Şimdi Ara

OBP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur sıkıntıya girdim biraz.38 obp ile Girdiğim ygsde 311143'ten 335722 'ye attı şaka gibi.Bu sene 2 yıllık bir yere girip 2 seneye hazırlanıp 10 bin 15'e girme niyetim vardı.2 yıllık işini tutturduk ama obpnin 24 bin geriye atması 10 bin 15 bini hayal yapıyor.

Bu konuda yardımcı olucak arkadaşlar varsa yazsın lütfen.38-40 obp ile kaç bin geriye atar ???

• 38 obp yle mezun olunuyor mu?
  • tavukjack kullanıcısına yanıt
    Sen 40 obp de hocam alttan dersler de var onları vericez.
  • wrong

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenderAV52 -- 5 Eylül 2015; 21:10:02 >
  • Ne diyorsun arkadaşım ?
  • Tsmr T kullanıcısına yanıt
    Çook üstün bir çalışmayla girersin 15 bine ama şöyle . ben 15 bine girdm 36 obp 25 e attı . 10 bin yani sende 8 bine falan gir obp senii 15 bin yapar . obp durumu tam olarak şöyle işliyor ne kadar iyi derece yaparsan okadar az atar . Mesela benim 36 obpli arkadaşım 50 bindi 70 bine attı 20 bin oynadı . ama beni 15den 25 e attı 10 bin aynı obp . sen tutup ilk 100 e girersen obp seni 1-2bin ancaa atar . ama gidip 300 bin olursan obp seni 60-70 bin bile atar gibi .
  • 2015lys1 2 kullanıcısına yanıt
    Örneğini gördüm.2.yıl kıl payı kaçsa da 3.yıl gelir diye düşünüyorum.Sorumsuz bir ailemiz vardı obp falan kimse bilgilendirmedi.Rehberlikçi okula yatmaya geliyordu.Anadolu lisesi olduğu için sınavlar da zorluyordu.40 obpye tamamlamaya çalışıcam alttan derslerle.Başka arkadaşlar da tecrübelerini yazabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    TYT/AYT
    6 ay önce açıldı
    Artmayan TYT netleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.