Şimdi Ara

oblivion takıldım 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya imperial city de şu agamirin evine gizlice girme görevi varya ya benim adam bi türlü o evin kilidini açmıyo kilidin seviyesi average benim adamın kilit açma yeteneği 17 bunu nerde geliştirebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Estrah

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Trainer bularak geliştirebilirsin. Ayrıca sen açmaya çalışabiliyorsun da bütün lockpick'lerin kırılıyor mu, yoksa kilidi açmaya çalışınca bir mesaj mı geliyor? Eğer günün belli saatlerinde gidersen kapı açılmaz.

yok ya lockpickler kırılıyo en az 50 tane harcadım kardeşim bu nedir böle ya..
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Kilit açma ekranında Auto Attemp gibi bir seçenek olması gerek, sürekli ona tıkla. Ya da Nocturnal's Shrine'ın görevini yapıp Skeleton Key adlı hiç kırılmayan lockpick'i al. ;)

skeleton keyi inventory'de tutmak bile 40 sec verecektir zaten

Ben de hep auto yapıyordum geçende very hard bi kilitte 54 tane lockpick kırınca kendim yapayım dedim, 3 tane kırıp yaptım. Security skill 43'tü zaten, 2 tanesi düşmüyodu sanırım. 3 taneyi yapmak da kolay oluyo haliyle...

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Daha az zaman harcamış olur boş yere "Nede olsa kırılmıyor bol buldun lockpick'i saç" gibilerden birşeye gerek kalmaz...

Orada kapıyı açmaya çalışmadan önce Quick Save yaparak dene derim eğer çok lockpick harcarsan Load edip tekrar dene. Bazen bu şekilde 1., 2. seferlerde bile açabiliyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demran

Daha az zaman harcamış olur boş yere "Nede olsa kırılmıyor bol buldun lockpick'i saç" gibilerden birşeye gerek kalmaz...

Orada kapıyı açmaya çalışmadan önce Quick Save yaparak dene derim eğer çok lockpick harcarsan Load edip tekrar dene. Bazen bu şekilde 1., 2. seferlerde bile açabiliyorsun...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Demran

Bir de sanki kilitteki şu çubukların bazıları daha kolay açılıyor gibime geldi

Hem skeleton key'in varsa auto'dan istediğin kadar yapıp security'yi arttırırsın. Bence de +40 saçma olmuş ama az da olsa farklılık katmış

Bu arada assassin karakterimle vampir oldum, 2 gündür beslenmedim karakter acaip güçlendi. Son halinde bazı stats ve skillere +20 alıyormuşuz. Ayrıca sanırım 4 tane de yeni büyü ediniyoruz, charm invisibilty vs...

Özellikle invisibility 120 saniyeydi sanırım. Çok iyi gerçekten de...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Bir de sanki kilitteki şu çubukların bazıları daha kolay açılıyor gibime geldi

Hem skeleton key'in varsa auto'dan istediğin kadar yapıp security'yi arttırırsın. Bence de +40 saçma olmuş ama az da olsa farklılık katmış

Bu arada assassin karakterimle vampir oldum, 2 gündür beslenmedim karakter acaip güçlendi. Son halinde bazı stats ve skillere +20 alıyormuşuz. Ayrıca sanırım 4 tane de yeni büyü ediniyoruz, charm invisibilty vs...

Özellikle invisibility 120 saniyeydi sanırım. Çok iyi gerçekten de...

