Şimdi Ara

oblivion a tekrar başlayanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oblivion a tekrar başlayacağım fakat yeni çıkan patch in sürümü yada ek paketler falan neler var bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

• knight of the nine paketi için konuşuyorm.paladan görevi dışında kalan görevler kolay.ve görev sırasında elde ettiğiniz eşyalar silahlar levelinizin een iyi silahları.ileri levellarda bir görevden 10000 coin kazanma şansınız bile var.eğlencesi de cabası.
  • shivering den önce mi yoksa sonramı yüklemeliyim bu paketi?
  • Önce veya sonra yüklemen farketmez ki. Ama Kot9 Shivering'ten önce çıktı 1.24 ü yükleyip Shivering yüklesen yeter seeni en azından 1 sene idare eder Oyunu kaç senedir oynuyorum hala bilinmedik görevler çıkıyo arkadaş ne iştir anlamadım gitti
  • Yeni başlayacak olanlara tavsiyem ya ana görevi hemen bitirip diğer görevlere geçin ya da ana göreve hiç başlamayıp diğer görevleri yapın. Oblivion kapıları olmadan oyun çok daha zevkli, diğer türlü ilk başlarda hoşunuza giden oblivion mekanları gerçekten sıkıcı olmaya başlıyor 3-5 taneden sonra.

Ben hapishaneden çıkınca direkt olarak yan görevlere başladım. Köylere gittim, loncalara girdim ( tüm ek paketleride yüklediğim için - bu arada oyunu game of the year olarak çok ucuza alabilirsiniz orjinal bir şekilde tüm ek paketler dahil ) yan görevleri yaptım vs. hem karakter güçlendi hem de koca Tamriel`i kurtardığım halde bana " git 2 kilo havuç al, yok ağaca kedi çıktı vurda insin " gibi abuk subuk görevler vermemiş oluyorlar.

Aslında o görevleri yine de yaptım ama ana göreve başlamadan yaptığım için önemli biri değildim oyunda.

• GotY edition fiyatı nedir? Ankara'da YKM'de bulabilir miyim bunu? Oyunu ilk çıktığı zamanlar hatim etmiştim, ezberlemiştim ama tekrar oynamak istiyorum şu yeni çıkan ek paketleriyle beraber. Bir de birisi kurulum sırasını yazarsa sevinirim. Unofficial patchlerden önerdikleriniz varsa onları da alayım, yarın başlayayım ben de oyuna. Hey gidi, vampir elf vardı okçu. Ağaçların arasından çatır çatır öldürürdüm milleti. Gittiğim yerde köylünün başına bela olur, ekinlerini çalardım. Çok pis adamdım ben ama artık öyle değilim.
  • goty şu anda gittigidiyor da 15 milyondan 180 milyona kadar fiyat aralıgında satışta sıfır olarak bulunuyor :D pazartesi alıcam bir tane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.