arkadaşlar size çok güzel bi haberim var işte karşınızda hp rw6800 serisi--(rw6 6818-rw 6828) xda atom modeli ile aynı.özellikleri daha gelişmiş.en önemlisi hp olması
hp ye mail attım haber bekliyorum gelen haberi sizinle paylaşırım.tuna nasıl:))
arkadaşlar size çok güzel bi haberim var. işte karşınızda hp rw 6800 serisi (rw 6818-rw 6828 nasıl güzel dimixda atom ile aynı.özelliklerinde biraz farklılıklar var.hp daha iyi.bu arada hp ye mail attım ne zamn çıkacak fiyat ne olur diye.geri dönerlerse size bildirecem
atom daha güzel ve bunun hiçbir iyi yanı yok extradan
özellikleri nesi farklı ? aynı özelliklerde... fiyatına bağlı... ama atom biraz daha şirin duruyor fiyatı ucuz olursa ve türkiyeye gelirse atom yerine düşünebilirim
emre baktım gayet güzel. özellikler ilk bakışta aynı, kasada aynı kasa ama bence hp daha şık duruyor. bakalım bunu ne zaman göreceğiz.
3g özelliği olması yeterlimi sizce...
evet arkadaşlar tunanında dediği gibi 3g ve gps olması yeterli olurmu sizce
arkadaşlar, atomu olan biri bana yardım etsin... mesaj bölümünde okunmamış hiç mesaj olmamasına rağmen 1 unread message notu var ve bunu yok edemiyorum.okunmamış ne email ne de text mesajım yok bütün inboxları,draftları ve çöpleri boşalttım ama bu 1 unread mesajı gitmiyo? neden oldugunu bilen birinin yardımına ihtiyacım var... teşekkürler...
arkadaşım böle durumların en güzel çözümü sol alt köşedeki tuşa basmak yani resetlemek
Bu telefonun Ankarada satıldığı bir yer varmı arkadaşlar ... Yada Garantili sıfır PDA ların satıldığı bir yer ???
Online alış-verişe nedense hala pek ısısnamadım. Kendim görüp incelemeden bir cihazı almak pek hoşuma gitmiyor..
yaw arkadaşlar ben de birçok kişi gibi atom la kjam arasında kararsız kaldım..muhakkak ki atom un çok daha üstün özellikleri var, amaaaa... eğer atom bozulursa nereye tamir ettirmeyi düşünüosunuz, açıkçası bu sorunun cevabını bulabilmiş diilim, O2 die bi marka yok türkiyede, tamam kaçak aldık parasıyla bile tamir ettiremiycez galiba?? var mı bi çözümünüz..??
tuna arkadaşım reset yap demişsin ama sunu ogrenmek istiyorum. ben bu cihazı resetleyince (soft reset=sağ alt küçük delik) kaydettiğim programlar ayarlar ve tel kayıtlarım vs silinir mi? yoksa o sadece hard resetle mi oluyor emin olmak istedim?
dayanamadım cevabı beklemeden resetledim ama o 1 unread message hala kaybolmadı kafayı yemek üzereyim yok mu bunun çaresini bilen?
maselef
ozaman yapabileceğin tek şeyu hard reset atmak
ondada biliyorsun herşey uçuyor
HARD RESET YAPTIM HERSEYI UCURDUM AMA "UNREAD MESSAGE" DA GITTI SIMDI TUM EYARLAR SIL BASTAN
O2 XDA ATOM İÇİN AVEA İNTERNET ,GPRS VE MMS AYARLARI...
1. My ISP altında Add a new modem connection tıklıyoruz. 2. Bağlantımıza AVEA Internet ismini veriyoruz; 3. Modem Olarak Cellular Line (GPRS) I seçiyoruz. 4. Next 5. (Access point name) bölümüne internet yazıyoruz. 6. Next 7. Username, Password ve Domain alanı boş 8. Finish 9. Klavyeyi kapatıyoruz. 10. Advanced seçiyoruz. Select network bölümünü tıklıyoruz. Gelen menüden üstteki ayarı My ISP olarak ayarlıyoruz. Alttaki ayarı My Work Network olarak ayarlıyoruz. 11. Ok. 12. Ok.
