Şimdi Ara

Oblivionda neler yapabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela oyunu bitirdik görevleri felan şimdi ne yapıyım hırsızlık yapıyom paso başka thief guildine nasıl girerim?

• Konu takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dilencilere para verip konuşturunca veya bounty arttırıp hapse girip çıkınca girebiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam
    waterfront districte toplanıyolar her gece saat 1de falan

bana göre Dark Brotherhood görevleri daha eğlenceli masum bir sivil öldürüp uyuduğunda görevler başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

dilencilere para verip konuşturunca veya bounty arttırıp hapse girip çıkınca girebiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam

bana göre Dark Brotherhood görevleri daha eğlenceli masum bir sivil öldürüp uyuduğunda görevler başlıyor.

dark brotherhood görevleri nerden alınır ve bişey daha mage guild, thief guild, fighter guilde nasıl girilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: true456

quote:

dilencilere para verip konuşturunca veya bounty arttırıp hapse girip çıkınca girebiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam

dark brotherhood görevleri nerden alınır ve bişey daha mage guild, thief guild, fighter guilde nasıl girilir ?

Thief guild için dilencilere para ver gray fox hakkında konuş sonra görevler başlayacak. Her dilenci söylemiyor sanırım.
    Dark Brotherhood için yazdığım gibi masum birini öldür yat uyu sonra biri gelip görevi başlatacak.
    Fighter guild için haritaya göre sağ üst köşede olan bir şehre gidip fighter guilde girip biriyle konuşman gerekiyor.
    Mage guild için guild lideri bulup konuşman gerek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: true456

quote:

Thief guild için dilencilere para ver gray fox hakkında konuş sonra görevler başlayacak. Her dilenci söylemiyor sanırım.
    Dark Brotherhood için yazdığım gibi masum birini öldür yat uyu sonra biri gelip görevi başlatacak.
    Fighter guild için haritaya göre sağ üst köşede olan bir şehre gidip fighter guilde girip biriyle konuşman gerekiyor.
    Mage guild için guild lideri bulup konuşman gerek.

bir de hile yapmak istiyorum malum oyunu bitirdim save yapmadan hileyle item deniyim diyorum :)
    birde bu side questler kafama takıldı yaw napıcam arkadaş hepsini nasıl yapıcaz oyunu %100 bitirmek imkansız gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EE412F5F -- 16 Temmuz 2014; 18:36:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.