Şimdi Ara

O2 XDA Atom (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
19.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar uzun süre kullandım o2_xda_atom umu bir yutdışı gezisi yaptım.Ucaktan indiğimde tlf.actım ama nafile tabiki fatura yok doğubank maduruyum. Birde 2GB SAnDisk ultra mini sd aldım şu an mp3-mp4 gibi kullanıyorum ama yazık oldu.Bunlarda kılonlama yapılmıyormu? Benim üzerime kayıtlı.Faturalı telefonumu kılonlasak olmazmı kullanmak istiyorum tlf. umu yaaaaaaaa
  • Birde şu radyodan kayıt olayını gercekten cözen varsa anlatsın lütfen.Kayıt ettim dediği yere bakıyorum yopk bişey
  • mrb arkadaşlar bende o2 atom kullanıorum dubaiden aldım fiyatı türkiyede hakikaten pahalı ben 690$ a aldım gümrükten geçerkemde 95 milyon falan ödedim yalnız dikkat etmeniz gereken gümrügü hallettikten sora gsm operatörlerine kayıt ettirmemek çünkü cihaz kapanıo işlem 2-6 ay sürdüğü için benimkide kapandı harcını ödememe ragmen neseki sora açtırdım yeşilköyde cnr ın içinde telekominikasyonun ofisi var en saglam yer orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emininan1 -- 14 Eylül 2006; 1:58:34 >
  • arkadaşım kusura bakma öğreniyorum işteeee Zorlanıyorum haliyle ingilizce yok Şu register olmayı anlatıemısın Bir türlü olamadım. Yeni rom u yükleyecem ama register olabilirsem ve hatta kafa atmak az kalır

• http://www.see02.com siteye girdiginde sagda üstte register var gir ona ilk linke kullanıcı adı ikincisine cihazın modeli üçüncüsüne de imei numarasını gir submite tıkla o kadar
    quote:

Orjinalden alıntı: akrep69

arkadaşım kusura bakma öğreniyorum işteeee Zorlanıyorum haliyle ingilizce yok Şu register olmayı anlatıemısın Bir türlü olamadım. Yeni rom u yükleyecem ama register olabilirsem ve hatta kafa atmak az kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emininan1 -- 14 Eylül 2006; 13:55:21 >

• normalde etmemesi lazım ama ediyo işte gümrükte kıllık yapıolarmış fatura sahibi gelsin die onun için fatura adına olmadıgı sürece cihaz alma
    quote:

Orjinalden alıntı: mserdogan

merhaba yurtdisindan 2. el bir telefon getiremiyor muyuz? fatura baska birisinin uzerine olacak getiren kisinin degil de baskasinin uzerine bu bir sorun teskil eder mi?
  • bende satiyorum k-jam tosun69da@hotmail.com ulaşin bana sağlam yani
  • cihaz açılırken çok yavaş açılıo ve bi süre takılıo bazen windows mobile yazan ekranda aynı soruınu yaşayan var mı?
  • birde ekrana tema atarken çok yavaş??
  • Sevgili Arkadaşlar
    Bende yaklaşık 3 aydır Atom Kullanıyorum . Genelde memnunum ama sizlere bu aletin bir sorunundan bahsetmek istiyorum. sinyalin az olduğu yerlerde, ufak bir sinyal kesilmesinde telefon otomatikman off duruma düşüyor ve kapalı ekran stand by da olduğu sürece de telefon çalışmıyor, ancak ne zaman ki ekranı açarsanız o zaman yeniden sinyali aramaya başlıyor. Yani siz telefon çalışıyor zannederken, malesef telefonunuz kapalı oluyor ve sizi arayanlar bulamıyor. 3 arkadaşla aynı anda almıştık, 3 ünde de aynı sorun var. En son update leri yapmama rağmen sorun çözülmedi.

Son söyleyeceğim, ne olursa olsun, bu alet de ilk önce PDA , sonra telefon. Telefon kullanımı olarak açıkçası pek memnun değilim.