Ayarlarımız tamam. Bu ayarlar dahilinde GPRS bağlantısı yapabilir ve internet explorer ile web sayfalarını açabiliriz.
MMS ayarları:
Start Settings Connections Sekmesi Connections 1 My Work Network ün altında, Add a new modem connection tıklıyoruz 2 Bağlantımıza AVEA MMS ismini veriyoruz; 3 Modem Olarak Cellular Line (GPRS) I seçiyoruz. 4 Next 5 (Access point name) bölümüne mms yazıyoruz. 6 Next 7 Username: mms, Password: mms , and Domain alanı boş 8 Finish 9 My Work Network altında Proxy Settings sekmesine geliyoruz 10 Her iki kutucugu tıklı duruma getiriyoruz 11 (Proxy server) bölümü boş kalıyor 12 Advanced tıklıyoruz. 13 HTTP ve Socks Server, Secure WAP boş kalıyor. 14 WAP bölümüne 213.161.151.201 yazıyoruz. . Port: 9201 15 OK MMS ayarlarının devamı .. 1. Start Messaging a giriyoruz. 2. Açılan menüde altta Tools seçiyoruz. MMS Setting’i seçiyoruz. 3. Connection Via ın altında My Work Network ü seçiyoruz. Servers te Sample MMSC i tıklayınız. Server name bölümüne AVEA MMS yazıyoruz. 4. Gateway altina 213.161.151.201 Port number: 9201 5. Server Address:http://mms.avea.com.tr/servlets/mms 6. OK
Ayarlarımız tamam. Bu ayarlar dahilinde mms gönderebiliriz.
BELKİ LAZIM OLUR...
Arkadaşlar bende Atom almayı düşünüyorum, uzun bir süredir yazdıklarınız okuyorum ve sonunda karar verdim yalnız bu aletin Wifi b olması kablosuz bağlantıda olumsuz bir etki yaratıyor mu? bende Wireless adsl var Atom aldığımda kablosuz internete bağlantım wifi g olduğu için yavaşmı olur? Teşekkürler,
hayır arkadaşım yavaşlama yok.benim evdede wireless modem var ben rahat bi şeklde bağlanıyorum hızda bi düşüş yok.rahat ol:)
Dostlar iyi günler diliyorum. Ben naçizane İst. Tıp Fak. Halk Sağlığında yeni kariyerine başlamış bir kişiyim. Mesleğimizden dolayı günün her saati bilgisayarla veya internetle haşır neşir olmak durumundayım. Aynı zamanda bilgi teknolojileri cihazlarıyla ilgilenmekte tutkularımdan. Sözün kısası. sizi bir konuda rahatsız edeceğim ama tecrübelerinize güvenerek sizden bir konu hakkında bilgi edinmek istiyorum. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdi sorunum şu Symbian OS v9.1 işletim sistemine sahip ve 400 saat pil ömrü olan bir P 990 i mi yoksa windows 5 işletim sistemine ve yaklaşık 200 saat pil ömrüne sahip O2 XDA ATOM mu alınmalıdır. Bu şoruyu şundan soruyorum çünkü pil ömrü gerçekten de önemli bir boyut bu cihazlarda ama Symbian OS v9.1 sistemi de internet bağlantılarında hızlımıdır, ofis programları sağlıklı mıdır ve neden bu kadar farklı pil ömürleri vardır merak ettiğim konular. Şimdiden çok teşekkür ediyor ve selamlarımı gönderiyorum.
Teşekkür ederim, ayrıca arızalanma durumunda ne yapmayı düşünüyorsunuz yani nasıl tamir ettiririz?
Arkadaşlar kimse cevap yazmayacak mı?, pisikopata bağladım sürekli bu aleti düşünüyorum :)