O körüklülerdeki kabus gibi çıkan motor sesi.. kışın buz yazın kabus :))) ne günlerdi ya.. En arka köşede Demire yaslanmak çok serin hareket olurdu.. anılarım canlandı
quote:
Orijinalden alıntı: MinPayne
Abisinin anılarını dinleyip gelmiş başlık açmış.
O körüklülerdeki kabus gibi çıkan motor sesi.. kışın buz yazın kabus :))) ne günlerdi ya.. En arka köşede Demire yaslanmak çok serin hareket olurdu.. anılarım canlandı
Ömrüm o302 de kusmakla geçti, ne abisnden bahsediyosun ?
Şaka gibi la 2klılar felan geziyo ortalıkta
quote:
Orijinalden alıntı: FİKİRCİBEY
Şaka gibi la 2klılar felan geziyo ortalıkta
2000 model araba olur anlarım ama 2000 model insan mı olur?
94lüyüm İstanbulda hiç 302 iett otobüsü ne gördüm ne de var diye biliyorum.İkarusla karışıtırıyor olmayasın.
hala 2000de misiniz eminim 2004lü bile vardır
Kırmızı 31/A ya binmeyenler lütfen konuşmasın. Kokusu hala burnumda.
20 sene sonra da tuşlu telefon kullanmamış nesil yetişecek.
sanki ilk insanlar sizsiniz abartmaya gerek yok
körüklülerin arka kısmı çok fena sallanıyodu bildiğin 5 şiddetinde deprem
quote:
Orijinalden alıntı: Laat Dovahkiin
94lüyüm İstanbulda hiç 302 iett otobüsü ne gördüm ne de var diye biliyorum.İkarusla karışıtırıyor olmayasın.
Eskiden vardı nasıl hatirlamiyorsun? eminönüne giderdik binip, kart felan yoktu.Muavin vardı ön kapının yanında, parayı nakit verirdin paraüstünü alır otururdun.
f30 320i ed'ye biniyorum her gün
Antalyada bunlar vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Revion
Ben de cruze a biniyorum nolmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Yalnızlığa sarılmak
quote:
Orijinalden alıntı: Revion
Ben de cruze a biniyorum nolmuş
Yalnızlığa sarılmak
kullanıcısına yanıt
Böyle boş insan olması normalken 2000liler mi anormal
vay beee soğuklarda az mı bekledik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinlikle Önce Ahlak -- 6 Ocak 2017; 20:53:39 >
quote:
Orijinalden alıntı: Yalnızlığa sarılmak
quote:
Orijinalden alıntı: Laat Dovahkiin
Eskiden vardı nasıl hatirlamiyorsun? eminönüne giderdik binip, kart felan yoktu.Muavin vardı ön kapının yanında, parayı nakit verirdin paraüstünü alır otururdun.
İkarusları iyi hatırlıyorum ama 302 hiç görmedim.302'ye Bursa da binerdim.
Eski otobüslerle 500 t de yolculuk yapmanın tadı başkaydı be. Otobüscü her vites değiştirdiğinde çıkan o ciyak kulak tırmalayan sesi özledim
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
Eski otobüslerle 500 t de yolculuk yapmanın tadı başkaydı be. Otobüscü her vites değiştirdiğinde çıkan o ciyak kulak tırmalayan sesi özledim
haaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaa bravo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme