Şimdi Ara

Öabt türk dili ve edebiyat ögretmenligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türk dili edebiyatı ögretmenligi sınavına girenler toplanalım soru paylasalum nasıl daha verimli calısabiliriz yazalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar aynı bölüm mezunuyuz. benim durum biraz farklı kursa igtmek istiyorum ama eğitim bilimlerini almak istemiyorum bunu kendim halledebilir miyim acaba fikriniz nedir?
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    Yalova İhtiyaç Akademi ÖABT Eğitimi

Öğretmen adaylarına ek olarak getirilen bir sınav sistemidir. KPSS Öğretmenlik sınavına puan olarak katkısı vardır. Yani atamalarda iki sınavın puanları oranlarla toplanıp yerleştirmeye bu şekilde etki edecektir. Yalova İhtiyaç Akademi ÖABT eğitimi sizin için oldukça faydalı bir eğitimdir. Yeterli düzeyde kaynaklar ve alanında uzman eğitimcilerle gerçekleştireceğiniz eğitimleri birebir etüt ve tamamen sınav sistemiyle paralel olan deneme sınavlarıyla zenginleştiriyoruz. KPSS hazırlık döneminin isminin hakkını tam anlamıyla vereceğinizden hiç kuşkunuz olmasın. Yalova İhtiyaç Akademi ÖABT eğitimleri size oldukça faydalı olacaktır.

• WhatsApp.com
    2019 -2020 EDEBİYAT ÖABT
    https://chat.whatsapp.com/ChUCjU6PVoHLgO9DNhsnIg
    arkadaşlar ÖABT EDEBİYAT GRUBU SORU ÇÖZÜMÜ BAŞKA GRUPLAR DA VAR ULAŞMAK İSTEYEN ÖZEL MESAJ ATABİLİR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.