Şimdi Ara

OBP Eklemelerinde hata mı var? LÜTFEN YARDIMCI OLUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenimin sonuçları bunlar. Ygs-2 puanına göre 162bindeki, 164bindeki hemşirelikler tutmadı. Herneyse tam boş ver hayırlı olsun diye düşünürken puanlara bakayım dedim kafam allak bullak oldu. y-ygs ve ygs puanları arasındaki saçma hal nedir? benim bilmediğim bi değişiklik mi oldu? direkt olarak eklenmiyor mu okul puanın 60 üzerinden oranlanmış hali? Lütfen bilen birisi bir göz atsın.

OBP Eklemelerinde hata mı var? LÜTFEN YARDIMCI OLUN!

• Kardeş troll değilse çok ciddi konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı var hocam obpler çok dengesiz eklenmiş başvurun ösymye dilekçe ile
  • Öğeyi denetle falan mı yaptın oğlum Obp li puan ham puandan düşük bazılarında bu ne

• sıralamalar doğru gözüküyor.
  • ögeyi denetle ??
  • yok arkadaşlar vallahi bir şeyle oynamadım. sonuçlar bunlar, kafayı yedirtecekler bana, şimdi bir yandan da ösym'yi ararsak girdiği okulla ilgili sorun olur mu diye korkuyor kuzenim. sıralamalar doğru gözüküyor, ama puanlar saçma sapan. puanlara göre yerleştiriliyor diye biliyorum, öyle değil mi
  • olum yok mu benzeri bir sorun yaşayan, ösym'yi arayacağız, sınavını iptal falan edecekler diye korkuyoruz. bütün sıralamaları değiştiremezler bu saatten sonra, ne yapıcaz kafa yandı
  • up!
  • Normalde puanın artması lazım ama sizinki düşmüş bence hata var

• Ya kardeş boşuna arama bu saatten sonra hiçbişe yapmazlar sadece kontörün gider başka da birşey olmaz

• ilginç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.