Alıntıları Göster
    Güneşe çıkamamak gerçekten sıkıntılı bir olay sadece akşamı beklemek dilencilerin bile bizimle muhabbete girmemesi. Bazı questleri NPC ler biz vampiriz diye konuşmadıklarından dolayı ilerletememek falan sıkıntılı bir iş açıkçası. Assassin olarak zaten karanlıkları seven biri olduğun için Vampir gayet uygun zaten tahminimce büyük ihtimalle Dark Brotherhood da olmuşsundur vampir =) Ama dediğim gibi questlerde zorlanabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Demran

Güneşe çıkamamak gerçekten sıkıntılı bir olay sadece akşamı beklemek dilencilerin bile bizimle muhabbete girmemesi. Bazı questleri NPC ler biz vampiriz diye konuşmadıklarından dolayı ilerletememek falan sıkıntılı bir iş açıkçası. Assassin olarak zaten karanlıkları seven biri olduğun için Vampir gayet uygun zaten tahminimce büyük ihtimalle Dark Brotherhood da olmuşsundur vampir =) Ama dediğim gibi questlerde zorlanabilirsin...

Alıntıları Göster
    quote:

yok cave'den kaptım

Daha Vincent(sanırım dark brotherhood'daki vampirin adı buydu) bana vampirliği önermemişti. Evet, özellikle güneşe çıkamamak çok felaket bi olay, çünkü genelde npc'ler ve satıcılar gündüzleri dolaştığından, geceleri hanlara ya da evlerine gittiklerinden ve dükkanları kapattıklarından birçok görevin yapılaması sanırım imkânsız. Zaten dark brotherhood görevleri ile denk giden bir şey vampirlik. Bilirsiniz, dark brotherhooda ilk girdiğinizde verilen kolye miydi elbise miydi neydi, sun damage veriyor zaten.

Bizimle ruh ikizi olan adam var ya, hani şu birini öldürüp uyuduğumuzda yanımıza gelen adam, onu öldürünce de üzerindekilere bakarsanız güzel şeyler var. Özellikle mage ve thief karakterler için

invisin 180 saniye sürmesi(-ki ben 120 biliyordum o bile çok geliyordu) çok harika birşey, ayrıca charm olsun diğerleri olsun çok güzel büyüler. Destruction, strength, athletics, sneak, speed vs gibi stats/skillslere +20 alıyoruz en sonunda.(3 gün hiç beslenmezsek sanırım)
    Bence görevler yapıldıktan sonra yeni tat arayan arkadaşlar için zevkli bir tecrübe olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kurt adam olma modunda değişen diğer şeyler nedir? Hadi oyunda vampir var, hemophilia kapıyoruz, kurt adam yok ki lycan olalım

Eldiveni satıcıdan mı alıyoruz yaw? Ben de ilk girdiğimizde bize hood ve elbise veren veriyor diye hatırlıyordum...
  • quote:

Kurt adam olma modunda değişen diğer şeyler nedir? Hadi oyunda vampir var, hemophilia kapıyoruz, kurt adam yok ki lycan olalım

Eldiveni satıcıdan mı alıyoruz yaw? Ben de ilk girdiğimizde bize hood ve elbise veren veriyor diye hatırlıyordum...

Alıntıları Göster
    Ya şu fazlalıkları nerde satıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

Ya şu fazlalıkları nerde satıyoruz?

Alıntıları Göster
    hangi şehirdesin? Ayrıca fazlalık ise yere at gitsin
  • quote:

hangi şehirdesin? Ayrıca fazlalık ise yere at gitsin

Alıntıları Göster
    Daha geçidi kapamam lazım yol boyunca bi sürü mezar filan var basıp yağma yapıcam ama kazandığım ıvırı zıvırı nasıl satıcaz. Ayrıca at lazım adamla konuşuyorum nedense alış satış seçeneği yok.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şu simgeyi tarif edermisin gözümden kaçmış sanırım. Tüccarlar şehrin neresinde ayrıca at alacağız nasıl alacağız 1000 altını bile göremiyorum ödeyeyim. Hep çalmak zorunda kalıyoruz sonra at gidiyor.
  • quote:

Şu simgeyi tarif edermisin gözümden kaçmış sanırım. Tüccarlar şehrin neresinde ayrıca at alacağız nasıl alacağız 1000 altını bile göremiyorum ödeyeyim. Hep çalmak zorunda kalıyoruz sonra at gidiyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Abi hiç mi alım satım yapmadın oyunda yaw

