Şimdi Ara

objektif olabilirmisiniz (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gacara sen o araçları istanbuldanmı aşlmıştın.bugün ankarada pazardaydım toplamda 10 tane civic gördüm.pazarda civic yok ya.2. eli şüpheye düşürdü beni ya çok sağlam millet satmıo yada hakkaten 2. el pazarı pek yok.neyse en ii buldum 2 araba vardı 2005 gri vtec ls + çelik jant 70.000 de 23.500 dedi son sadece arka kapının altını park ederken yerdeki mantara sürtmüş o kadar fiatı nasıl alınırmı.bide 24000 de 2004 civic vtec es buldum titnyum gri km az olduna adam 25 den aşa düşmedi.bu tit gri rengide çok güzel ya.acba beklesemmi alsammı sabırsızlıkta var bende.daha uygunu düşer mi?
  • valla arkadaslar bence cıvıc arıyorum 2003-2004 manuel olanında ama hıcbıryerde yok sokaklarda cok sık goruyorum yanı pıyasada var araba ama satan yok mersındeyım bu arada var kac haftadır adanaya gıdıyoruz ordada yok adana pazarı gercekten cok buyuk gordugum toplam honda 2001-2005 arası en fazla 6 cıvarıdır oda bır seferlık ondan sonrada hıc rastlamadım en fazla2 ıdı sonrasında gordugum.adana dakı honda bayınde var ama hep otomatık vıtes oldugundan vazgecıyorum bızım mıllet hondanın degerını anlamıs herhalde.

benım sana tavsıyem honda olurdu bende golfu cok arastırdım ama vazgectım golf bora ve cıvıc konusunda ama tercıhım cıvıc ve hala aramadayız cok zor ıs ya araba almak ben ekran kartı alırken bu kadar zorlanmadım
  • golf

nedenleri sayfalarca dökümanlara seredim ama bilen bilir Golfu
    daha cok kalite,konfor,prestij performansa gelince 1.8 t alabilirsin o fiyata 150 hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeroModa -- 28 Ocak 2008; 16:19:15 >
  • ben golf ü tercih ederdim...
  • Bence Honda, eski kasa 2001-2006 ve 1997-2001 civicleri "civic nostalji" adı altında yeniden üretse iyi iş yapar. Yıllandıkça kıymeti biliniyor sanki.

quote:

Orjinalden alıntı: night_33

valla arkadaslar bence cıvıc arıyorum 2003-2004 manuel olanında ama hıcbıryerde yok sokaklarda cok sık goruyorum yanı pıyasada var araba ama satan yok mersındeyım bu arada var kac haftadır adanaya gıdıyoruz ordada yok adana pazarı gercekten cok buyuk gordugum toplam honda 2001-2005 arası en fazla 6 cıvarıdır oda bır seferlık ondan sonrada hıc rastlamadım en fazla2 ıdı sonrasında gordugum.adana dakı honda bayınde var ama hep otomatık vıtes oldugundan vazgecıyorum bızım mıllet hondanın degerını anlamıs herhalde.

benım sana tavsıyem honda olurdu bende golfu cok arastırdım ama vazgectım golf bora ve cıvıc konusunda ama tercıhım cıvıc ve hala aramadayız cok zor ıs ya araba almak ben ekran kartı alırken bu kadar zorlanmadım

• muazzez ersoy eddişın
  • Gider Çinlilere falan yaptırırsa ya da ne bileyim başka bir firmaya işi verirse "muazzez ersoy eddişın" olur elbet. Ama eserin sahibi (Honda, O. Gencebay...) eseri okursa, bestesi de tam olur güftesi de
  • Ben de olsam GOLF tercih ederdim.
    Kazasız günler dilerim.
  • Kardeş Honda derim direk
    bende 2005 Es vardı
    Basarsan cok yakıyordu,ama sakın gidersen normal
    Esas mesele senın bir arabadan ne beklediğindir.

Eğer işilti istiyorsan göze hitap Golf derim
    hele geceleri maşallah içi pavyon gibi parıl parıl mavılıkler kırmızılıklar..

Ama değerlerin sabit donanımlarsa..
    4 airbag klıma abs vs vs

Kesinlikle honda derim..
    Ama sonradan yok dış hava göstergesi yok,ben şuan ne kadar yakıyorum bilmek istiyorum falan gibi detaycıysan

Kesinlikle golf derim ama üzülerek...

Sen genede honda al ama bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.