Arkadaşlar kimse cevap yazmayacak mı?, pisikopata bağladım sürekli bu aleti düşünüyorum :)
eğer wireless'ı kafana takıyorsan takma, çünkü 802.11b standartı 11 mbps'ye kadar destekler. bizim telekom'un en yüksek hızı zaten 2 mbps.
Arkadaşım öncelikle ilgine teşekkür ederim, wifi yi hallettim kafamda :), arıza durumunda ne yaparız onu araştırıyorum, diyelim cihaz arızalandı o kadar para saymışız (istanbul doğubank'tan 1000$ a almayı düşünüyorum daha uygun bir yer bulamadım) ne yapıcaz?
arkadaşlar bu pda larda..bize çağrı veya msj geldiğinde ya da herhengi bi uyarı..uyarı sesi veya zil sesi olarak sadece pda nın kendindisinde olan zil seslerini mi kullanmak zorundayız?yoksa mp3leri atayabilirmiyiz?qafama takıldıda
bide şu hp rw6800 Türkiye'ye ne zaman gelir?Ayrıca fiyatı ne olur?Bilginiz varmı..
evet arkadaşlar, konuyu açalı 2 ay oldu ve o2 xda atom'uma kavuşmuş bulunmaktayım şimdilik şarjı olmadığı için pek inceleyemedim, yalnız tek bir sorum var
ilk aldığımda hiç bir ışık yandmıyodu cihazda, bir kere açtım battery az dedi ve kapandı, şu anda kapalı ama o yes ve no tuşlarının arkasındaki yeşil ve kırmızı ışık hiç sönmüyor... bu normal midir ? bir de galiba bu aleti şarjı bitmeden şarj etmem gerekiyormuş, yoksa bilgilerin uçma tehlikesi varmış, doğru mudur bu ?
Crasah merhaba, bu cihazdan bende alacağım, sakıncası yoksa cihazı nereden nekadara aldığını yazabilirmisin. Ayrıca edindiğim bilgilere göre üzerindeki 5.0 sayesinde şarjı bitsede bilgiler uçmuyormuş.
ben de krisporte den öğrendim aldığım yeri... kadıköy de söütlüçeşmeden yukarı boğaya doğru çıkarken daha boğaya gelmeden, solda iki sokak var bu sokakların ikincisi yani boğaya yakın olanı koçbank ın karşısında, onun hemen bir altındaki paralel sokak a girince büyük bir dükkan var böyle yukarda aşağıya mavi yazılarla ismi yazıyor, vitrinde de bir sürü pda var zaten, anlarsın yani...
bir de nette çok aradım ancak bulamadım, windows mobile 5.0 için tema oyun program nereden bulabilirim? hep 2003 için buluyorum....
şimdiden teşekkürler...
Şu aleti bir alayım i-mate jamin (onda da 5.0 var) alan bir arkadaşımda güzel programlar varmış kendime alıcam sanada gönderirim. Yanlız ben bu aleti Doğubank'ta 1000$ a buldum sen kadıköy'de kaça aldın, daha uygunsa orada alayım bende, tşk.
bi cevap veren yokmu ya....
quote:
Orjinalden alıntı: aksunvar
ayrıca wm 5.0 mı w 2003 mü?hangi sistemi tercih ederdiniz siz?nedenlerinide yazarsanız benim için çok aydınlatıcı olucak.şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..da niye cevap yazmıonuz beaaaa
ben bi 100 milyon daha pahalıya aldım sanırım, ama şahsen o 100 milyon çok önemli değilse burayı öneririm, çünkü bana doğubank tan daha güvenilir geldi , muhattap olduğun kişiler bu işi bilen bu işten anlayan insanlar, aldığımdan beri soracağım çok şey oldu her arayışımda veya gidişimde hiç çekinmeden her konuda güleryüzle yardımcı oldular, bu arada bir tek bu alet değil, bayağı bir alet var pda olsun gps olsun... progmramlar için de şimdiden çok sağol gökhantr...
@aksunvar: şahsen ben 2003 kullanmadım çok fazla ama ben 5.0 öneririm, zira az da kullanmış olsam bana 2003 den daha rahat geldi, tek bir sorun var o da yeni olduğu için 2003 kadar program bulamadım nette, ancak artık bu vakitten sonra da 5.0 ön plana geçer bence... yani bu saatten sonra alıyorsan 5.0 al derim ben... hp'nin ne zaman geleceğini bilmiyorum walla :)...
Teşekkür ederim crasah..çok sağol yardımların için..rightone olayını bilen varmı?bende ne soru sordum ya.forum diil sanki arama motoru Atom mu? xda IIi mi? HP rw6800 mü? siz olsanız hangisini seçerdiniz arkadaşlar?
selam arkadaşlar.. benim sizlere bir sorum olacaktı, aranızda bu cep bilgisayarlarından (favorim JAMin ) yurt dışından getirenler var.. sizlere sorum yurt dışından yanımızda kendi üzerimize faturalı kaç tane cep telefonu yada en önemlisi cep bilgisayarı getirebiliyoruz, bunun sınırı varmı, bazı forumlarda arkadaşlar bazı sitelerden bakanlıkların yaptığı açıklamaları koymuşlar ama ordada bir cihaz için yapılması gereken prosedür yazıyor tam açıklayıcı değil, ben mesela 3-4 tane getirmek istiyorum, ticari amaçlı satmak için değil, kendime, kardeşime, abime... ama işte tekrar o soru çıkıyor karşıma.. kaç tane yurt dışından getirmeme izin var, yada böyle bir sınırlama varmı?? ayrıca ülkeye girişten sonra cihazı kayıt ettirip kullanana kadar ne kadar masraf ödüyoruz (gümrük vergisi v.s. ...) ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...
arkadaşlar bide merak ettiğim şu var: O2 XDA IIi 'nin fiyatını bilen var mı?nerden satın alabileceğimi flan biliyosanız bilgilendirin arkadaşlar.teşekkür ederim