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben vampirlerin nasıl beslendiğini bilmiyorum ve ölüyorum biri bana yardım edebilir mi lütfen
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Kilit açma ekranında Auto Attemp gibi bir seçenek olması gerek, sürekli ona tıkla. Ya da Nocturnal's Shrine'ın görevini yapıp Skeleton Key adlı hiç kırılmayan lockpick'i al. ;)

kardeş bu görevi nerden alıcaz bi tarif etsene en azında şehri söle...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonterlik

quote:

kardeş bu görevi nerden alıcaz bi tarif etsene en azında şehri söle...

Alıntıları Göster
    Bu sırada takıldım makıldım ama oyunun ana senaryowsunu bitrdim şimdi yapılabilcek herşeyi yapmaya çalışıyorum...da şu ninroot otu toplama görevi var bi adama götüryosun o 1 gün sonra sana iksir yapıp veriyo önce 10,20 sonrada 30 tane istiyo ben 30 da takıldım bulmasıda zor suluk alanlarda yetişiyo onu biliyorum ışık istemiyomuş.böle bol bulunan biyer olsada toplasak varmı bilen???

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Ha aklıma geldi, ana göreve başlamak için Jauffrey ile konuşup ona Amulet of Kings'i verdikten sonra alt kattaki rahiplerden biriyle konuşunca sana ihtiyacın olur diye atını sana vermeyi teklif ediyor. Para da ödemiyorsun hem de.

Hım geçtim orayı ve oyunu kavradım sayılır ama takıldığım bazı görevler var oyunu açınca takılırsam yazarım. Black brothermi neydi klanına üye oldum ama şimdide beni davet eden şahıs klanın hepsini öldürmemi istiyor? Bir yerden sonra sıkıcı bir oyun bana göre. Ayrıca vampir var kurt adam yok. Hayırlısı.

• quote:

quote:

Ha aklıma geldi, ana göreve başlamak için Jauffrey ile konuşup ona Amulet of Kings'i verdikten sonra alt kattaki rahiplerden biriyle konuşunca sana ihtiyacın olur diye atını sana vermeyi teklif ediyor. Para da ödemiyorsun hem de.

Hım geçtim orayı ve oyunu kavradım sayılır ama takıldığım bazı görevler var oyunu açınca takılırsam yazarım. Black brothermi neydi klanına üye oldum ama şimdide beni davet eden şahıs klanın hepsini öldürmemi istiyor? Bir yerden sonra sıkıcı bir oyun bana göre. Ayrıca vampir var kurt adam yok. Hayırlısı.

Alıntıları Göster
    ya ben bari su siteyi vereyimde takilmayin fazla sagda solda bu arada orada ediitorum zaman buldukca sorularinniza yardim ederim
    http://www.uesp.net/wiki/Main_Page
    bu site oblivionun en kapsamli unoffical sitesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr

ya ben bari su siteyi vereyimde takilmayin fazla sagda solda bu arada orada ediitorum zaman buldukca sorularinniza yardim ederim
    http://www.uesp.net/wiki/Main_Page
    bu site oblivionun en kapsamli unoffical sitesidir