Galiba Ericsson P990i telefon özelliği olarak çok daha iyi.
  • sendede yavaş açılma sorunu var mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: emprio

Sevgili Arkadaşlar
    Bende yaklaşık 3 aydır Atom Kullanıyorum . Genelde memnunum ama sizlere bu aletin bir sorunundan bahsetmek istiyorum. sinyalin az olduğu yerlerde, ufak bir sinyal kesilmesinde telefon otomatikman off duruma düşüyor ve kapalı ekran stand by da olduğu sürece de telefon çalışmıyor, ancak ne zaman ki ekranı açarsanız o zaman yeniden sinyali aramaya başlıyor. Yani siz telefon çalışıyor zannederken, malesef telefonunuz kapalı oluyor ve sizi arayanlar bulamıyor. 3 arkadaşla aynı anda almıştık, 3 ünde de aynı sorun var. En son update leri yapmama rağmen sorun çözülmedi.

Son söyleyeceğim, ne olursa olsun, bu alet de ilk önce PDA , sonra telefon. Telefon kullanımı olarak açıkçası pek memnun değilim.

• quote:

Orjinalden alıntı: emprio

Sevgili Arkadaşlar

arkadaşım, ben de 3-4 ay boyunca atom kullandım(şu anda jamin kullanıyorum, atom dan da oldukça memnundum yanlış anlaşılmasın ), ama o senin dediğin sorunla hiç karşılaşmadım, zira benim telefonun ayarlarında otomatikman 2 dakika sonra ekran kapanmaya ayarlıydı zaten... o yüzden daima ekranı kapalıydı, ve birçok arayana cevap verdim , bence sen o telefona bir baktır istersen... bu arada sorunu yanlış anlamış olabilirim, yanlış anladıysam şimdiden özür dilerim ...

• Telefonu nereye baktırabiliriz? Bende de farklı bir arıza var da...
  • arkadaslar ben yurt disindan 3 tane ATOM Exec aldim birini kendim kullaniyorum. birisinide abime yolladim satmasi icin. Cihazin kendisi + kizilotesi klavyesi : 1290 USD. + 200 ytl vergi odemis abim. yani demem su ki 1420 usd ye magloldu, 1 cihaz. 1 tanesini satiyorum almak isteyen varsa kayitli faturali tapu gibi vergisi odendi kagiti yani herseyi ile beraber. Atom exec hakkinda da sunu soyluyeyim bir cok forum sayfasinda yuzlerce sorun anlatan arkadasimizin yazilarini okudukca her seferinde masaya vurup masallah cekiyorum tas gibi benim melet. ayrica gps olayinida bi aparatla aktivite ettim canavar gibi yol buluyo... ( Rusya ) bi de kafama takilan bir sey var asagida remini verdim kizilotesi klavye turkiyede var mi. yani aleti bulan kisiler icin bu soru ole ya cihazi bile bulmak zor... feritince@hotmail.com

O2 XDA Atom

• arkadaslar atom exec geldi bugun actım power tusuna basıyorum
    acılıs ekranı cıkıyor öle kalıyor kapanmıyorda acılmıyorda
    cıldırıcam
    lutfen bi cvb böyle olan oldumu ne yapmalıyım
  • hard reset yap belki ise yarar belki
  • evvet hard reset cozum oldu suan guzel calısıyor simdilik bi sorun yok. kızıltotesi klavyeyi kurmadım bile cunki cok sacma bu kadar gelismiş bi telefona kızıllotesi klavye cok anlamsız spb full screen keyboard aslanlar gibi yazdırıyo. öle klavye vs kullanacak olsam klavyeli bi pda alırdım dimi :)
  • Arkadaşlar Xda Atom aldım. cihaza turkcell hattı taktım gördü ama arama yapmak istediğimde çağrı sonlandı diyor. dışarıdan aradığımdada uzun süre bekleyip ulaşılamıyo diyor. ( Telefon çekmiyomuş gibi görünüyor) anlıcanız telefon olarak kullanamıyorum.Yapmam gereken bi ayarmı var? Gprs üzerinden msn ve explorer ı sorunsuz kullanabiliyorum.
    İlk şebekeye kayıt oluyor ekranı var orda otomatik algılasınmı tarzında soruyor ama nafile. görüşme yapamıyorum. Bu konuda lütfen yardım bekliyorum arkadaşlar....
  • hayirli olsun.
    aldim dedin, buldum demedigine gore ve de calmadigina gore parasi ile
    satin almissindir.

Satan firma batip kacmadi ise neden onunla sorununu cozme yontemini denemiyorsun.

Küs müsün yoksa..
  • arkadaşlar biri o2 xda 2s le ilgili problemim var bana yardım edbilirmi..açılmıyoda kerata hard reset falanıda becermedim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.