Şimdi Ara

Obp adaletsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devlet fen lisesinde okuyan adamın obp’si 87iken 800-1k arası geri atıyor, kolejdeki adamlar 97ortalamayla 2-3 net düşük yaptığı adamı geçiyor. Senelerdir şu adaletsizlikten bıktım artık. Bunun için yapılabilecek hiç mi bir şey yok anlayamıyorum, her sene sınav sistemini değiştireceklerine şuna el atsalar keşke bir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Liseye geçişte kalktı burda da kalkmalıi

• Siz daha ilkokuldayken de boyleydi, milyonlarca insan haksizliga ugradi ve hala degistirmediler. Zamaninda 4600 kisi geri atti beni de, 6 sene gecti hala arada sinirime dokunur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya ağlayın kudurun herkes liseyi sallasın o zaman. 3 sene pelinlerle takılıyorsunuz son sene çalışıp obp diye ağlıyorsunuz.

obp'yi beğenmeyen yallah finlandiya'ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 15 Ağustos 2019; 10:3:37 >
  • OBP'yi kaldırmak, lisede notlarını yüksek tutan birine; kaldırmamak ise devlet lisesi mezunlarına adaletsizlik oluyor. Bence etkisi azaltılsa çok daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurlukheykeli

ya ağlayın kudurun herkes liseyi sallasın o zaman. 3 sene pelinlerle takılıyorsunuz son sene çalışıp obp diye ağlıyorsunuz.

obp'yi beğenmeyen yallah finlandiya'ya.
    boş yapma marsu kuyruğunla boğarım seni
  • Bahsettiği durumdaki kişi seneye ben olacağım. Ben geriye atılmayı kabul ediyorum ama bir özel okul öğrencisinin şişirilmiş OBPsiyle önüme geçmesini istemiyorum. OBP kalkmamalı. Etkisi azaltılıp obp şişirilmesine engel olunmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırık obp kumarı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1000000. olan adamın ortalaması 98-99 adam gibi devlet fen lisesi- anadolu lisesi mezunlarının 99 ortalama yapması imkansız gibi bir şey.Boş yapıyorsun,yapma...

• 87 obp EA da 18700 den 19600 e attı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.