Şimdi Ara

OBP 70-75 olanlar ölsün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
12.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye sınava giricem itü makine istiyorum(12k) ama şu obp beni korkututır. Buraya bakıyorum 85 den aşağı yok maşallah. İyi liseye gidiyoruz diye böyle mi olacaktı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ÖBP Notu 70-75 Aralığında Olan Kişilerin Durumu

ÖBP (Ortaöğretim Başarı Puanı), lise öğrencilerinin akademik başarılarını ölçen bir değerlendirmedir. 70-75 aralığındaki bir ÖBP, orta düzey bir başarıyı gösterir.

80 ÖBP İyi Mi?

80'lik bir ÖBP, yüksek bir başarı düzeyini temsil eder. Çoğu öğrenci için, bu not üniversite giriş sınavlarında ve burs başvurularında rekabet avantajı sağlayabilir.

70 ÖBP İyi Mi?

70'lik bir ÖBP, orta düzey bir başarıyı gösterir. Ancak, bu notun iyi olup olmadığı, öğrencinin hedeflerine ve beklentilerine bağlıdır. Üniversiteye girmeyi hedefleyen öğrenciler için, daha yüksek bir ÖBP'ye ulaşmak faydalı olabilir.

Diploma Notu 70 İyi Mi?

70'lik bir diploma notu, lise eğitiminde orta düzey bir başarıyı gösterir. Bu not, birçok üniversite programına başvurmanıza olanak tanır, ancak daha seçici üniversiteler için daha yüksek notlara ihtiyaç duyulabilir.

Lise Diploma Notu 70 İyi Mi?

70'lik bir lise diploma notu, orta düzey bir başarıyı gösterir. Bu not, birçok üniversite programına başvurmanıza olanak tanır, ancak daha seçici üniversiteler için daha yüksek notlara ihtiyaç duyulabilir.

75 ÖBP İyi Mi?

75'lik bir ÖBP, 70'lik bir ÖBP'den daha yüksektir ve orta düzeyden daha iyi bir başarıyı gösterir. Bu not, birçok üniversite programına başvurmanıza olanak tanır ve bazı üniversiteler için rekabet avantajı sağlayabilir.

Yukarıdaki bilgiler ışığında, ÖBP'nin 70-75 aralığında olması, orta düzey bir başarıyı gösterir. Ancak, bu notun iyi olup olmadığı, hedeflerine ve beklentilerine bağlıdır. Üniversiteye girmeyi hedefleyen öğrenciler için, daha yüksek bir ÖBP'ye ulaşmak faydalı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 77 benimde bakalım neler olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

77 benimde bakalım neler olacak
    reyiz benimki 90 da noldu ygs denemelerde zaman vs. 135 yaparken heyecandan 43 k oldum obp 90 olsa ne yazar
  • Cok bi etkisi yok obp 70 olan adam 42 puan alirke 80 olan 48 alir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obp 72. İyi liseyr giden kafamı s2yim. Aobp yi kaldıranları s2yim. Lan ankara fendeki adam endüstridekiyle aynı obp yi alabiliyo. Niye iyi liseye gittik o zaman. Öğretmenlerim de kaliteli değildi zaten. Keşke düz liseye gitseydim

• Olek ulan. dusunsene adam senden 3-4 soru onde basliyor. Hele bu seneki gibi olursa 1 puanin bile pesine duserken gayet önemli

• Benimde 70 :S

Çok etkilermi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80 obp kaç bin geri atar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonbalıklı

Benimde 70 :S

Çok etkilermi acaba
    benimde 75,hayata 2000 bin kişi geriden başlıyorum neyse ki ne kadar öne çekersem o kadar az atıyor
  • Su anlik 70.90 benim OBP tabi 12.siniftada dusurmessem 42 puan yeter bana istedigim yerin puani az
    Meslekte okuyorum OBP konusu iyi olabilirde ama arkadaslar gercekten zor Uni kazanmak burdan egoist meslekci ve staj durumundan dolayi ATL de okuyorum

• Okul puanı kadar gereksiz bisi yok ya ben istediğim kadar çalışıyor yüksek net yapiyim ama diploma puanim 71 olduğundan en az 4-5/bin kişi geriye atiliyorum ben böyle işin ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: vice_versaa

Okul puanı kadar gereksiz bisi yok ya ben istediğim kadar çalışıyor yüksek net yapiyim ama diploma puanim 71 olduğundan en az 4-5/bin kişi geriye atiliyorum ben böyle işin ya..