Alıntıları Göster
    Kurt adam olmak için feel so bad'in de dediği gibi özel bir data files yüklemen ve bunu oyunun başındaki menude aktif hale getirmen lazım. Herhangi bir vampirle dövüşürken ya da dark brotherhood'daki vincent(kendisi 300 yıl önce bir vampir tarafından ısırılmış) dark gift seçeneği ile sana vampirliği öneriyor, onu kabul ederek vampir olabilirsin. Yatıp uyuyunca boynundaki izleri görüyorsun ve vincent sana vampirliği bulaştırmış oluyor. Ayrıca önemle vurgulamam gerekiyor ki vampir olunca beslenmezseniz 72 ya da 96 saat sonra vampirliğin son aşamasına geliyorsunuz. Bazı stats ve skillere +20 alıyorsunuz; 5 ya da 6 adet yeni büyü elde ediyorsunuz, güneş zarar vermeye başlıyor, herkes sizden nefret ediyor(en azından vampirliği kapmadan önce aranızın full oldukları hariç), renginiz pale-skin kvamına geliyor, gözler kızarıyor vs vs... Avantajlarına rağmen dezavantajları gözönüne alınarak olunmalı ve kesinlikle oyunun başlarında olunmamalı. Ve ayrıca beslendiğinizde vampirlik seviyeniz en başa dönüyor. Ne kadar süre beslenmezseniz o kadar güçleniyorsunuz. Shrine'lar şehir dışında oluyor, nocturne shrine biraz kuzey kısımda kalıyor, karakterini saveleyip konsoldan tmm 1 yazıp bakabilirsin nerde olduğuna. Ardından yerini öğrendikten sonra quickload ile karakterine geri döner ve atına atlar shrine'a gidersin. Sanırım lvl 10 istiyordu nocturnal shrine görevi

Shadowmere'yi unutmayın, darkbrotherhood görevini yapanlar. Oyundaki en hızlı at(Siyah at ile birlikte ve siyah atlar 5000 coin!)Ancak siyah atlardan daha dayanıklı ve kendisi atak yapabiliyor! Ve belki en büyük özelliği ölümsüz olması. Atak olarak Unicornlar daha iyi ama onlar da sizin tarafınızdan bile çelik görse saldırıveriyor...

• quote:

Kurt adam olmak için feel so bad'in de dediği gibi özel bir data files yüklemen ve bunu oyunun başındaki menude aktif hale getirmen lazım. Herhangi bir vampirle dövüşürken ya da dark brotherhood'daki vincent(kendisi 300 yıl önce bir vampir tarafından ısırılmış) dark gift seçeneği ile sana vampirliği öneriyor, onu kabul ederek vampir olabilirsin. Yatıp uyuyunca boynundaki izleri görüyorsun ve vincent sana vampirliği bulaştırmış oluyor. Ayrıca önemle vurgulamam gerekiyor ki vampir olunca beslenmezseniz 72 ya da 96 saat sonra vampirliğin son aşamasına geliyorsunuz. Bazı stats ve skillere +20 alıyorsunuz; 5 ya da 6 adet yeni büyü elde ediyorsunuz, güneş zarar vermeye başlıyor, herkes sizden nefret ediyor(en azından vampirliği kapmadan önce aranızın full oldukları hariç), renginiz pale-skin kvamına geliyor, gözler kızarıyor vs vs... Avantajlarına rağmen dezavantajları gözönüne alınarak olunmalı ve kesinlikle oyunun başlarında olunmamalı. Ve ayrıca beslendiğinizde vampirlik seviyeniz en başa dönüyor. Ne kadar süre beslenmezseniz o kadar güçleniyorsunuz. Shrine'lar şehir dışında oluyor, nocturne shrine biraz kuzey kısımda kalıyor, karakterini saveleyip konsoldan tmm 1 yazıp bakabilirsin nerde olduğuna. Ardından yerini öğrendikten sonra quickload ile karakterine geri döner ve atına atlar shrine'a gidersin. Sanırım lvl 10 istiyordu nocturnal shrine görevi

Shadowmere'yi unutmayın, darkbrotherhood görevini yapanlar. Oyundaki en hızlı at(Siyah at ile birlikte ve siyah atlar 5000 coin!)Ancak siyah atlardan daha dayanıklı ve kendisi atak yapabiliyor! Ve belki en büyük özelliği ölümsüz olması. Atak olarak Unicornlar daha iyi ama onlar da sizin tarafınızdan bile çelik görse saldırıveriyor...

Alıntıları Göster
    Brotherhood klanını yoketme görevinden sonra ne oluyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.