Şimdi Ara

O2 XDA Atom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
19.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında başta i-mate jam in 128mb lık versiyonunu almayı düşünüyodum zaten demin de topic i onun için açtım ancak biraz araştırma sonucunda o2 xda atom almaya karar verdim... bunu türkiye de bulabilceğim bir yer var mı ? veya satan bir türk sitesi var mı onu da bilmiyorum... veya türk sitesi yoksa güvenilir iyi yer dediğiniz bunu satan herhangi bir yabancı site var mı ? 1.el almak istiyorum... bir de ben sonuçta 1.el alacağım, yurtdışından aldığımda çalışmama gibi bir sorunu olmaz değil mi ? kayıt işi nasıl oluyo pek bir fikrim yok... elimde patlamaz inşallah... bir de bu o2 bir hat markası değil miydi telsim turkcell gibi ? öyleyse sim kiliti var mıdır ?

yardımlar için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crasah -- 26 Şubat 2006; 18:56:02 >

• bende aradım bulamadım. jam almak zorunda kaldım. ikinci elide yok gittigidiyorda falan. yurt dışını bile göremedik. imei sorunu yaşayabilir bir de yurt dışılar. gören olursa heyecanla bekliyoruz...
  • gittigidiyorda ve sahibinden.com da o2 atom var. fakat fiyatları uçuk.
  • gittigidiyor da bir tek kılıf bulabildim onun için ama sahibinden.com'da buldum bir tane sıfır ve 1150 dolar, özelliklerine göre çok pahalı olduğunu düşünmüyorum şahsen çok saol...
  • ben aldım xda atom.doğubankta var 1000 dolar.2. ve 3. katta var.kutusunda.şu an için türkçeleştirmesi yok.hatta mms ve gprs ayarlarınıda yapamadım.imate jam vardı bende.onun mms ve gprs ayarları dosyasını bunada attım fakat çalışmadı.cihaz harika.hızlı ve güzel.
  • kadıkoyde altıyol da bi dukkan var orda satılıyotr. hatta orda butun pdalar var. yanlısım yoksa 1250 ytl demislerdi. adrese isteyen varsa pm atsın tarif ederim.
  • arkadaşlar aldık bu aleti ama biras sorunlarım var. nete girmek biras sorunlu daha doğrusu msn ile ilgili ( hotmail,messenger ) saatlerce uğraşıyorum sonunda giriyor ama nasıl olduğunu anlayamıyorum. bu konuyla ilgili yardımcı olabilcek bir arakadaş varsa sevinirim. msnden ulaşabilirsiniz...
  • arkadaslar duzeltme yapıorum 1400 ytl demisler bana orda ama sonradan gelen yogun ilgiden dolayı 1500 yapmıslar herhalde fiyatı.(serbest piyasanın....) adreside veriyim. sogutlucesme caddesi vişne sk. sokagın basında hemen!!
  • 950-1000 auro yanlış olmuş.almak isteyenler ulaşırlarsa gerekli yönlendirmeyi yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunaca -- 18 Mart 2006; 22:43:46 >
  • nerden buldun o fiyata dostum,?
  • güsel fiyat.aldığın yeri bildirirsen bende alacağım
  • arkadaşlar bende xda atom var 1gb.mini sd kart ile 950 usd 10 gunluk cok temiz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzmete -- 19 Mart 2006; 0:07:13 >
  • peki neden satıyorsun...

şaşırdım şimdi
  • kvk garantili k-jam mi? yoksa xda atom mu? bi türlü karar vermedim. bi an önce almak istiyorum.
  • kesinlikle ve kesinlikle atooooooooooooooooooooommmmm...
  • atoooooom atommmm
  • tunakılıç arkadaşım.benimde nete girmem biraz sorunlu idi.daha doğrusu girmiyodu.hatta üstte mesajımda yazdım.ama ben ayarladım bir saatimi aldı.denem yanılma yöntemi ile hallettim.şu anda giriyo.tek sorun mms ayarlarını yapamamış olmam.mms almıyo ve göndermiyo.peki ekranında titreme oluyomu güneşe çıkınca.
  • ekranda titreme var gibi ama reset atınca düzeliyor. şuan nette bir soorun yok bende kazarada olsa düzelttim.
    mms ayarları içinde casper m500 için geçerli olan ayarları yaptım şu an gönderiyor ve alıyor... ayarları casperın sitesinden bulabilirsin
  • başka bi sıkıntın veya problemin varmı .eğer varsa yardımcı olmaya hazırım.bilgilerimizi paylaşmakta fayda var.ben skype pcket divx ve icq yükledim.istersen gönderebilirim sana.ben telefon defterine isim kaydettim ama isimler de i ve ş harfleri kullanılmıyo.acayip şekiller çıkıyo.senin cihazda öyle bi problem varmı
  • bu arada tunakılıç seni msnde ekledim istersen konuşabiliriz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.