodan kayıt yapmak istedim yaptım, "my documents"in içindeki "my music" e kaydettim dedi ama herhangi bir kayıt yok boş bu nedendir?

*bu telefon için mms ve gprs ayarları ve eğer fazla istemiş olmazsam wireless ayarları nasıl yapılır bana tarif eder misiniz?

herkese şimdiden teşekkürlerr!

ATOMATOMATOMATOM

• Ya bir de bu aletin fotograf makinesi zoomlu mu diil mi çünkü bendeki zoom yapmıyo ya da ben beceremedim...zoom in ve zoom out var ekranda ama çalıştıramadım bende mi problem makinede mi?

acil cevaplarınızı rica ediyorum çünkü bu sorunlar beni kızdırıyooo
  • gökhanbolut arkadaşım birincisi kırmızı led şarj biterken yanıyor.cevapsız çağrın varsa veya sms alırsan da yanıyor.seni bilgilendiriyor.birde bu alette özellik olarak telefon şarj dayken tam dolduğunda şarj bitiyor.yani devam etmiyor.ikincisi benim memory cartımda contact lar var.otomatik olarak onları ekledi.telefonunda programlar menüsünde auto configurator var.onu tıkla ok de ve karşına çıkacak pencereye yes de.problem çözülecektir.üçüncüsü kayıt olayını daha denemdim açıkcası.dördüncü sualin mms ve gprs ayarları aşşağıda.bu arada tunaya teşekkürler.ve zoom var

1. kısım:Start-setting-connections-connectıons-advanced-select networks e kadar geliyoruz.
    *network management* kısmından *MYISP* yi seçip *NEW* i tıklıyoruz.
    "enter a name for the connection" kısmına *turkcell mms*yazıyoruz.
    "select a modem" kısmından *cellular line(gprs)* yi seçiyoruz.
    "apn" kısmına* MMS* yazıyoruz
    next diyoruz
    "user name" kısmına *gprs* yazıyoruz
    "pasword kısmına ---turkcell----yazıyor ve "advanced" tıklıyoruz.
    IP no kısmına 212.252.169.217. yazıyoruz OK Diyoruz

2.kısım: start-messaging-tools-mms setting - tıklayrak geliyoruz.
    "connect visa” yazan yerden *MY ISP* yi seçiyoruz.
    "server" tıklıyoruz
    "new" tıklıyoruz
    "server name"kısmına *turkcell-mms*
    "gateway" kısmına---212.252.169.217---
    "port number" kısmına *9201* yazıyoruz.(en önemli kısım bu)
    "server adress"kısmına *http://mms.turkcell.com.tr/servlets/* yazıyoruz.ve OK tıklıyoruz.
    gelen pencereden "turkcell-mms" yazan kısmı " set as default" seçerek varsayılan ayarlar haline getiriyoruz.ve OK tıklıyoruz.

GPRS ayrlarınde ise
    START -SETTINGS-CONNECTIONS-CONNECTIONS-ADWNCED-SELECT NETWORKS-NEW tıklayarak geliyoruz.
    "Enter name for the connections"kısmına *turkcell gprs*
    "select a modem" kısmından*cellular line(gprs)*kısmını seçiyoruz
    ve next diyoruz
    "apn" kısmına *internet* yazıyoruz.ve next tıklıyoruz.
    gelen pencerdeki kısımları boş bırakıp* finish*tıklıyoruz.gelen pencereden *MY ISP* yi seçip *okey *diyor ve ayarları bitiryoruz.

• gökhan arkadaşım ilk olarak aramısa hoş geldin. uzun uğraşlar sonucunda aldığına sevindim. çünkü baya bi kendini yıpratmıştın :)

conjure arkadaşım birçok soruna yhanıt vermiş.

zoom ile ilgili ekranın sol alt köşesinde zoom ile ilgili oklar vardır ordan rahatça yapabiliyorsun. ama bence akşam çekimleri pek öle beklediğin gibi çıkmaya bilir.

tavsiye edebileceğim bir şey var

resco explorer kesinlikle kurman

kafana takılan başka şeylerde olursa bekleris...
  • ilginiz için tesekkürler arkadaslar...
    ayarlar için saolun fakat benim ayarlar avea için olucaktı belirtmeyi unuttum,ben de casper handoffice ayarlarını aldım aveadan menü aynı. ve ok gprs baglantısını kurdum.
    zoom olayına gelince max çözünürlükte(2mp) sag alttaki ayar(mms photo,mms video,video,photo) eger photoda ise zoom calışmıyor diğerlerinde yapıyor...
    kırmızı ışıgın ne işe yaradığını çözdüm evet herhangi bir notification olunca yanıyo...
    ama hala radyodan yapılan kayıtlar bulunamadı

RESCO EXPLORER ne işie yarar ve nereden çekilebilir?Ayrıca gerekli programları nereden bulabbilir ve indirebilirim? bu programlar nelerdir?ve kurulumları nasıl yapılır?BEN BU MERETİ ÇÖZENE KADAR DAHA ÇOOOK BAŞINIZI AĞRITIRIM Ama beni boş çevirmeyin arkadaşlar çömezim daha

bu arada bursadaki guency arkadasım istediğin zaman telefonu görmeye gelebilirsin,telefon dehşet! çözdükçe daha bi güzel oluyo tel:2345347 ara görüşelim...

• Bu arada SKYPE nasıl kurabilirim bu telefona? Ve kurduktan sonra skype üzerinden bu telefonla karşı taraftaki skype online üyesi ile telefonu telefon gibi kullanarak ücretsiz görüşme yapabilir miyim? özel bir sürümü var mıdır? ve nereden bulabilirim?
    tekrar teşekkürler...
  • arkadasımwww.skype.com dan kurabilirsin ayrıca diger online skype kullanıcıları ile ucretsiz gorusebilirsin.yanlız edge ayarlarını yapmalısın ayrıca bulundugun yerde edge hizmeti olmalı turkcellde var ama diger sebekelerde bilemem wireless baglantılı yerlerdende olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhanbolut

Bu arada SKYPE nasıl kurabilirim bu telefona? Ve kurduktan sonra skype üzerinden bu telefonla karşı taraftaki skype online üyesi ile telefonu telefon gibi kullanarak ücretsiz görüşme yapabilir miyim? özel bir sürümü var mıdır? ve nereden bulabilirim?
    tekrar teşekkürler...

• arkadaslar o2 atom ariyorum sıfır yada az kullanilmis.

Email adresim: liandri AT gmail.com

teşekkürler
  • Kamerayı önemseyen arkadaşlara Atom'u önermiyorum.. Son firmware ve patchlerine rağmen başarısız bir kamera. Sadece gece değil gün ışığında da sorunlu. Fakat cihazın kalan kısmı süperrr... Kamera önemsiz diyorsanız alınacak en şahane ppc bence.
  • arkadaşlar bu atom için son upgrade firmware i nereden bulur ve nasıl yükleriz?yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.