İki sınavdan da full çeksek 500 puan okuldan 40 gelse 540 puan bu zaten ilk 100 içib yeterli bi puan nasıl geriye atsın

• SiradanÇinkoKarbonPil S kullanıcısına yanıt
    İyi liseden kastınız nedir hocam ? 485+ lise mi? ama öğretmenler kötü demişsiniz sadece puan yönünde iyi lise sanırım.

• Escherich kullanıcısına yanıt
    2000 bin

• Yaşaman hata öl

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdus Salam

İyi liseden kastınız nedir hocam ? 485+ lise mi? ama öğretmenler kötü demişsiniz sadece puan yönünde iyi lise sanırım.

evet
  • Ben 478 puan yapıp özel yabancı liseye gittim.Dört sene içerisinde okulumuzda tesekkur alan sadece bir iki öğrenci vardı çünkü adamlarlar kendi sistemlerini uyguluyor.Kensi ülkesindeki öğrenciler nasıl not alıyorsa biz de öyle alıyordu.Ortalama 69.Okulun ortalaması tahmini 60dimax 74-75 görebilirsiniz onlarda türk hocaların çok olduğu TM bölümünde olabiliyor ancak.Şimdi bu adalet mi?Okul içi sıralamada yüksek olmama rağmen obp düşük gelicek.İnsanlar sınav sorularının onlara nasıl verildiğini anlatıyor ben ise trafikten kalmamak için çalışıyorum.Son sene bile ders çalışmamıza izin verilmedi.Bu mudur adelet?Dershanedeki sınıfında diploma notu 80 altı kimse yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Forgos

Ben 478 puan yapıp özel yabancı liseye gittim.Dört sene içerisinde okulumuzda tesekkur alan sadece bir iki öğrenci vardı çünkü adamlarlar kendi sistemlerini uyguluyor.Kensi ülkesindeki öğrenciler nasıl not alıyorsa biz de öyle alıyordu.Ortalama 69.Okulun ortalaması tahmini 60dimax 74-75 görebilirsiniz onlarda türk hocaların çok olduğu TM bölümünde olabiliyor ancak.Şimdi bu adalet mi?Okul içi sıralamada yüksek olmama rağmen obp düşük gelicek.İnsanlar sınav sorularının onlara nasıl verildiğini anlatıyor ben ise trafikten kalmamak için çalışıyorum.Son sene bile ders çalışmamıza izin verilmedi.Bu mudur adelet?Dershanedeki sınıfında diploma notu 80 altı kimse yok...
    Zamanında SBS ye çalışan kafama edeyim.483 le girdim liseye.YGS de 140 bin oldum.Yani bu işler iyi liseyle olmuyormuş. :((((((

Diploma notum da düşük.Ölem ben ya ölemmmmmmmmmmmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdus Salam

2000 bin

eksi obp geliyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: casaryus

Zamanında SBS ye çalışan kafama edeyim.483 le girdim liseye.YGS de 140 bin oldum.Yani bu işler iyi liseyle olmuyormuş. :((((((

Diploma notum da düşük.Ölem ben ya ölemmmmmmmmmmmmm

Alıntıları Göster
    Obp 70 aşağı yukarı 4-5 bin civarı geri atıyor.
  • Escherich kullanıcısına yanıt
    Şaka bir yana hocam gerçekten çok düşükmüş obpniz benimkide 70.En çok da şuna üzülüyorum barajı geçemeyip obpsi 85-90 olan kişiler var meslek lisesinde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.