Şimdi Ara

Obp çok kötü vurgun yaptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs2sıralamam 15042 tutmayan ftr sayısı cok azken gezmeye cıkıp unıversıte begenırken Obp gelmesıyle planlarım mahvoldu. Hayırlısı olsun inş.
    Beyler obpden 45 cıvarı bısey gelıcek kaca atar sızce beni?

• 18k diye düşünüyorum
  • ben de oyle tahmın edıyorum kütahya bari tutsa durumuna geldi artık :S 1hfataya kadar uni begenırken adamların 1 kararına neler degısıyor hayırlısı olur inş da sorun değil gerisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynak93

ben de oyle tahmın edıyorum kütahya bari tutsa durumuna geldi artık :S 1hfataya kadar uni begenırken adamların 1 kararına neler degısıyor hayırlısı olur inş da sorun değil gerisi

ygs netleri türkçe 34 mat 31.75 fen 33.75 sos 12.25
    lys mat 33.25 geo 23.25 lys fizik 22.50 kimya 25 biyoloji 20 gazi mimarlık olur mu sence okul birinciliği kont da var
    benim ygs 2 25960 obp 51.6 abant tutabilir mi ki okul kont da var ftr ile mimarlık arasında gidiyorum sonuçlar açıklanacak diye ödüm kopuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelishnur

quote:

Orijinalden alıntı: mynak93

ben de oyle tahmın edıyorum kütahya bari tutsa durumuna geldi artık :S 1hfataya kadar uni begenırken adamların 1 kararına neler degısıyor hayırlısı olur inş da sorun değil gerisi

ygs netleri türkçe 34 mat 31.75 fen 33.75 sos 12.25
    lys mat 33.25 geo 23.25 lys fizik 22.50 kimya 25 biyoloji 20 gazi mimarlık olur mu sence okul birinciliği kont da var
    benim ygs 2 25960 obp 51.6 abant tutabilir mi ki okul kont da var ftr ile mimarlık arasında gidiyorum sonuçlar açıklanacak diye ödüm kopuyor

Birincilik kontenjanıyla gıdemezsen gıdemezsın abant ımkansıza yakın 15500le almıs normal puanınla gozuken hatay anca gelır o da meçhul durumda gercekten cunku 200bınle kapamıs ama sen 1ıncısın :D bırınden bırıne gırersın gıbıme geliyor. Bak ebn kutahyayı gezdım kutahyanın kampüsü gibi bır kampus cok zor bulunur. Afyon kotu bır ıl orayı yazma. Boluyu bilmiyorum. Mimarlık puanlarıyla alakalı pek bir bilgim yok açıkçası.

• Bence fazla geri atmaz.En fazla 16500 falan olur diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jobbik

Bence fazla geri atmaz.En fazla 16500 falan olur diye tahmin ediyorum

Dostum gecen seneki sınavım 14 cıvarıydı 1500den fazla gerı attı aobpde bıle. (Fen liseliyim)
    Bu sene 15k yaptım 3k cıvarı atar dıe dusunuoyorum fakat inş senın dedıgın gıbı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.