Şimdi Ara

Tyt ayt önceliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Eylül'den Aralık başına kadar tytyi bitirsem o süreçte aytye hiç bulaşmasam(12.sınıf konuları hariç) tytyi rahat rahat bitirebilmek için. Sizce mantıklı olur mu ? (11.sınıf pek iyi değil)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ayt ayt ayt! ayt sınav sistemi ekosisteminin kilit taşı türüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanyaziyor -- 16 Ağustos 2019; 23:50:44 >
  • Hocam tyt ve aytnin farkını şöyle anlatayım.tytden 500 tam puan aldınız diyelim yüzde 40ı 200 puan ediyor.aytden 330 aldınız yüzde 60 ı 198 puan ediyor.Şimdi siz karar verin hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayidjarrah16

Hocam tyt ve aytnin farkını şöyle anlatayım.tytden 500 tam puan aldınız diyelim yüzde 40ı 200 puan ediyor.aytden 330 aldınız yüzde 60 ı 198 puan ediyor.Şimdi siz karar verin hangisi
    yani hocam ayt mi çalışalım şimdiden tyt daha bitmeden
  • ulanalihocaadamlan kullanıcısına yanıt
    Tyt kaç net onu söyle hocam sen
    hocam ben beraber çalışıyorum tyt-ayt.yani ayt mat çalışıyorum şu anda ayt fene dokunmadım.ayt mata başla şimdiden bence tytye çalışırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnx-x

Tyt kaç net onu söyle hocam sen
    daha yeni başladım hocam konuları bitirmeye uğraşıyorum ama 45 net diyim kabaca 30trr 14 mat

konular daha bitmedi sadece mat çalıştım ve fen sosyal bakmadım daha hiç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    Tyt matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam tyt'de bilmedikten sonra ayt'yi yapamayacağın bazı kilit konular vardır.

mesela fonksiyon bilmeden limit türev integral yapamazsın. bu kilit konuları öğren, ayt aban. tyt'yi de konu eksiği olarak hallet ama tyt'de pratik kazanmayı son 2 aya sakla.

bir şey yetişmeyecekse o ayt değil tyt'deki ucubik konular olsun
  • Hocam işte 3 ayda tyt bitirip kalan 6 ayda ayt abanacağım mantıklı değil mi ? O 3 ayda Ayt de çalışırsam istediğim verimi alamam

Hızlıca TYT bitir hocam 14 netle AYT matematik çalışmak pek sağlıklı olmaz. mat 20-25 olunca ayt mat başlarsın fen konuların da ilerliyor olur zaten. Ama ne kadar erken ayt o kadar iyi odağında o olsun diğer arkadaşlar da buna istinaden diyor AYT diye
    özür, lafımı değiştiriyorum. o netleri yapıyorsan tyt matı halletmeden ayt'ye geçme
  • TYT hiçbir zaman bitmeyecek :D bitmeden deneme çözmeye başlamalısın (bi önceki mesajımda bitir dedim ama anladın sen ne anlamda dediğimi 70 net 80 net falan, genel olarak konuları bilmen...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnx-x -- 17 Ağustos 2019; 0:3:26 >
  • lnx-x kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam bitmeyecek ama şuan geoya bakmadım bile 2 3 ayda rahat rahat bitirsem tytyi

• Yoğun bir çalışmayla dediğin olur ben de şuan hazırlanıyorum 15 eylüle bitecek gibi ama ben mezunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnx-x -- 17 Ağustos 2019; 0:12:12 >
  • lnx-x kullanıcısına yanıt
    80 :?

• Sınavda aytnin etkisi büyük ama tyt konularını oturtmadan ayt konularını tam kavrayamazsın. Matematikte bir soru içinde birden fazla konu geçerli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

• TYT'de 20 netin üstüne çıktığında aytye geç, ama minumum 20 olsun. Fonksiyonlar konusunu sağlam tut, kümeler ve olasılıktan çok soru görmeye çalış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.