Bildirim
Objektif tavsiyesi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nikon 50 mm 1.8D tavsiye ederim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
50 mm 10 metreden arka planı öldürmez. En az 85mm hatta 100mm civarı bir lens gerekir. -
50 mm kaç metre zoom ve flu yapar peki hocam? Ayrıca tamron yada sigma tavsiyeniz olur mu çünkü makinayı yeni aldığımdan bidaha fazla nakit geçmez elime. -
0.45-4 metre arası dediğiniz şekilde flu arkaplan yakalarsınız düşük f değerlerinde . -
Sizin tavsiyelerinizi alabilirmiyim peki hocam? -
-
Bu bilgileriçin çok teşekkür ederim, o halde 18-105 bir lens benim işimi görür sanırsam öyle mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sero5151
Sizin tavsiyelerinizi alabilirmiyim peki hocam?
Eğer manuel lens kullanabilirim derseniz jupiter 37AM modelini öneririm . Keskinlikte ve renklerde çok başarılı fiyatına göre . Ben kozmetik olarak idare eder durumda olanını 130 liraya aldım bir kaç ay önce . 135mm odak uzaklığı . Manuel kullanamam derseniz bütçeyi baya arttırmanız gerekebilir . Belki tamron 70-300 di ld macro bir nebze çare olabilir . 180mm ' de macro moduna alırsanız büyütme oranı 1:2'ye ulaşıyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 29 Haziran 2015; 10:51:39 > -
Tamronu bende düşündüm ama forumlarda titreşim engelleyici olmadığı için iyi olmaz yazıyor, tripod kullanmam zaten, makinayı yeni aldım, doğru düzgün bilmiyorum işi, sözü size bırakıyorum... Manuel kullanım hakkında hiç bir bilgim yok -
Manuelde de zorlanırsınız tripod kullanmazsanız tabiki . O zaman nikon 55-200 VR ile çekilen fotoğraflara bir göz atın . ikinci elde 300 lira civarına alınabilecek bir lens . Özellikle 55-135mm aralığında fiyatının hakkını veren bir lens .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X